Eşim beni sevmiyor. Ben onu çok seviyorum ne yapmalıyım?

Merhabalar. Ben eşimle 1 yıl önce severek evlendim. Onun da beni sevdiğini düşünüyordum evlenene kadar. Ama sevmiyormuş ve ailesi istediği için benimle evlenmeyi kabul etmiş. Sevmeye çalışır bir gün severim sonuçta herkes severek evlenmiyor diye düşünerek.

İlk başlarda birbirimizi tanımadığımız dönemde muhtemelen çoğu evlilikte de olduğu gibi benimkiler daha çok da olsa ikimizin de hataları oldu. Ama ben onun hatalarını onu sevdiğim için bir şekilde ya kabul etmeye ya da düzeltmesi için onu ikna etmeye uğraştıysam da eşim beni sevmediği için hatalarımı kaldıramadı. Burada telafi edilemeyecek , affedilemeyecek bir hata yapmadığımı eklemek istiyorum. Yani hiç aldatmadım , kandırmadım vs. Hatalarım ilişkisel hatalar , sıkmamaya çalışırken ilgisiz olmak gibi.. Her neyse bir şekilde hevesini kırdım.

şu an da beni sevmeye çalışmayı bıraktı , bende bunun ne kadar acı verici olabileceğini gördüğüm için hatasız olmayı bile göze alabilecek durumdayım. Ama söylediğine göre artık hatasız bile olsam bir anlamı yok çünkü artık beni sevebilmesinin bir yolu yok. Bu gün bana sesimi bile duymak istemediğini , onu asla üzemeyeceğimi ama asla mutlu da edemeyeceğimi ve bitirmek istememesinin tek sebebinin ailesini üzmeyi istememesi olduğunu söyledi.

Lütfen yardımcı olun çünkü başka yardımcı olabilecek kimsem kalmadı. Spora başladım , dış görünüşümü değiştirmeyi denedim , müzik aleti çalmayı öğrendim , daha kibar veya daha çok sahiplenen biri olmayı denedim. Aklıma gelen neredeyse her şeyi denedim ama hiçbir şekilde ilgisini çekemedim. Vazgeçmek istemiyorum , onu çok seviyorum ve vazgeçmek , pes etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım? teşekkür ederim.
Eşim beni sevmiyor. Ben onu çok seviyorum ne yapmalıyım?