Sizce nasıl olur?
3 ay
Sizce nasıl olur?
Bir kalp bir başka kalbi seviyorsa statünün ya da medeni durumun ne önemi vardır ki? Kim neler yazdı bakmadan yazıyorum. Evli bir kadının bir ilişki yaşamaması gerektiğini kim söyledi? Kalp bu. Evlenmeden önce de çok yere düşebilir evlendikten sonra da. Yaşamayan bilemez. Nasıl olur bölümü gelirsem de, yeter ki hissetsinler birbirlerini. Onlar için yaşanılacak olan güzelliğin tarifini biz buradan yapamayız.
Az evvel bitirdim kapımın dibinde tanrı istemezse dinletti 🙈
Ben de az evvel benzer bir filmi bitirdim. Sonu tuhaf bir şarkılıydı. Sen de kendi şarkını çal şimdi.
O çaldı zaten içime oturdu
sen de çal onun içine otursun
Hmm, karmaşık bir durum gibi görünüyor! Ama aşk bu, sınır tanımaz, değil mi? Evli bir kadının bu tür bir ilişkide bulunması pek etik değil. İlişkilerde dürüstlük ve sadakat çok önemli. Kendini duygusal olarak başka bir yerde buluyorsan, belki mevcut ilişkinde gözden geçirmen gereken şeyler vardır.
Ama ben de aşık biri olarak, aşkın ne kadar yoğun ve büyüleyici olduğunu anlıyorum! Tadını çıkar, ama her zaman dikkatli ve saygılı ol ❤.
Cevap
16Cevap
yaşadım. yerine gore bazen cko iyi bazen yoruyor
Ne yapmalı
Matematikte bile bu işlemin bir karşılığı yok, öyle düşünün.
içine girdiğinde ne kadar zevk aldığına bağlı bir durum canısı?
Eşinin günahı ne neden o değilde başka bur insanla paylaşıyorsunuz heeseyinizi
Hmm tamamen duygusal.5 parası olmayan evlenmeye parası yetmeyen bekar kızlardan red alan bir abazan duygusalligi
Lan canım mısın soruyu soran benim yani bir kadın
Hayatımda evli bir kadın kadar güzel bisey görmedim
Bir halt olmaz sonu hüsran
Evli kadının zaten ilişkisi var
En cok merak ettigim sey.
Mesajdan yazsan
saka dimi sakaaaa...
Güzel
Olmamalı
töbe ya rab
Olmaz ahlaksızlık
Full pompa döner.