Merhaba evli bir erkeği seviyorum bende evliyim kendisiyle internetten tanıştık. Kendisine evli olduğumu söyleyince bozuldu. Sonuçta oda evli artık aramıyor bile o beni unutsada ben onu halen özlüyorum sizce ona mesaj atsam mı?
Cevabın nedir?
+1 yılŞerefsizin önde gidenine denk gelmişsin. Herifin derdi sana adam gibi yaklaşım ilişki yaşamak değil, yatak fantazilerini canı istediği zaman senle gidermek. Evli olduğun için daha dikkatli ve seni düşünmesi gerekir. Ben de çok evli kadınlarla ilişki yaşadım, telefonlarını bildiğim halde bile onlar aramadan veya mesaj atmadan aramaz, mesaj atmazdım.
Bence eb doğrusu olmuş, unut gitsin. Hayatıda eksiklikler varsa, mutlaka o eksikliği giderebilecek güvenilir bir erkek karşına çıkar. Doğru ve güvenilir olmasına dikkat et.11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
En İyi Cevaplar
Yeryüzünde insanoğlu var olduğu sürece karşılıklı aldatmalar olacaktır ne yazık ki. Diğer taraftan kocalarını aldatan evli bayanların son derece çekici olduğunu düşünürüm. Sizde öylesiniz umarım. Vallahi bu konuda karar senin. Anlaşılan onu çok seviyorsun. Yerinde olsam mesaj atardım. Şunu merak ediyorum. Hem sevgilinle hem de eşinle aynı gün 1 likte oldunuz mu? Olduysan. Sevgilinle 1 likte olduktan sonra eşinle 1 likte olduğunda neler hissettin?
013 Yorumla
Soran+1 yıleşim yanımda yok evli adamla birlikte olmadım daha
- +1 yıl
Anladım. Onunla 1 likte olmak istiyor musun? Diğer taraftan artık seni aramıyor ve unuttu ise onunla 1 likte olman oldukça zor. Sevgilinle aynı şehirde misiniz? Yaşınız kaç? Çocuğunuz var mı? Anlaşılan ileride yeni 1 sevgili bulacaksın bence. Ne dersin? Neden kocandan başka sevgili istiyorsun. Kocan sanıyorum seni doyuramıyor. Öyle mi?
Soran+1 yılevet istiyorum 26 yasındayım çocuğum yok unutmamıştır trip atıyor.
Soran+1 yılkocam yurt dısında
Soran+1 yılKendisi 30 yaşında eşim 28 artık sevgili işi bitti sayılır evli olduğumu duyunca aramıyor ki en son 19 haziranda konuştuk
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılbenimle yatmıyacak büyük ihtimalle vazgeçti.
Soran+1 yıl3 kere
Yuva yikanin yuvasi olmazmis, yasadiginiz yanlis bisey, onun karisiyla senin kocanin gunahi ne, senin gibiler iki gin sonra tek veya bikac gece kullanildiktan sonra bir koseye birakilir, sonra bir bakmissin senin hayatin mahbolmus onun hayati mahvolmus elde var sifir, allah islah etsin sizi, su mubarek gun hatanizdan donersiniz insallah
30 Yorumla
+1 yılevliyse bırak peşini hem sende evlisin kocana biri musallat olsa hoşuna gider miydi.
31 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyorum ama
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Bence seni haketmiyor kensidi evli olunca niye karsisindakini bekar beklerki insan bende evliyim ve ciddi bir uyum sorunu yasiyoruz oda bende kendi hayatlarimizi yasiyoruz simdilik ayni evde olmamiza ragmen sadece arkadaşız benimde evli bayan arkadaslarim var ve hepside benim icin degerli bence haketmiyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye haketmiyor işte cinsellik yaşamak istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen internetten tanıdıgın bir adama sırf yazdıkları için nsaıl aşık olusrun arkadaşım aklını basına al.. allah kımsenın basına vermesın hepımızın basına gelebılır ama dogru davranman lazım.. sen duygu boslugu yasamıssın o adamda buldun sanmısın bosversene..
o adam sen bekar olsaydın senı kullanıcaktı evlısın baktı bela bu dedı ayrıldı o adam ınsan olsa bnu dusunmez..12 Yorumla
Soran+1 yılevliyimde eşim şehir dısında yanımda yok yani
Cevap sahibi+1 yılsendekı bosluk anlasıldı sen kocanıda aldatırsın o adam gelse evıne senın zıhnıyetınde bozuk arkadsaım hıc kusura bakma sevıyorum dıyorsun gelse ıkı opse yelkenler fora...
hıc esını dusunmuyormusun? adam orda calısıyormu her nedır bılemeyız ama yazık adama yazık senın bu halını görse öldurse haklıdır..
yapma sosyal hayattan adam cıkmaz ken sen ınternetten adam cıkacagınımı sandın?
akıllı ol aklını basına al.. cınsellıge acsan gıt kendıne dıldo vıbrator falan al kendı kendıını tatmın et ama yazıktır o kocana onu yapma.. duygusal boslukta ısende kocanı bekle ya da konusyorsundur canım ccım ozledım de kocanda bul kendını.. cok yanlıs yapıyorsun
Erkek mal anladıkta sen ne oluyorsun evlisin kocan yok mu evde yatakta yüzüne nasıl bakarsın. Adam anlamış uzak Durmuş en azından ya da bela istememiş muhtemelen. Az onurunuz olsun boşan ne halt edersen et.
03 Yorumla
Soran+1 yılkocam yurtdısındaa
- +1 yıl
yaw varya sizin gibi kadınları görünce, kadınlardan soğuyorum.. bu ne böyle.. adam gibi çık karşısına boşanalım de.. ondan sonra ne yapıyorsan yap
+1 yılAllah bizi senin gibi evlendikten sonra eşine ihanet edenlerden uzak tutsun İnşallah. Sadakati olmayan bir insanı Allah hayatımıza sokmasın İnşallah. Senin gibilerini gördükçe kadınlardan soğuyorum.
20 YorumlaNe güzel ayrılmışsınız işte.
Eşine ihanet eden herkese ihanet eder.
Bu gün eşini bırakıp seninle ilgilenen yarın seni bırakıp başkasına dalar.
Bir an önce bitirin.21 Yorumla
+1 yılevlenmek istememekte ne kadar haklı olduğumu tekrar gördüm sağol
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiğin Şey İhanet Ve Aldatmayı Barındırıyor Sen Kocanı, Diğeri İse Karısını...
Kocanın Aynı Şekilde Seni Aldatmasını İster Miydin?
Önce Bunu Sor Kendine, Eğer'ki Vicdanın Rahat İse Git Aldat...11 Yorumla
Soran+1 yılbenim için sorun yok
Demekki adam seni ve karısını aynı anda idare etmek istemiş. Anlamış sen her istediğinde gidemeyeceksin. Seni canı çektiğinde gel diyecekdi sende olmaz müsait değilim diyecektin. O seni sadece becermek için istemiş. Sevmemiş yani.
12 Yorumla
Soran+1 yıleşim şehir dışında bekar gibi yaşıyorm
- +1 yıl
Ne fark ederki. Kocan yok diye aldatmanmı lazım. Oranı kullanmazsan çürürmü. Madem yapmadan duramıyorsun. Söyle kocana ya senide yanına alsın. Olmuyorsa kendisi senin yanına gelsin. Hiç biri olmuyor ama sende alta yatmadan duramıyorsan boşanacan o zaman ne halt edersen edeceksin.
+1 yıltövbe tövbe ya. ya kizim niye bosanmiyosun ozaman boyle daha mi hoşuna gidiyor? nasıl bir mide lan sizinki.
40 YorumlaSenin yolun yol değil ! Kocanda olmayan ne var o adamda beni söyleteceksin şimdi Ramazan Ramazan !
22 Yorumla
Soran+1 yıladam tipsiz ama eşim başka yerde
+1 yılZıkkımın dibi.. :) Evlilikler gözümde çürük yumurta ya. Bu nedir sadakat yok güven yok. Neymiş "aşk"mış. Peh
20 Yorumlaneden boşanmıyorsun? kocanın yüzüne bakarken kötü hissetmiyor musun kendini? bir insanı salak yerine koymaya hakkın yok arkadaşım.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutsuzmusun?
Onda mutlulugu arama. Adamlar, cok ender birakirlar karilarini bir baska kadin icin. Gercekten sevmeleri asik olmalari gerek21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah akıl fikir ve hidayet versin. Biran önce aklını başına al, yoksa bu gidişle Cehenneme kütük olacaksın.
10 Yorumlavay arkadas cocuk falan yoksa 2nızde boşanın muradınıza erin yazık degıl mı eşlerinize?
14 Yorumla
Soran+1 yılboşanmıyor işte
Soran+1 yılçocuğu yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibilerin belasını versin. Allahımdan dileğim Cehennemde yanın, kurutuluşunuz olmasın. Ne hale geldiniz lan! Sizin gibiler yüzünden millet evlenmiyor. Allah bildiği gibi yapsın sizleri.
40 YorumlaBen o konu yuzunde yuvami yiktim. Ihanet etme. Hic bir hakli nedeni olamaz ihanetin.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ki eşim şehir dışında
+1 yılBunun evli olup olmamakla alakasi yok. Gonul bu, otada konar, bokada.
Ama seni istemeyeni, sen hic istemeyeceksin.00 YorumlaAnlamiyorum kocanda olmayan ne varda boyle bir iliski tercih edersiniz sevmiyorsan bosan haaa fantezi dersen gerci bunuda anlamam ama neyse sinir oldum
11 Yorumlasen bide anne olacan ve cennet senin ayaklarının altında mı olacak?
10 Yorumla
+1 yılAaa tabiki mesaj atmalisin senin gibi srtuk ler onun gibi serefsizler olmasa kimlerin çocugu ortada kalip anneye babaya hasret yasar demi * orsbusu
10 Yorumla
+1 yılinsansın ya insanlığın wn büyük özelliğini kullan DÜŞÜNNN
10 Yorumla
+1 yılmerak ettım einin vermediği ne verdi o adam sana insan yerıne koyup adamgıbı veda bıle etmemış bana mesaj atarmısın ıkıncı bır sorum var
00 Yorumlaumarım adam yanına gelir de zevkten köpek gibi olursun da vermez umarım delirirsin penissizlikten :D
013 Yorumla
Soran+1 yılkim yahu?
Soran+1 yılevimi bilmiyor ki
Soran+1 yıliş yerine geliyim diyorum kabul etmiyor neden böyle davranıyor ki bir ara tophanede bulusalım dedi kabul etmedim.
Soran+1 yıldoğru
Soran+1 yılseviyorum:/
Soran+1 yılbilmiyorum cidden cirkin ama ilk başlarda onu çok yerdim simdi aşığım.
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kocan keşke ogrensede yüzüne tukurse hislerine sicim lan senin... defol kocandan ayril ne bok yiyosan ye
20 Yorumlamesaj atarsan sonuç belli sende bunu istiyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben kesinlikle evlenmeyecegim bunlari okuyunca hayattan soguyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtma mesaj filan, evlisin oda evli , biraz mantıklı düşün
20 Yorumla
+1 yılTiksiniyorum sizlerden, Allah ikinizin de tez zamanda belasını versin!!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki mesaj at mesajındada burger king meşhur sloganını gönder.
00 Yorumla
+1 yılya bu kadın değil arkadaşlar bu kadar yüzsüz kadın olamaz diyorum ben... yanılıyormuyum sizce
11 Yorumlaşeriatta cezanız taşlanarak öldürmek ama malesef bizde adına aşk deniyor en iğrenci iki evli kişinizn zinası bence yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence arama o seni arar nasıl olsa, bunu yaşayan sen değilsin sadece.
017 Yorumla
Soran+1 yılaramaz ki ağustosa kadar müsade etti.
Cevap sahibi+1 yılİlginc neden ağustos, bunu demeden senle görüştüğümü zannedicektim.
Soran+1 yılbende anlamadım
Cevap sahibi+1 yılÖzelden mesaj at bana?
Soran+1 yılismin nedir?
Cevap sahibi+1 yılNickini gördün at bekliyorum
Soran+1 yılkimsin diyorum gizlisin
Soran+1 yılsenin başından böyle bir olay geçti mi
Cevap sahibi+1 yılEvet burada konuşmak uygun değil bence arar seni, eminim gizlilik kaldırım mesaj atarsın.
Soran+1 yılismin nedir söylesen?
Cevap sahibi+1 yılGizli değilim
Soran+1 yılanladımda o kişi sen olursan rezil olurum
Cevap sahibi+1 yılHahah neden?
Soran+1 yıltanıdık geldin gibi
Cevap sahibi+1 yılTanışıyoruz evet.
Soran+1 yılhıh cidden :/
Soran+1 yılgeliyim
+1 yılbunu bedelini çok agır ödersin ama yinede tercih senin
00 YorumlaBu olayla alakalı sorular sormaya devam et sayenizde kadın cinsine inancım tamamen bilmek üzere
00 YorumlaYapma yavriim yazık etme kendine tehlikeli sularda yüzüyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoylee bir iliskim oldu benimde. Hayatimin hic bir donemeinde bu kadar heyecanlanmamis ve yogun duygular icerisinee girmemistim
014 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum adam tipsiz ama seviyorum unutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunun tiplee alakasi yokki benm dedigimde cok hoss bir kadin degildi ama sesiylee bilee etkiliyordu beni
Soran+1 yıloda sesimi güzel olduğunu söyledi
Cevap sahibi+1 yılMuhakkakk bir sekide etkilenmistir sizden siz burada yadirgayanlara bakmayin ama size tavsiyem geri aramayin demekki sogumusssizden donsede faydasi olmayacak sizi mutlu edecek baska birine bakin bence her insan gibi sizde mutlulugu hak ediosunuz cunku
Soran+1 yılHaklısınız ağustosa kadar müsade etti.
Cevap sahibi+1 yılPardon anlamadim kim musade etti
Cevap sahibi+1 yılNeden susuyorsun istersen ozelden konusalim senin icn sakincasi yoksa gizlilik on planda
Soran+1 yılevli adam
Cevap sahibi+1 yıltamam anliyorum sizi olmasi gerekenn eger bir kadinndigerinden fazla mutlu ediyorsa ve omur boyuda mutlu edeceginee naniyorsan o kadini sececeksin ben olsam hem bosanirdm eger sizin mutlu edeceginize inaniyorsa bazi seyler fedakarlik ister demi
Soran+1 yıliyide boşanmıyor işte
Cevap sahibi+1 yılSeninde isinnolmasin oylesile guzelim hersey karsilikli sil gitsin sana adamm yok cok ciddiyim ask fedakarlik ister boylee korkak yureksiz adamla zaten senin isn olmasin
Soran+1 yılaynen benim evimde gel 1 gece uyuyalım diyorum olmaz diyor
Cevap sahibi+1 yılYaa bakin tekra soyluyorum herkesin zamani kiymetli inann gecirdiginiz zamana yazik altinn degerini saarraf anlar siznkendinize kaliteli ir sarraf bulun
Cevap sahibi+1 yılNeden sustun
+1 yılTipe bak ya bozuluyor davar ya sende bunu yedin öyle mi komiksiniz arkadaş
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbozulmak değilde sanırım sana değer verdiğinden
yanlış yola sapmamamn için yapmış olabilir
sanırım seninki bir boşluk bu çok farklı08 Yorumla
Soran+1 yılbana neden değer versin ki kendisi cinsellik yaşamak istiyor.
Cevap sahibi+1 yılevli olman yani bir birliktelik var sonuçta onu geri adım attıran odur sanırım
cinselik tabikide yaşamak ister bu doğal değilmi
Soran+1 yılkeşke geri adım atmasaydı
Cevap sahibi+1 yılatmasının nedeni belli bana göre
ama bekle biraz duygu açlığı yaşıyorsun sanırım
Soran+1 yılonu sevmiştim oysa
Cevap sahibi+1 yıloda seni sevmiş sanırım geri çekilmesinin nedeni bu olabilir
Soran+1 yıldalga geçme sevseydi böyle yapmazdı
Cevap sahibi+1 yılben dalga geçmek için yazmadım
kesinlikle istersen mesajlara gel
bence evet atmalısın sevıyorsan senı dusunuyorum sensız uyuyamıyorum felan yaz
018 Yorumla
Soran+1 yılşimdi tersler diye korkuyorum dengesiz biraz
- +1 yıl
rahat ol canım bılıyoruzda konusuyoruz hıc bır sıkıntı olmaz oda senden hoslanıyordur emın ol ama snn ona mesaj atmanı beklıyordur sonucta sevıyorsun sevgın ıcın herseyı goze almalısın bence bu arada yas kac? bırde sevdıgın kısının yası kac? bırsey sorucam senın ıcn ask mı daha oemlı yoksa cınsellık mı?
Soran+1 yılBen 26 yasındayım kendisi 30 yasında bu saatte olmaz atamam karısı var yanlşlıkla arayınca bile ne bu saatte arıyorsun diye tepki verdi.
Soran+1 yıldengesiz aptalın teki ama hala seviyorum lanet olsun
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılne desem boş bende aptalım evli olduğumu söyleyince si*tiri çekti. Ağustosa adar müsade etti
Soran+1 yılİş yerine geliyim diyorum sıcak bakmıyor bile nargilecilerde bulusalım dedi bende gitmedim.
Soran+1 yılbir sey gecmedi bakımlı birisiyim ondan bin kat güzelim ama triplerinden nefret ediyorum
Soran+1 yılne diyim
Soran+1 yıltabi önemli
Açık ve nef net ikinizde sapitnissiniz vicdan yok mu hiç eşini düşünmüyor öZledim diyecek kadar alcaliyor bu tipler ayıp be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan da onun karısıyla yaşasın bişeyler kabul etcdnmi?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorsun beğeni tabi öncelikle ne yapmak istiyorsun onunla
011 Yorumla
Soran+1 yılistediğini
Cevap sahibi+1 yılo kadar seviyorum diyosun yani
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsan bana çok iyi olur aslında merak ettim
Cevap sahibi+1 yılaçsam gizliliği yazarmısın
Cevap sahibi+1 yılyazmayacaksın anladığım kadarıyla burdan sorayım peki ilişkiye girip ondan çocuk flan olursa ne olcak
Soran+1 yılolmaz ki korunuruz
Cevap sahibi+1 yılBellimi olur ya cok var oyle
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç tam olarak
Soran+1 yıl26.
Cevap sahibi+1 yıl1 yaş büyüksün benden cinsel isteğin çok fazla sanırım doğrumu
+1 yıleğer ilgilenmiyorsa sanırım capkınlık icin seninle tanısmış evli oldugunu bilincede uzaklasmıs
00 Yorumla
+1 yılona ne yaparsan yap kendine yaptıklarının yanında hiç birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlıs bisey ama seviyosan deger at tabiki bende nisanlıyım ama sevdigimle kacacam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir de mesaj atsammı diyor, at at da bir yuva yıkan da sen ol! midem bulandı!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle tanışmak istiyorum bende evliyim aynılarını yaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yıltanışı ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma yeni geldim
Para karşlığı ilişkiye girende o* denmez sonuçta onlar bu yolu seçmiş. Ama böyleleri işte orospunun önden gidenidir. Adi şerefsizler.
22 Yorumla
Soran+1 yılsen ne diyosun ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılumarım senin gibi bir kadın karşıma çıkar ve aşk yaşarım gerçek anlamda :(
00 Yorumla
+1 yılşu naneleri evlenmeden önce yiyin ya
22 Yorumla- +1 yıl
daha mı ıyı aynı sey değil mi:S
- +1 yıl
evlilikte yapılmasından iyidir.
+1 yılSadece Allahından bul şu ramazan ayında
10 Yorumla
+1 yılsabret. sonuçta yanlış yaptığını biliyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkız dur yengen görecek şimdi..
00 Yorumla Madem kocanı sevmiyorsun, niye ayrılmıyorsun kadın
04 Yorumla
Soran+1 yılniye boşanıyım o boşanmıyorda ben mi boşanıyım kocam şehir dışında
Soran+1 yılbilmiyorum ki aldatıp aldatmadığını ben diğer adamdan bahsediyorum
+1 yılKıble o tarafta değil :D
10 YorumlaElin adamiyla ne isin var yaptigin yanlis.
10 Yorumla
+1 yılAmacın ne peki? boşanmak mı
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır aldattığım kişi karısından boşanmıyorsa bende boşanmam
- +1 yıl
Hoş değil böyle şeyler ama yine de sen bilirsin. Evlilik bence bir sadakat yemini. Ama tabi kağıt üstünde olmayan kurallar geçerli. Kendini eşinin yerine koyup düşünmen lazım.
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem