Evli erkek ve kadın ilişkisi?

13 yıllık evliyim yaş 30 2 oğlum var 11 ve 4 yaşında konuştuğum bayan yası 27 2 kızı var 12 yıllık evli 10 ve 5 yaşında evlatları evli olduğu kişi zengin 6 7 kiracısı ve fabrikası var ek olarak lüks araba satışı yapar yediği yemediği arkasında bayanın bayan ile oyunda tanıştık ortalama şu an ile 15 ay oldu ve buluştuk yakın denk geldi ilk buluşma sonra tanıyanlar olur dedi günlük ev tutalım buluşur iken dedi gören olmaz ve bu şekilde 13 14 kere buluştuk bu kişinin video su resimleri her bilgisi var bende o kadar temiz insan ki çok iyilik yaptı ben ayrılma noktasında iken ayrılma diyerek yuvamı kurtardı falan olaylar uzun o eşinden hep dayak yerde mor olur şu her yeri ilişki sırasında bile yuzume bakmaz donunumu yarıya iindirir işini yapar gider beni asla düşünmez falan yani bayan da bu şekilde boşluk vardı ve benim ile herşeyi yattığını söyledi bana çokta utangacti şimdi ise bitti ayrılmak gerek solunumuz yok dedi arada mesaj yazarım ederim iyiyim der birdaha yazmaz ben onu bırakmak istemiyor um bu kişiyi geri gelmesi için resimleri video lari kullanmam yani tehdit etmem doğrumu sizce esinin numarası dahi var bende atarım ona diyerek falan ama zorla gelse eskisi gibi ilişki olmaz zorlasa olmasin nasıl onu tekrar kazanırım bizim sorun şu benik ayrilma kararım bu yüzden olmuştu onu istiyordum bizi barıştırıldı sonra uzaklaşmaya başladı şimdi ise sen mutlu ol yeter seni sevmiyorum artık diyor ne yapmam gerek çok dertliyim
Evli erkek ve kadın ilişkisi?