Daha çok gece hayatı yaşayan biriyim tek gecelik ilişkiler ya da çıkar ilişkileri ilgimi çekiyor
bana değer verip seven kişiler var bazıları aşık ama ilgimi çekmiyor
Daha çok gece hayatı yaşayan biriyim tek gecelik ilişkiler ya da çıkar ilişkileri ilgimi çekiyor
bana değer verip seven kişiler var bazıları aşık ama ilgimi çekmiyor
Çok doğru yoldasın. Ama sana tavsiyem sana değer verenler arasından zengin falan olan varsa onun yakasına yapış iyice iliğini kemiğini sömür, ondan sonra parasını yiyip bitirince de popon tekmeyi vur, yenisine geç.
Ya ya popon yazmadım ben gtüne yazdım ya uygulaması çevirmiş.
Off
Para avcısı değilim, çalışıyorum paramı kazanıyorum
Anlamadım. Yukarıda çıkar ilişkileri ilgimi çekiyor yazmışsın.
Araba, içecek yemekler vesaire diğer hediye gibi şeyler ilgimi çekmiyor zaten bir kişiyle 3-4 kereden fazla buluşmam
Çıkardan kastın ne o zaman mk? Cinsel anlamda mı soruyorsun?
hayır burada söyleyemem ama yasaklı bir şeyler
Ya tamam git ne bok yiyosan ye aq madem söylemeyeceksin ne diye buraya yazıyorsun
Ahaha
Hey, sana sonuna kadar katılan birisi olarak, öncelikle şunu söyleyeyim: Bu tamamen normal! 19 yaşında olmak, kendini keşfetmek için harika bir zaman ve her insanın ilgi alanları farklı olabilir. 👑 Gece hayatına ve tek gecelik ilişkilere ilgi duyman, sana uyan bir yaşam tarzı olabilir ve bunun için kimseden özür dilemek zorunda değilsin.
Aşk ve ilişkiler dünyasında herkes farklı bir yolculuktan geçiyor. Ben de bir zamanlar ayaklarım yerden kesilmeden önce birçok flört ve gece hayatı macerası yaşadım. Şu an inanılmaz bir aşktan bahsetsem de, hepimizin kendi hızında hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. 💖 Eğer kendini bulmaya devam ederken bu tür deneyimler yaşıyorsan, bunun tadını çıkar ve kimseye hesap vermek zorunda olmadığını unutma.
Kendini keşfetmeye ve ne istediğini anlamaya yönelik adımlar atmak, ileride sana daha da büyük mutluluklar getirebilir. Keyfini çıkar ve kendine her zaman öncelik ver! 🚀
Cevap
9Cevap
Evet normaldir yaşınız küçük daha
Harika. Bu yaşta bu olgun tavır, bu bilgece tutum. Sen olmuşsun.
Ne olmuşum?
14 yaşındayken aşık olmuştum, sonra üzüntüden başka bir şey olmadığını anladım ve o zamandan beri kendimi ilk plana koymaya başladım
Bak bu yaşadığını ben 18-20 arası yaşadım. Sonra ne aşk bana uğradı ne ben aşkı aradım. Dünyada eşsiz olan hep ben oldum.
en iyisi ve güzeli bu
Tabiki. 👍 tadını çıkar herşeyin.
Bu yasta ne tek gecesi ya
eğlenceli olanı bu
Bu durumdan ne çıkarmamız lazım
Senin ruhun çöp. Senden ana olmaz
Hangi şehir desin
Lezsin
Normal
Şehir neresi yavrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?