Aşk İlişkileri Sevgilim neden böyle yapıyor normalde zaten müsait olamıyor konuşamıyoruz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim neden böyle yapıyor normalde zaten müsait olamıyor konuşamıyoruz? Güncellemeler+1 yıl O beni anlıyor bilerek böyle konuşuyoruz ona göre yazıb Sevgilim neden böyle yapıyor normalde zaten müsait olamıyor konuşamıyoruz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Linndis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Arım.Of tmArıym Engellemediğine şükret sjkdkf 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya hep öyle cidden hiç konuşmuyoruz müsait olmuyor ama şimdi müsait istemedi sevmiyor mu Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Bu özürlüyü çekecek sabır nereden geliyor 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyorum
teenrose1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ay mesajları okurken çok gerildim sen nasıl dayaniyorsun bu bildiğin özürlü sbsibsjs 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok seviyorum ama üzülüyorum teenrose1 +1 yıl Hep mi böyle Soran +1 yıl Evet mesela seven insan şey der tamam ben müsait değilim bari sen ses at müsait olduğunda sesini duyayım yok demiyor teenrose1 +1 yıl Bence bunun yolu pek uzun deģl. Evlenseniz bu haya devam eder mi bi düsün. Yani evlenince ne olcak geleceğini önune al bi düsün derim Soran +1 yıl Haklısın ya düşünüyorum ama kalp işte teenrose1 +1 yıl Kalbini yönlendirebilirsin teenrose1 +1 yıl Sana değer vermeyene değer verme benim gibi ziyan olma Soran +1 yıl Offf
DusunmeDeliOlursun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl bence mal bu ne demek istediğini anlamamış 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır anladı o bilerek öyle konuşuyoruz Yorumla DusunmeDeliOlursun +1 yıl sıkıcı bir konuşma tarzı ben engellerdim Yorumla Soran +1 yıl Sence peki bi erkek olarak soruyorum fazla telefonda sesli konuşmuyoruz sence sevmiyor mu Yorumla DusunmeDeliOlursun +1 yıl bu kadarcık şeyden sevip sevmediği belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hep öyle ama Yorumla DusunmeDeliOlursun +1 yıl bilemedim bence mal birisi ben tahammül edemezdim Yorumla Soran +1 yıl Bende edemiyorum ama seviyorum hemde çok Yorumla DusunmeDeliOlursun +1 yıl aman kop gitsin unutursun 2 güne Yorumla Soran +1 yıl Ben onun için köyde bile yaşarım Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlama küçümsediğimden değil sevmiyorum Yorumla DusunmeDeliOlursun +1 yıl yaşa bakalım zaten pek ilerleme kayıt edebilecek biri değil bu çocuk Yorumla
sofia55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İletişim eksikliği var sanki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bilerek öyle konuşuyoruz sen sadece yorumla Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Pek tinlamiyor gibi geliyor 1 0 Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. A0 Turkce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arım.
Of tm
Arıym
Engellemediğine şükret sjkdkf
Evet ya hep öyle cidden hiç konuşmuyoruz müsait olmuyor ama şimdi müsait istemedi sevmiyor mu
Bu özürlüyü çekecek sabır nereden geliyor
Çok seviyorum
Ay mesajları okurken çok gerildim sen nasıl dayaniyorsun bu bildiğin özürlü sbsibsjs
Ya çok seviyorum ama üzülüyorum
Hep mi böyle
Evet mesela seven insan şey der tamam ben müsait değilim bari sen ses at müsait olduğunda sesini duyayım yok demiyor
Bence bunun yolu pek uzun deģl. Evlenseniz bu haya devam eder mi bi düsün. Yani evlenince ne olcak geleceğini önune al bi düsün derim
Haklısın ya düşünüyorum ama kalp işte
Kalbini yönlendirebilirsin
Sana değer vermeyene değer verme benim gibi ziyan olma
Offf
bence mal bu ne demek istediğini anlamamış
Hayır anladı o bilerek öyle konuşuyoruz
sıkıcı bir konuşma tarzı ben engellerdim
Sence peki bi erkek olarak soruyorum fazla telefonda sesli konuşmuyoruz sence sevmiyor mu
bu kadarcık şeyden sevip sevmediği belli olmaz
Hep öyle ama
bilemedim bence mal birisi ben tahammül edemezdim
Bende edemiyorum ama seviyorum hemde çok
aman kop gitsin unutursun 2 güne
Ben onun için köyde bile yaşarım
Yanlış anlama küçümsediğimden değil sevmiyorum
yaşa bakalım zaten pek ilerleme kayıt edebilecek biri değil bu çocuk
İletişim eksikliği var sanki
Hayır bilerek öyle konuşuyoruz sen sadece yorumla
Pek tinlamiyor gibi geliyor
Daşak geçiyor kanka