arkadaslar birkac ay onceki ve suanki fotografini koyuyorum. Sol taraf cene bolgesiyle birlesmeye meyilli fakat diger taraf birlesmeyecek gibi. Tavsiyeleriniz var mı acaba

Sakalınız çıksın diye sürekli jilete vurmamanızı tavsiye ederim. Sivilceniz iltihaplı çıkar. Nasıl ki aşırı tüylenmede doktora gidip hormon testi yapılıyorsa bunun icin de gitmek şart. Vardır bir çaresi.
Cevap
5Cevap
Köse sakal iyidir ya. Sakal sevmiyorum şahsen ben 😅
valla sakalli arkadaslarim kesiyor maymuna donuyor uzatiyor adama donuyor :(
Genetikle ilgili olabilir bu. Birkaç kez jiletle çıkmaya başlar, e vitamini serumu kullan sakalına
e vitamini ne ise yararki hocam
Tüy çıkarıyor
Köşegen sakalık yok dersiniz. Sakal çıkınca da her Allah'ın günü traş
abi tavsiyesi. dokunma. cilt doktoruna git krem al. traj olmak için erken davranma. biz türk erkelerin yaptığı en büyük hata. sen erkenci olma.
uzayinca makineyle alirim jilet vurmam alerji yapiyor
reis ekim olmadan düzelmez bu
kanka eminmisin cunku 5 ay onceki fotograf altta goruyorsun
eminim kanka testosteron seviyen az değilse bundan fazlası çıkmaz bence sakal ekimini düşün derim
valla bi ara dusundumde fiyatlari cok ucuk geldi bana. Gerci Şu an eskisine gore var acaba nekadar isterler
10-15k arası fiyat biçerler sonra yaptırırsın olmadı takma kafaya sinek kaydı gez ben sakalım çok sık olmasına rağmen her gün tıraş oluyorum
oww cok fazlaymis :(
sonra yaptırırsın bro takma kafaya
Az çıkması daha güzle
kanka sakal erkekte makyaj oluyor iste
Yoo baybi face daha guzell
sen oyle diyorsan :)
Yaş kaç
20
3-4 yıla oturur
valla hocam 17yasinda biz cocukken arkadaslarimiz sakalliydi boyle abi cekiyordu millet. Bi bizde cikmadi adam gibi
Ektirebilirsin de biraz daha bekle
ustura vur
Sürekli traş ol
uzadikca makineyle aliyroum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?