Arkadaşlar sakın beni kınamayın her şey birden oldu onu gerçekten çok seviyorum ruh eşim yani öyle hissediyorum. Kendisi evli ayni yaştayız 29, kendinden 15 yaş büyük bir kadınla daha önce evlilik yapmış çoçuğu olan birisiyle evlenmiş. Üstüne bir de hemen çoçuk yaptırmış kadın olmaz diye şimdi birtanede oğlu var. Ve ayrıca kadının iki kardeşlerinede o bakıyor. Yani 23 yaşında böyle büyük bir yükün altına girmiş… bizim şimdi iki senedir ilişkimiz var beni gerçekten seviyor bende onu. Boşanmaya karar vermişti ama çoçuk boynunu büyüküyormuş tekrar düşünmeye karar verdi.
Ben daha önce kimseyle birlikte olmadım işim iyi yanında annesi gibi görünmüyorum onu gerçekten seviyorum bunu oda biliyor. İş yerine bile yemek hazırlayıp tatlısını suyunu çorbasına kadar hazırlar veririm yesin diye.. yani bu kadar düşünüyorum onu saygımı sevgimi gösteriyorum ama artık hep yanımda olsun istiyorum.. ne zaman boşanır sizce veya ne olursa boşanır gerçekten yani hayatını mahvetmiş bunu kendide biliyor ama kabul edemiyor evi Suriye kampı gibi.. bu arada kadın Arap ülkesinden kaçmış gelmiş
çok yorgunum çok canım açıyor çok zor kimseyle konuşamıyorum😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer