Ayrılma yolundayım eşim beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum yardım edin kafayı yiyeceğim?

Eşimle kaçarak evlendik ne tipi ne parası hiç bir şeyi yoktu aileler istemedi ev düzeni kurdum herşeyi kendi çabamla sevdiğim için eve koydum evlendik ama çok aileci ben gezelim desem yorgunum ailesi çağırsa depar atar ailesini ön planda tutuyor kaybetme korkusu kalmadı her kavgada git ayrıl o zaman boşan o zaman diyor hep şans verip düzelecekm diyor ama ben ağlarken gülüyor bana esc muamelesi bile yapıyor niceleri ama seviyorum ben bunları yapan biri sever mi sizce o da bana ben haklıyım her konuda diyor çok aileci bizim evliliğimizi görmüyor ben baksın karakter olduğum için sen erkek ben kadın oldum ben ne diyorsam o olmak zorunda diyor bende kabul etmiyorum neredeyse annesi ile yatacak kıvamda ayrılsam babam kendin evlendin sormadın eve gelemezsin diyor ve bir köpeğim var ne yapacağım yalvarırım yardım akıl

Ayrılma yolundayım eşim beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum yardım edin kafayı yiyeceğim?