Ben mi geçimsizim yoksa eşim beni mi sevmiyor?

3 yıl olacak evleneli ama hiç bir yere gitmedik, hiç benimle vakit geçirmedi, kötü günlerde hep beni yalnız bıraktı kendi içine kapandı bu yüzden ben çok sinirli agresif bir insan oldum. Hala bu yüzden kavga ediyoruz, ben bazen ağır konuşuyorum ama beni çileden çıkarıyor. Yarım saat ona bir şey anlattım ama kocam uyumuş. Arayıp uyandırdığım zaman da benim yüzümden uykusuz kaldığı için işte yorgun gittiğini bu yüzden uyuyakaldığını söyledi. Zaten kavgamızın en büyük sebebi onun hep yorgun olması, hep uyuyakalması, özel günlerde (evlilik yıl dönümü doğum günü falan) yemeğe götürmemesi yaş bir sürpriz yapmaması. Ben çok mu şey istiyorum erkekler akıl fikir versin bir şeyler söylesin. Ben ondan hiç bir zaman lüks ve gereksiz eşyalar, sosyal medyadaki kızlar gibi özenip her şeyi aldırmadım. Ben eşimden sevgi, saygı, ilgi ve sadakat bekledim. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama çok yıprandım 3 senede. Artık eşim diyesim gelmiyor o gözle bakamıyorum. Zaten birbirimizden uzağız bir de araya böyle şeyler giriyor iyice soğuyorum. Yanyana gelince iyice soğumuş olmaktan ve artık karı koca olarak birlikte olmamaktan korkuyorum.
not: eşimin işinden dolayı kısa bir ayrılık yaşıyoruz yakın zamanda evi taşıyacağız

Ben mi geçimsizim yoksa eşim beni mi sevmiyor?