Mesele biraz karışık kısaca anlatmaya çalışacağım. Deliler gibi sevdiğim daha önce evlenip boşanmış bir kadın benim onu çok sevdiğimi, evlenmek istediğimi ve çok acı çektiğimi bildiği halde 4 ay başka bir adamla görüştü. O dönem beni engelledi ben sapık gibi her yerden bir sürü saçma sapan mesajlar yazdım. 4 ayın sonunda ondan ayrılıp benimle konuşmaya başladı. Bir ay kadar görüştük o süreçte ben kadını her zamanki gibi çok seviyordum, yanında mutluydum ama geçmişi de unutamıyordum çok gücüme gidiyordu. bana evlenme konusunu açtı ciddi düşünmüyorsan ayrılalım dedi. Ben kendisinden 2 gün istedim. Sonra kendisine sözleşme benzeri nişan, evlenme tarihleri yazıyordu ve düğün olmayacak, bana geçmişi düzgünce anlatacaksın sorduğum her soruya dürüstçe cevap vereceksin gibi bazı koşullarımın da olduğu bir metin verdim. Çok kızdı, ağladı kendisine hakaret ettiğimi söyleyip reddetti. Bir sürü ayrıntı var ama çok uzatmak istemiyorum. Kadın benim ona verdiğim değeri, dürüst ve güvenilir biri olduğumu biliyor. Ben bu kadın için onurumu gururumu ayaklar altına almayı göze aldım. Size sorularım şunlar;
Bazı koşullar koymakla hata mı ettim?
Bu kadın beni sevseydi karşısına ne koşul koyarsam koyayım kabul etmez miydi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer