Eşim beni sevmiyor galiba ne yapacagimi bilmiyorum?

Merhaba ben 10 aylık evliyim 4 aylık hamileyim eşim hergun eve gec geliyor saat 1 de falan bana düğün yemegi dağıtıyorum diyip yalan söylemiş meger kahveye gidiyormus belki de başka bir yere bilmiyorum fotoğraf istediğimde atmiyo akşam kaynanam geldi ve ona anlattim o da şahit oldu hatta gec geldiğine ben ağladım ve eşim geldi kaynanam esime ağlıyor dedi biraz kizdi ağlasın umrumda değil dedi sonra yatarken ben dedim ben bunun yanında yatmam kaynanamin yanında yattim odaya yastik almaya gittiğimde eşim yastığı vermedi bende hiç yüzüne bile bakmadan odadan çıktım ya gorumceme kaynanama hep diyorum bosayacam diye beni durduran yok biraz teselli veriyorlar söyle olmuştur böyle olmuştur sonra umurlarında olmuyor esime gelirsek ancak yatakta bana güzel söz söylüyor onun dışında eve gelir gelmez eline telefon aliyor ve tik tok izliyor ne bilim biriyle mesajlaşıyor bana beni sevdiğini de söylüyor ama ben artık inanmıyorum zaten suanda hamile olduğum için onun istediklerini de yapamıyorum yiyecek konusunda her dediğimi yapıyor ama diğer konularda hiç beni umursamıyor mahkemeye gidip bosanacam senden diyorum bana diyor hani niye gitmiyor daha duruyon babamin evine de gidemiyorum artık hepsi bana yabancı geliyor kendi evime alışmışım başka bir yerde yapamıyorum zaten karnimda bebegini taşıyorum kaynanam dedi siz niye bu halde çocuk yaptınız ya çocuğu da benden habersiz karnima koydu ben korunuyor saniyordum ama korunmamis ne yapacam ben bana bi yol gösterin eşim beni sevmiyor bende bosanamiyorum bende onun bu yaptıklarından dolayı soğudum beni kaynanamin yanında yatırdı gelip odaya bile götürmedi ya düşünün
Eşim beni sevmiyor galiba ne yapacagimi bilmiyorum?