Sevgilinize iyi görünmek için fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapar mısınız?

Sevgilinize iyi görünmek için fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapar mısınız?

hayır ben değiştirmezdim çünkü ben kimse için değişmem ki beni seven kadın ya da beni seven arkadaşım bu şekilde sevsin kabul etsin bana gidip de burnunu yaptır saçlarını değiştir ya da kıyafetlerini değiştir gibi karışırsa ben bir anda soğurum zaten çünkü insan aşık olduğu kişiyi bence değiştirmemeli olduğu gibi sevmeli ve kabul etmelidir. ama günümüzde her şey maalesef dış güzellik olmuş durumda bu yüzden de kimse kimseyi kalbini sevmiyor.
Yani fiziksel görünümü genel olarak değiştirmek doğru olur sadece öyle aşk için falan değil insanın her şeyden önce kendine güveni ve sağlığının yerinde olması için fiziksel görüntüsüne ve kilosuna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum, mesela benim babam öğlen vakitlerinde yemek yer Ben çoğunlukla yemem istesem yiyebilirim ama uzak durmayı tercih ediyorum
Teşekkür ederim en iyi cevap seçimi için
Rica ederim.
Yani fiziksel ne olabilirdi mesela bilmiyorum ama ruhen çok değişmiştim öyle söyleyebilirim güzel histir...
Yaa ponçik bu da sana ders olsun öyle herkes için değişme😉😌🥳🥳
🥸🤥
nasıl yapıcam bunu mesela? beyazken kendimi esmer mi yapıcam kıvırcıkken düz saçlı mı yapıcam gözümün rengini değiştirip kahve mi yapıcam boyumu mu uzatıcam ne yapabilirim nasıl değişir insan saçma yani
İyi bir vücut, giyim tarzı, saç rengi ya da şekli. İstedikten sonra değiştirebilirsin
açıkcası istemem ben böyle bir şey insan karşısındakini olduğu gibi sevmeli
Bence de👍
Cevap
45Cevap
Kendime bakarım bunu en önce kendime olan saygımdan dolayı yaparım ama tamamen onun isteğine göre değişmem beni seven olduğum halimle sevsin
Kendim için bile bazen yapmıyorum, başkası için de yapmam.
Evet orta parmağım kısaymış gittim geçen hafta tornacıdan oklava yaptırıp taktım yerine 😂😂Yahu manyak mıyım biri istiyor diye oramı buramı kestirip biçtireyim
Evet, yani aslında kendim için yapıyorum bu sporu fakat eşimin beni böyle görmesinin hoşuna gittiğini bilmek ve bana güzel gözüküyorsun demesi beni daha da motive ediyor.. bu güzel bir şey bence.
Evet yaparım. Daha fazla spor , yediğime dikkat ederim , bakimimi yaparım ki zaten yaptığım şeyler.. arada benimle kaçamak yaptığı sürece sorun yok
evet. sağlık açısından sorun oluşturmadığı sürece yaparım. hem yapılan ufak değişiklikler bile insanı yenilenmiş hissettirmiyor mu?
Bir sey yapicaksam başta kendin için yaparım. Hayatımıza her giren kişi kalıcı olmadığı gibi böyle riskler alınmaması lazim
Kendime bakıyorum zaten ama daha güzel bulduğu bir görünüm varsa istediği şeye göre değişiklik yapabilirim. Her istediğini yapamam.
Onun beğenmediği noktaları ben de çok sahiplenmiş değilim. Göbek var, kafa kel. Fırsatım olsa değiştiririm tabiki
Girmeyin şu toplara ne aşklar gördü bu gözler ne değişimler hepsi boşa
Değişik görünümleri severim. Beni ben olduğum için seven erkek kazanan erkektir.
Hayır , neden? beni tanıdığında böyle tanıdıysa gereksiz, zekasını gözlemlerin sadece
Ne yaparsam kendim için yaparım beğenen buyursun beğenmeyen yol alsın.
Zaten fiziği iyi olmayanlara veto ediyolsr istisnalar var tabii
Zayıflasam çok iyi olacak aslında da çok zor geliyor. 😃
Ben sadece kendim istediğim için değiştiririm.
Eğer bu değişim banada iyi gelecek ve iyi hissettirecekse evet yapardım
Hayır değiştirmem beni kabul eden böyle etmeli
Fiziksel daha ne kadar değişebiliriz hulk mu olalım ajwheh
Ellerinden belli spor yapmadığın neyin havası bu 😅
Profesyonel sporcuyum ellerim değil bacaklarımda kaslar
Spor yapanın elinden belli olur spor yaptığı. Bebek eli gibi elin var neyin sporunu yapıyorsun? Su jimnastigi mi? 😅
Futbol, mma ile ilgileniyorum birşeyleri kanıtlamam gerekmiyor iyi akşamlar.
Kanıt elin zaten 😅 aman neyse haklısın bana neden kanıtlayasın? Kendince hava atmış oldun işte iyi hayatlar ^^
Hayır, ben buyım beğenscekse böyle beğensin beğenmiyorsa sktrr olup gitsin
sağlığım için kilo ver falan derse veririm ama öteki türlü değiştirmem kendimi
sevgiliniz terkettiğinde ne oalcak peki
hep başaklalrına göre mi yaşayacaksınız
Hayır. Beni seven böyle sevsin, mümkünse sevmesin. Hiç uğraşamam.
Spor anlamında ise değiştiririm bu arada sonuçta asıl faydası bana.
Aşırıya kaçmadan daha güzel görünmek maksadiyla elbette yapabilirim.
Aslaa yani tabii ki küçük degisiklikler olabilir fakat estetik tarzı şeyler kısaca geri dönüşü olmayan şeylerden bahsediyorum gerek yok geç aynanın karşısına beğenio musun evet bitti he beğenmiyorsan kendi tercihin
Hayır sevgili olmadan nasıldim ki ben , öyle gördün beğendin ne değişti
küserim ben mk şunu yap dese o da demez di rahmetli
Hayır beni beğenen ben olduğum için beğenmeli
Kendimi beğenmiyorsam zaten sevgilim olmaz ertelerim
Nereye kadar, ne zamana kadar, hangi şartlar altinda
bence bunu yapmaya gerek yok sevecekse o fiziğiyle sevsin isterse kendisi değiştirir fiziğini
Fiziğin harika sen değişme 😍
Bence insan sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli ve değiştirmeye çalışmamalı !
Kimse icin degismem kendim istersem ozaman beni begenmeyen yol alsin.
kendimi çok yıpratmayacaksam ve değişeceğim halimle mutlu olacaksam neden olmasın
Olduğum gibi kabul etmesini bekletim değişmenin sınırı yoktur
Yapardim ben ama kendisnin bu durumu bana nasıl syledigine bağlı. Bu ne böyle iyice şişmişsn kilo almışsın hiç çekici değilsin vs derse ayrılırdim..
Hayır değiştirmem
Bunu kendim için yaparım
o isterse ufak dokunuşlar yapardım
Evet yapardım çok abartmamak şartıyla yani kendi benliğimin sınırlı içerisinde yapardım
Fiziğimi nasıl değiştirebilirim
Kendi isteğimle ise evet
Kesinlikle hayır
Hayır beni seven böyle sevsin
Hayir kimse için yapmak
Kendim için bile değişmiyorum aşk fuşki yesin
Hayır. Defolsun beğendiğine. Ben değişmem.
Dikkat ederim tabi özen gösteririm
Sevgilime değil de kadınlara
Beni beğenen seven böyle sevsin
Ben aşık olmam ama olsaydım da değiştirmezdim.
Hayır beni seven böyle kabul eder
Hayır, ben seviyorum dış görünüşümü
Basit bir değişiklikse yaparım
Gerçek haliniz her zaman daha iyidir.
Elbette yapabilirim, daha önce de yaptım...
Ben daha ne yapayım Ey Sevgili
Evet
Mesela bir şey alırken kıyafet falan saçımda falan değişim yapacaksam önce aşık olduğum kişinin beğenmesine önem veriyorum ona göre hareket ederim sevdiğim biri yoksa sadece kendi beğendiğime bakarım
Sevgiliye özel olmasa da beğenilmek istiyor insan 😊
Evet :)
Yapılır … herşeyin en güzeli olmasın mı… 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?