Güncellemeler
1 yıl
Tartıştık bana konuşmaya gerek yok dedi aradan 1 saat geçmeden araba kullanırken şarkı paylaşıp yollamış sonrada içtim kafam güzel falan dedi cokmu içtin dedim hızlı hızlı içtim yazmış sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tartışma olur ilişki de normal ama uzatmamak lazım
surekli tartistigim ve birbirimize uyumlu olup olmadigimizi sık sık sorguladigim bi iliskideyim ama sevgi anlasmak degildir nedensiz de sevilir ya boyle olabiliyor bence, kopamamak da sevginin bi parcasi diyorum, fikrim degisir mi ileride gorecegiz
Bencede haklısın hepsi bi bütün aslında
Kopmak gerekiyorsa kopmak gerek aslında.
Tartıştık bana konuşmaya gerek yok dedi aradan 1 saat geçmeden araba kullanırken şarkı paylaşıp yollamış sonrada içtim kafam güzel falan dedi cokmu içtin dedim hızlı hızlı içtim yazmış sizce neden?
Ne istediğini kendisi de bilmiyor galiba.
Bende anlamadım diyorum ya kopamiyoruz
Alışkanlık oluşmuş olabilir
Aslında en büyük yalan..
Mesela neden yalan
Kopamıyoruz demek yalan işte
Tartıştığınız konu neydi
Toksikleşme başlangıcı.
Hemen vazgcemeyin biseyler cozulebiliyorsa cozun
Tartışınca ayrılmak mı gerem
Seni s. ksin istiyorsun hala 😉
Neden ki teyze
Bilmiyorum amca
Amca deme 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen lazım olursun bak 😜
Paris hiltonun yerli versiyonuym işini görürmü?
Olmaz. Sevmem sarışın kadını. İlle de Jessica May gibi Yasemin Özilhan tadında bir garı olmalı. Küçücük fındık kalça küçücük meme sıfır basen incecik bacak
yedeğiniz yok
İstese oda bulur bende bulurum o hayli hayli bulur hatta
isteyen herkes bulur, konumuz şu an birilerinin olmaması.
Yaşanmışlık ve ten uyumu
Ten uyumu diye bisey yok bence
Neden
Bağ var
toksik ilişki
Kesinlikle
Alışkanlık.
Hala se. k s cekiminiz var
Nasil biter peki:)
Bu saygi bittiginde bitiyor. Cunku Şu an kavga bile etsen islanip onu istiyosun.
Sevgi