Günaydınnn✌️

İşim olmaaz bendende güzeli yook 💅
Dip not; kimse için değişmeyin asla hak etmiyorlar.👌
Günaydınnn✌️

İşim olmaaz bendende güzeli yook 💅
Dip not; kimse için değişmeyin asla hak etmiyorlar.👌
Beni olduğum gibi sevmeyen biriyle gidip de beraber olmam. Ha, eğer bu fiziksel görünüm kilo falan vs. ise değiştiririm. Yani kilo almam/vermem gerekiyorsa yaparım bunu. Ben de sevmiyorum çünkü.
Ama sevgililerin ve çiftlerin olabildiğince birbirlerine çok karışmaması ve fiziki özelliklerini olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor.
Sevdiğim kişi için fiziksel görünümümü değiştirme konusunda şöyle düşünüyorum: Eğer keyfi olarak kilo aldıysam, yiyecek ve içeceklerime dikkat etmediysem ya da bedenime özen göstermediysem, bu durumu düzeltmek ve daha dikkatli davranmak isterim. Ancak, doğuştan gelen bir engelim varsa ve bu kişi bunu bilerek kabul ettiyse, sonradan bu durumu sorun haline getirmesi kabul edilemez. Böyle bir insanı hayatımda istemem. Karşılıklı saygı ve anlayışın olmadığı bir ilişki benim için anlamını yitirir. Sevgi ve saygı, fiziksel özelliklerden çok daha derin ve kalıcı değerlere dayanmalıdır."
Eğer bir kusursa bunu düşünebilirim. Aşırı kilo, saç rengi veya uzunluğu, sakal bıyık gibi konularda onun beğendiği gibi olmak bana bir şey kaybettirmez, sevdiğimi mutlu ettiğim için huzurla dolarım.
Canımsın.. 😍😍
Dış görünüşümü kimse için değiştirmem sadece kendim buna karar verirsem yaparım. Birde neden bir insan sevdiğinin dış görünüşünün değişmesini ister o zaman dönsün ilk kendine baksın madem değişim istiyor
Cevap
9Cevap
Hayır değiştirmem tabi ki de beni seven böyle sevmelidir.
Olabilecek konularda tabiki neden olmasın.. Önemli olan sevdiğim adamla bunu karşılıklı olarak konuşup karar verebilmek..
kadınların yorumları da çok acımasız yüzünüz gülsün yeter fiziksel olarak başka bir şey istemiyoruz zaten 😳😂
O sensin genel konuşma her erkek aynı değildir😄
Evet değiştiririm ama şu bakımdan. Ben çok kilolu bir insandim. Erkekler tarafından dalga konusu olunca zayifladim
Ben değiştirmezdim beni olduğum gibi sevsin
Giyimini degistirirmydn
@Get-Kloser belki
Nasil giyinmeni istese kabul ederdin
@Get-Kloser yoo etmem hayatta o kadar istiyorsa o değiştirsin kandi giyimini
Acikmi giyiniyon
@Get-Kloser biraz
Ne kadar cesursun 😂
Dikkat cekicimi giyinirsin
@Get-Kloser evet
Değil fiziksel görünüm, en basit düşünceyi bile değiştirmeye değmez insanoğlu.
Yok sevdiysek zaten oyle kabul etmişizdir kiloda alsa sorun yok :d
Minyondur kilo alırsa belli olur seninkiler dikkat et😂
Beni olduğum gibi kabul etmiyorsa beni sevmiyor demektir hiç bir şekilde değiştirmem
Bele bi şey yok.
Nasıl mutluysam öyle olurum
Hayır kimse icin hiçbir şeyimi değiştirmem.
Hayır beni seven böyle seviyordur
Hayır beni olduğum gibi sevsin
Hayır kendimi olduğum gibi seviyorum.
Evet değiştirdim
Onlar benim için değişsin mk banane 😃
asla degistirmem boyle begenirse begenir
Saçımı soldan sağa bile ayırmam valla djd
Naynn değişmem
Karın kası 😏
Hiç sevmem
Göbek mi olsun
Benim sorumds niye gizleniyosun deli😅 aşırı kas olmasın sevmem😄