Sizce bu bi buluşma bahanesi mi?

Sevgilimle mükemmel bi ilişkimiz vardı , evlilik düşündüğümüz ciddi bir ilişkiydi tam 9 gün ayrıldık. Eskisi gibi hissetmediğini söyledi bana son zamanlardaki ufak tefek tartışmalarımızdan. Bir de araya maddi durum meseleleri girdi, bizim için biriktirdiği para kız kardeşi aniden evleneceği için kız kardeşine gidicek bütün birikimi. Evde baba rolünü üstleniyo baba çalışmıyo ve çok kızıyo içten içe babasına. Dolayısıyla yetersizlik duygusuna girdiğini düşünüyorum ve ufak tefek münaakaşalarımızda tuzu biberi oldu. 2 gece önce saat 03:00de mesaj atmış hattı senin üstüne yapalım diye. Benim hattım onun üzerine kayıtlıydı. Sizce görüşme bahanesi mi yoksa bütün bağlantısını koparmak mı istiyo? Bu arada akrabalarıda dahil kendisiyle de hala takipleşiyoruz. Ve ikimizde çok gururluyuz, terkeden kendisi olduğu için kolay kolay gel buluşalım dicek biri değil kendini haklı görüyo çünkü. Bide bu ara çok duygusal paylaşım yapıyo instadan? Ve bende adım atıcak bi yapıya sahip değilim çünkü terk edildim. Toksik bi ilişkimiz olsaydı bu kadar canım yanmazdı ama her şey o kadar güzeldi ki kalbim acıyo resmen. Sizce benden vaz mı geçti yoksa hattı senin üstüne yapalım meselesi buluşma bahanesi mi?

Sizce bu bi buluşma bahanesi mi?