Yorumlarda beğenmeyenler olmuş da bence hani güzel bir evde hatta bende de var yani tek elbise modayabilirim çünkü yeni aldım çünkü de elbise giymem ama hani bence hani tamam giyilir ama bence ilk buluşma için pantolonla gidilebilir ama hani tabii ki günlük hayatınızda elbise seven bir insansanız bunu giyin normal hayatınıza da giyiyorsanız ama mesela şey erkeğin kafasında anneye ne bileyim elbiseyle gelince bence şey düşüncesi olabilir özenmiş gibisinden bir de karşı taraftaki erkek eşofman şortla geliyorsa zaten çıldırmalık O yüzden hani bence bu ikinci üçüncü için ideal ama 1de de giyilir
Mavi bir kot pantolon üzerine kısa kollu.. üzerine hafif oturan beyaz bir gömlek de giyebilirsin.. az topuklu önü açık bir ayakkabı.. hafif de bir makyaj. daha güzel olabilir..
buradakilere sorarsan hepsi trendyolda indirim kovalar ama aynı zamanda moda ikonası sanar kendini canım gayet güzel kıyafet ve hoşta duracaktır istediğini giy ve git kimsenin lafına bakma
Tövbe tövbe böyle kolunuzu bacağınızı açacağınıza gidin siyah çarşaf giyin hem sevap hemde kimse bakamaz günaha girmeyin böyle, ben kızım veya karım olsa giyirtmezdim bunu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle evet. Kadınların Seksi olması değil, enerjisi ve doğru renklerle cıvıltılı olması>all