6 yıllık ilişkimiz bitti ortalama 8 ay I geçti diyebilirim ama bu süre zarfında sürekli konuştuk gittim geldim evine 6 sene dile kolay ilişkimizi kurtarmaya çok çalıştım oda ayrıyken yaptığı geri dönüşü olmayan hatalarından vicdan azabı çekti bi süre daha sonra kulağıma birkaç şey gelince iyice kopardım ipleri konuştum bitirdim nokta koydum artık onun yapamadığını yaptım. Çok ağladı çook 1 hafta aradı çıkmadım telefonlarına açmadım ulaştırmadım kendimi yani sonra geçen bi bakiym dedim hala aynı bok instagramını stalkladım biraz.. vaziyet bu
Çok yanlışlar yaptı karşıma çıkıp konuşmaya yüzü bile kalmadı bunca yapılan şeye rağmen gitti yattı kalktı para yedi bilmem ne yani bir kadınım düşeceği son nokta nedir? İşte orada şuanda yapmaya da devam ediyor.
Ne zaman kafası dank eder?
Çok yanlışlar yaptı karşıma çıkıp konuşmaya yüzü bile kalmadı bunca yapılan şeye rağmen gitti yattı kalktı para yedi bilmem ne yani bir kadınım düşeceği son nokta nedir? İşte orada şuanda yapmaya da devam ediyor.
Ne zaman kafası dank eder?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayrılmışsınız zaten böyle birine geri dönmeyeceğine göre ne yaptığı da seni ilgilendirmez.
Pişmanlığını görmek istemiştim sadece
Pişman olmaz öyle biri
Neden olmaz sence
Gelirse onu kabul eder misin
Can çıkar huy çıkmaz , neden ediym etmem tabiki bir mucize lazım bize büyükçe :)
Bence sende hayatına bak artık ondan da bişey olmaz sana 😄😄
Değerimi anlasa yeter
Sen unutamamisisn
Ya bro 6 sene bi kedi köpek beslesen bile bi duygusallık oluşuyor insan bu
Hayırlısı hakkında bebiş
Teşekkürler gülüm
şu an ayrıldınız mı ayrılmadinız mı
Ayrıyız
ne kadar zaman geçti üstünden
9 ay olacak ilk defa 1 aydır görüşmüyoruz konuşmuyoruz engelledim
kız sana kac kez aynısını yapmış değişmez benimki de değişmedi eğer onu bekliyorsan
benimki de ilk zamanlarda beni az yükseğe çıkarıp dibe çaktırıyodu, zamanla daha yükseğe çıkarıp en dibe battım ve acın daha çok yükseliyor daha çok ağlıyorsun gözlerimin şişene kadar ağladığımı biliyorum sırf onun için, o yüzden affetme senin değerini bir gün anlayacak ama geri döndüğünde ona o kapıyı açmayacaksın o zaman da o bu darbeyi yiyecek
Aynen ya salla neyse bi cacık olmaz artık
Ağzına sağlık çok güzel söyledin benim değerimi ne zaman anlayacağını bekliyorum inanki
yazmazsan anlar ben de senin gibi engelledim ve en az 1 ay engelli kalcak ceza olsun diye, zaten ayrıldık da o bunun farkında değil hala beni kontrol ediyor, kafası dank edemedi akıllımın ama geri döndüğünde en büyük darbeyi ben vurcam ona sabırsızlıkla bekliyorum
1 ay oldu bizim engelli kalalı tamda bugün bakalım hayırlısı
sen seviyor musun hala
Yani acayip bi durum açıkçası eski halini seviyordum şuanda ne hissediyorum bilmiyorum
bende eski halini seviyordum değişti dimi