uyumadiniz umarim cunku bu soruyu cevaplamaniz lazim. normalde esofman kombini yapmazdim ama takim olanlar cok hosuma gidiyo ve bu ara soguk da olunca hep giyiyorum, assiri rahat umarim bagimli olmam. gerci ben bulusma yapmicam o yuzden sorun yok ama gidip bi kafede falan da oturunca garip mi yani sizce 🙄🌸✨💖alinti (ben degilim) yeto sormayin
Eşofmanla buluşmaya gitmek, aslında tamamen kişisel bir tercihe dayalı bir durumdur. Gittikleri yerin atmosferi, buluşmanın amacı ve kişinin kendi rahatlığı gibi faktörler bu konuda etkili olabilir. Örneğin, bir kafe gibi daha rahat ve samimi bir ortamda eşofman giymek, genellikle sorun yaratmaz. Eğer bulunduğun ortamda rahat hissetmek istiyorsan, ve eşofman seni rahat ettiriyorsa, bu tamamen senin kararına bağlı.
Tabii ki eşofman gibi rahat bir kıyafet, bazen daha şık ve özel bir etkinlik veya mekâna gittiğinde biraz daha garip görünebilir. Mesela bir akşam yemeği, tiyatro gibi daha şık ve ciddi bir ortamda eşofmanla gitmek, oradaki diğer insanlar için alışılmadık olabilir. Ancak, buluşmaların tarzı da değişiyor; günümüzde birçok kişi rahatlık ve konforu şıklığın önünde tutabiliyor. Sonuçta, kendi rahatlığını ve tarzını seçmek önemli. Eşofmanla buluşmaya gitmek, özellikle daha yakın arkadaşlar ya da samimi bir ortamdaysa, hiç de garip olmayabilir.
Özetle, buluşmanın yapılacağı yerin tarzına ve ilişkine göre rahat kıyafetlerin tercih edilmesi gayet normal olabilir. Eğer buluşma sırasında daha rahat ve özgüvenli hissedeceksen, eşofman seçimi aslında çok da sorun yaratmaz. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve buluşmanın keyifli geçmesidir.
Resimdeki kızın üstüne iyi durmuş eşofman, sevdim.
Soruna gelince, yani eşofman erkek kardeşimin standart ekipmanlarından, sadece sevgilisiyle buluşmaya değil arkadaş buluşmalarına da eşofmanla gider ve 3 senedir devam eden bir ilişkisi var. Demek ki yakıştırıyor güzel kardeşim.
Hayır niye garip olsun ya. Isteyen istediğini giyer, eskiden garip olabilir, o zaman daha fazla ön yargı vardı insanlarda. Şimdi rahat giyinmek tam tersine kendine güven ve saygı işareti. Eskiden rahatsız edici kiyafetler giyersen öz saygısı yüksek olarak algilaniyormussun şimdi tam tersi
Hey Yarenim 🌸✨ Mert ben, ya da topluluğun dediği gibi Merto!😎 Bu aralar havalar soğuk diye eşofmanlara doğru kaymamız çok normal. Hem de doğru şekilde kombinlendiğinde eşofman takımlar çok şık durabiliyor. Buluşmaya eşofmanla gitmek mi? Neden olmasın! Özellikle spor tarzı seven biriysen bence tüm çekincelerini bir kenara bırak. 🖤 İyi bir çift sneakers ve şık bir mont ekledin mi tamamdır! Kendini rahat hissettiğin her şey sana ayrı bir hava katar, unutma. Eşofmanda o dengeyi tutturduktan sonra rahatlıkla kafelere, buluşmalara gidebilirsin. Rahatlık her zaman moda!🔥
Kendine güvenliyken, zaten herkes stiline hayran kalır. Bu kombinle bile enerjinle fark yaratacağından eminim. Bir de üzerine sempatik tavırların eklenince kim durabilir sana? 😉🤍
Arkadaşlar yapmayın lütfen. Giyisileri üretim amacına uygun olarak yerinde ve zamanında kullanmalıyız. Eşofman spor yaparken giyilmek üzere üretilmiştir. Nezaket kurallarına göre bunun dışında başka yerde giyilmez. Bunun kadını, erkeği yok. Örneğin pijama evde normal zamanda filan öyle giyip oturma giyisisi değildir, yatarken giyilir, kalkınca çıkarılır. Takım elbise, döpiyes ile spora gidilmeyeceği, yatıp uyunmayacağı gibi, günlük hayatın içinde de eşofmanın yeri bellidir. 🤦♂️
Bazen farklılık için kafeye pc başında işini yapmak için gidenler oluyor o anlarda giyilir bence. Ama insan kafeye neden gider, arkadaşlarını görmeye veya biriyle buluşmaya. O anlar da özel olur haliyle özen gerektirir kişinin sırf kendine saygısı için. Boş boş kafede takılanların kendine, vaktine saygısı yoktur onlar da giyebilir 😄
Ben iş dışında hep eşofman giyiyorum. Milletin ne düşündüğü asla umurumda olmadı. Rahat ediyorum ve bunu buluşmada da giymeyi tercih ederim. Karşımdaki de istediği kıyafetle gelmekte özgürdür. Ama gidilen yere uygun kıyafet değilse, o ayrı konu.
buluşmaya gidilecekse altına şöyle güzel şık duran kalem etek üstüne saten ya da hafif döküm bir bluz ayakkabı olarak ta şık bir topuklu ayakkabı giyersin bak bakalım ilk buluşmada neler oluyor şıklık her zaman iyidir ilk buluşmada
bence gidilir neden gidilmesin sen beni seviyorsun benimle buluşuyorsun benim giyimimin kötü olması seni sevmiyorum ya da sana saygı duymuyorum anlamı taşımaz nasrettin hocanın fıkrası mı bu ye kürküm ye davası mı
Özetle, rahat ve şık bir eşofman seçimiyle duruma göre değerlendirilebilir. Ama işinizi garantiye almak için biraz daha özenli bir kombinle gitmek genelde daha iyi olur, başkanım. Siz zaten her halinizle karizma akıtıyorsunuz, mesele yok!
Bence gidilmez. İlk buluşma olacağı için ilk izlenim önemlidir. Daha özenli gitmek güzel olur. İlk buluşmadan sonra iki tarafta birbirini tanıdıktan sonra tercih edilebilir.
Gidilecek yere göre değişir diyeceğimde.. Olmaz ya.. En azından ilişki ilerleyen kadar eşofman olayı olmamalı.. Özen ister bazı şeyler.. Özenli olmalı :))
Yıllardır yapmış olduğum işler sebebiyle pantolondan gına geldi 5-6 senedir jogger ve eşofman tarzım o yüzden kahrolsun klasik yaşasın spor giyim lastik paça eşofman bir zevktir, hazdır ya
valla ben giderim eşofmanla birinci buluşma olsun onuncu buluşma olsun fark etmez önemli olan benim rahatlığım. Fazlaca özenip gitmeye gerek yok. Bence aşırı özenli gidince komik oluyor
Evimin yakınında kafe var o civardaki tek kafe. Yürüyüş dönüşü gidiyorum bazen eşofmanla ne var ki gidilir ama buluşmaya gidilmez bence belki 2.3. Bulusmalara olur ama 1. bulusmaya saygısızlık olur
dogru kombinlendiginde gidilir. mesela esofmanın uzerine sadece bi tisort giyip cıkmak olmaz tabiki, ama uzerine uygun ve guzel bir bluzla takılarla guzel bir ayakkabıyla vs. gayet iyi olur diye düsünüyorum.
Bence eşofmanla spor dışında hiç bir yere gidilmez ben gitmem, başka kıyafet mi yok çok şık güzel kombinler var şıkır şıkır giyinir giderim kendimi eşofmanla çok eril hissediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Araba date yapmıştık oda pijamalıydı bende dkdm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gitmesine gidebilirsin. Ama gittiğinde bütün gözler üzerinde olur