Sevgilim neden böyle olabilir ve neden sesli konuşmuyoruz?

Arkadaşlar biliyorum derdimi onunla konuşmam lazım ama şuana kadar hiç üstüne varmadım kendiliğinden düzeldi her şey zamanla. Meselem şu biz sevgilimle 2.5 aydir cikiyoruz mesafeli bir iliskimiz var cok yakindada gorusecegiz. Bana yaklasimi hali tavri gayet güzel. Öyle çok samimi vıcık vıcık bir ilişkimizde yok. Her şey yerli yerinde fakat benim meselem şu son zamanlarda aramız çok açıldı gün içinde toplasan 10 dakika belki konuşmuşuzdur. Haftaiçi sorun olmuyor çünkü o çalışıyor eve gelincede Allah razı olsun konuşuyor ilgileniyor. Ama mesela cumartesi günü tatil ve biz o gün gelince hep uzun uzun laflıyoruz uykumuz çok gelene kadar. Birbirimize doyuyoruz hani. Keza pazar günüde ona ait bir gün tabikide kendi hayatıda var karışmıyorum ama ben hep o hayatta dışta duruyorum. Ben nereye gidersem gidiyim, yanımda kim olursa olsun hep aklım onda işim gücüm olsada onunla iletişimdeyim. Ondanda bunu istiyorum her dakika zaten ilgilensin değil ama saatlerden bahsediyorum arkadaşlar. 5 6 saat bazen daha fazla. Ve 2. sorunumda şu ki sevgilimle hiç sesli olarak konuşmuyoruz. Acaba neden? Ben telefon kullanmıyorum 1 senedir ama bu engel değil bir sürü uygulama var ücretsiz arama diye ve birinide biz kullanıyoruz ama hiç sesli konuşmuyoruz. Sesini sevdiğimi söyleyip imalarda ettiğim oldu ama geri dönüş alamadım bende bıraktım. Kendi istemesi lazım. Ne yapayim ben ne olur fikir verin bu 2 konuda bana lütfen arkadaslar içime dert oldu artık. Ona açmak istemiyorum onun anlaması lazım bu durum bir süredir böyle çünkü.
Sevgilim neden böyle olabilir ve neden sesli konuşmuyoruz?