Sevdiğiniz için fiziksel görünümünüzü değiştirir misiniz?

Sevdiğiniz için fiziksel görünümünüzü değiştirir misiniz?
Hayır asla. Bu konuda netim birisi için değil kendim için zayıflarım ya da zayıflamam. Tamamen benim ruhsal mutluluğuma kalmış bu durum. Sağlığı etkileyecek ölçüde aşırı kilom da yok zaten. Birisi için bunu yapan kişinin duruşu olmadığını düşünüyorum. Diyelim bir sevgilisi için kas yaptı ve ayrıldılar diğer sevgilisi de kastan nefret eden biri, bu sefer de göbek mi yapacak yani😂
Başkası için değil fakat kendim için, kendimi güzelleştirmeye devam ediyorum <3
Beni zaten güzel olduğum için değil, mizahı sevdiğim için kafamız uyuştu ve arkadaş olduk. Bundan sonra da böyle devam ederiz. Pek fazla dış görünüşe önem veren insanlar değiliz. <3
Yorumu yazarken canım sıkıldı çay demleyesim var.
Fiziksel olarak yaradılışsal olarak ayrıcalıklı bir kazanıma sahibim, bu nedenle de hiç bir zaman bu yönde bir eksiklik değişim düşüncem falan olmadı, sevgili için falan kılımı kıpırdatmam, iki kuruşluk ucubeyi ciddiye alıp da jilet gibi fiziğimi deneme tahtası yapmam.
Sevgili denen ucube mi 😮
Evet burada ucube olan sevgili
Biraz göbeğim ve boyuma göre biraz kilolu görünümüm var (173 cm 85 kilo). 75 kiloya düşmek için kilo vermek ve göbeğimi eritmek istiyorum. Başka bir şey düşünmüyorum. Eğer bulacağım sevgilim değiştirmemi istemiyorsa, bu isteklerimden vazgeçeceğim.
Bence daha sağlıklı bir yaşam için vazgeçmemelisin
Cevap
69Cevap
Olduğum gibi sevecekse sevsin yoksa gerekmez yeter birazda millet benim için değişmeye çalışsın birazda yanlış insan ben olayım ben süründüreyim milleti
Resimdeki gibi bir değişim yaparım canım 💪
Bu halinde çok iyi ki 😌
Bugün başladım spora üç aya sağdaki resimddki terminator dönerim. Beni her halimle begeniyorsun hayatım 😘
Evet hayatım sen de beni her halimle beğeniyorsun bakım maskesiyle bile 😂😘
Bakım maskeli halin favorim. Bakım maskeli Tolga ve Cemil de favorim 🤣🤣🤣
Ciciş kuzenler 🤣
Yeni Cicişler 🤣
O hallerini sen gördün ben de görmek istiyorum hep beraber bakım yapalım 🤣🤣
Valla anca kendimi çekebildim onlar o sıra odaya kaçtılar😂 bunları ancak uyurken çekebiliyorum maymuş bunlar görende eziyet ediyorum sanır neyse Antalya'da yaparım üçünüze 😌🎭💅😂
Büyük dans üçlüsünden üç silahsorlerden Bermuda şeytan üçgeninden sonraki en Cevahir ve heyecan verici üçlü olacağız🤣
Kaçarlar tabi ama kacmalarina gerek yoktu o halde onları kimse tanıyamazdı Cemil Cemile Tolga Olga olmuştu 🤣🤣
Sadece kendim için değiştiririm..
Sevgilim isterse tabi ki değiştiririm
Seni fiziksel görünüşün yüzünden seven biri değil de. Seni her halinle seven biri ise gereği yok. Ben eğer bu durumdan rahatsız isem kendimi zaten değiştiririm ya bana tavsiye vs verir ya da beraber değişelim tamamen deyip gazlıyor ise okie değişiriz ikimizde
şimdi görseldeki gibi yapsa eleman parası yok ise zaten yine şansı yok.
parasız erkek gereksiz erkektir.
kadının süsü cıncıkları , erkeğin süsü parasıdır .( kenar mahalle kezzoları için )
Şartsa çok seviyorsam fedakarlık yapabilirim elbette👍
Daha İyi bir görünüm fedakarlık değildir aslında
Ben değiştirmekten yana değilim çünkü herkes birbirini olduğu gibi kabul etmeli birisi için bir şey değiştirmek Bana göre çok saçma Eğer biz bu da gerçekten aşktan bahsediyorsak aşk denen kavram böyle olmamalı
ben soldaki gibi olmaya uğraşıyom daha 2 durun ya ahaha kas kaybı bile yaşıyom artık
Birden yüklenme kendine
turşu gibi pörsüdüm 1.5 2 aya tekrarı azaltıp protein karbonhidratlı neli herkül modu. çd
fiziksel olarak fiziğini seviyorum uzun boylu ve iri olmasamda değiştiremezdim lakin bilgi kültür açısından her gün kendimi degistiriyorum yeniliyorum.
Sağlığım için de iyi olacak bir şeyse ve ben bu. u atlamissam elbette dikkate alırım ancak diğer türlü benim olduğum halimle begenmesi mutlu eder.
Sırf onun için değil ama onun isteğiyle kendime olan güvenim artar bana ekstra enerji verir. motive etmesi güzel olur. değişimler iyidir. fiziksel olarak.
Değiştirmem. Kimse için değişmem, kimsenin değişmesini de beklemem!
Beğenenlerle aynı yolda yürümeyi tercih ederim.
Kendim için değiştiririm başkası için değil.. Beni ben olduğum için seven biri sonrasında değişmemi beklememeli.. Keyifli geceler..
Görüntü önemli ancak işin içine sevgi girince sevgi ağır basıyor. Sevdiğin için herşeyden vazgeçer insan.
Evet, değiştiririm: Olduğum gibi görünmemi desteklemesi benim için daha değerli olsa da onun beklentisini karşılamaya da çalışırım.
şu an ki halimi seviyorum, oda seviyor. Daha ileri taşıyıp göze batmamı istemez. He isterse de en iyisi yaparım.
Yaparsam kendim için yaparım. kimse için kendimi değiştirmem. Olduğum gibi sevecek olan sever.
Tabi ki temizlik ve bakımlı olmaya dikkat etmeli onun dışında fazla değişime gerek yok, seven insan olduğun gibi sevip kabul etmeli
Ne gerek var.. Ne ondan isterim ne de karşımdaki benden istesin.. Fiziksel şeylere takılmamak lazım
Hayır değiştirmem. Ayrılınca manita pişman etme hareketi olur gibi 😂
Kolay olmasada kabul edebilirim, şekilden şekle girmem o ayrı...
Hayır, spor yap demesiyle spor yaparmısınız diyorsan zaten yapıyorum.
Bu arada sağdaki kadar karın kaslarım açık görünmesede üst karnım görünüyor orta görünmüyor ama soldaki gibi değil hafif yağ var ama göbek yok, sadece görünmüyor. Kıyaslayayım dedim.
Hayır, değiştirmem. Bu arada kassız yani normal erkeklerin hiçbir çekiciliği yok.
Kızlar zaten uzun boylu, geniş omuzlu, kaslı, yakışıklı, büyük şeyli, vb. özelliklere sahip erkek istiyor yani erkekler böyle değilse işleri zor.
Bunlardan en onemlisi yakisiklilik kendileri cirkin oldugundan yakisikli istiyor
Belli ölçüde belki tabi yardımcı olursa salatam neredeeeeeee
Seven insan olduğu gibi sevebiliyorsa gerçek sevgi vardır bence. O nedenle hayır değiştirmem.
Benim değişmemi kimse istemedi böyle kalmamı istediler bende kaldım😀
Ben değiştirecem eskisi gibi yeniden 75 kilo olacam ve o kız ı yeniden kendime aşık edecem
Ameliyat olmaksızın spor vs ile olacaksa evet
Onun için zayıflamıyorum ya da şişmanlamıyorum.
Onun için yapayım.
Değiştirmem , sağlık sorunu olmadığı sürece olduğu gibi kabul ederim öyle severim
Kendim için değiştim her zaman. Yine kendim için değişeceğim.
Değişebilirdim de sonuçta beni sevmiş hani gerek yok
Elbette ona daha güzel olmak için elimden geleni yapardım
Resimdeki gibi yaparım ama kendim için daha çekici olmayı isterim
Estetik operasyon ise hayır. Ama spora yonelebilirim. cok. seversem daha fit olabilirim
Estetik yaptirmazdim ama bakımlı olur spor yapardim mesela
O sizin için değiştirmiyorsa, siz de onun için değiştirmeyin.
Fizikselim üst düzey zaten değiştirmem gereken bişey yok 😎
Baskı yedim değiştirdim de ama mutlu olamadım
Kendim için değiştiririm, sevgilim için o istiyorsa yanlış seçim olduğunu düşünürüm ama ben hırslanıp daha guzel hissetmek için ona karşı bu eylemi yapabilirim
Eğer bende memnun değil isem evet değiştiririm ama sadece karşı taraf içinse yapmam ya
Değiştirmem ama hayatımın kadınına en mükemmel şekilde değer veririm ve sadece ona ait olurum
asla beni seven beğenen olduğum gibi sevsin
gidip sağdaki gibi adam olamam şimdi işin yoksa 5 sene kaldır indir
AA Ece naber. Yoktum bayadir yeni geldim. Bir şeyler olmuş. Duyduklarım doğru mu?
Bunu yaptım ve şu an çok pişmanım. Ondan geriye bu kaldı ve bunu silemiyorum reddedemiyorum, ne acı...
Askim icin yapmazdim. Evlenecek degiliz heralde. Kendim icin yapardim. Bunu dedigime kimse inanmayacak ama aslinda ben de dedigim seye inanmadim.
düğmeye basınca değişecek bir şey olsa, hemen ama.
uzun iş.
yılların göbeği.
kolay kazanmadık,
kolay da vazgeçmeyeceğiz.
Kendime aşık biri olarak evet değiştiririm.🙂
İyi yönde olduğu için değil mi
Kendimde istersem değiştiririm sırf birisi için değişrmem
Karakterdeb ödün vermem ama onun beğeneceği fiziğe bürünebilirim
Hayır. Ama spor, kişisel bakım, hijyen herkeste olmalı. Ama tutup da estetik, işlem vs yapılmamalı
Hiç aşık olmadım aşk insanı nelerden vazgeçirir bilmiyorum
Hayır degistirmezdim
Kilimi kilirdatmam o kimki kendimi degistirecem
Sevdiğin kadın
Olsun benimi değiştirecek beni seven böyle sever dışardaki erkeklere bakıp bunun gibi mi ol diyecek mesela? Öyle kadın olmaz olsun zaten. ya da ben kadınına zayıfla veya kilo al desem niye cirkinmiyim der. Kafasına takar ne gerek var herkes böyle sevmiş böyle devam etsin
Kas seviyor diye yoğun antrenman yapıp kolları büyütmüştüm. Sonra bir de adonis istemişti ama onun çıkmasına 7 ay falan vardı. Sağlık olsun
Gerekirse evet
Değiştiririm değişime açık birisiyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?