AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
861Cevap
CeSur olmali kesinlikle ozguven sahibi
Kucuklerde bu cok zor oluyor
Bir kizin erkekler istiyor diye cesur ya da cekingen olmasndan ziyade kendisi gibi olmasi çooook daha iyi bnce
Aktif konuskan kadinlar iyidir fakat cok fazlasi zarar cunku cok cesur kadin kendine cok guvenir ve bir sure sonra kimseye ihtiyaci olmadigi kanisina kendini inandirir.
cesur ve girişken olmalıdır ama fazla değil böyle söylememin sebebi ileriki hayatında hele aile kurup anne olunca karşılaşacağı zorluk ve problemleri daha kolay aşmasını sağlayacaktır bu özellikler
Cogunluk bu soruya cekingen kiz dese bile kisilikle alakali sen cesur bir kizsan cekingen olamazsin ama her her kizin kendine gore cekiciligi vardir bunuda unutma dogal ol :)
kız dediğin azcık çekingen olur öyle erkek gibi olmamalıdır çok çekingende olmamalı böyle hiçbiryerde konuşamayanda olmamalı böyle tam ortasında bişey azcık cesaret azcık çekingenlik
Edepli kız sever cesurdan kasetinin ne olduğuna bagli salakca işleri yapip cesurluk saniyorsa o koza iyi bir gözle bakmaz ama askinin arkasında cesurca duruyorsa iste o kiz o kızdır yani :)
Tabiki cekingen. Cekingen olan biri edepli saygili oturup kalkmasini bilen en onemliside fazla konudmaz her koyu didik didik irdelemez dedikodu yapmaz masum olur.
seçmece bunlar seçmece !
pazardan aldığımız birşey değil ki, şöylesi iyi, böylesi makbul diyebilelim,
kestirmeden herzaman ki gibi hayırlısı diyorum
Cesur Olmak Türkiyedeki Kızların İşine Gelmez Ki? Hep Aynı Konular. Böyle Gelmiş Böyle Gidiyor. İlk Adımı Her Zaman Erkek Atıyor. Saçma Sapan Şeyler. Bide Kadın Erkek Eşit Olsun Derler. ''Kadın Erkek Eşit Olacaksa Benim Neden Sevgilim Yok?''
Cesur kendine guveni olan eglenmeyi seven her ani atraksiyon ekşin olan kizla evlenirim :)
biraz cesur biraz çekingen olmalı.. bana kalırsa ikisini de dengede tutabilmeli yani
bence tabikide cesur kızlar çünkü cesaret herşey demektir ;)
İyi kalpi olsun cikarlar doğrultusunda sevmesin baska birsey istemeyiz :)
(CESUR) Erkeklere Kızlar teklif etse hayat ne güzel olur :D :D :D
Çekingen kız daha sempatik ve daha sevimli olur tabi az olsada cesur olması lazı.
Sessiz, Çekingen, Doğal, Ve Sade.. CEVAP = ÇEKİNGEN :)
Çekingenler çok tatlı oluyor diyenlerdenim, çünkü onları yönetmek kolay oluyor :P
Dıştan biraz çekingen gözükürüm ama çok cesur ve cüretkarımdır :))
ozaman ideal bir bayansın ;-)
üstündekini aşaya doğru çekmenden ne kadar cürratkar olduğun belli oluyor (:
Cesurları sevmedigine eminm. Benim cesaretm karşıdaki erkeģi hep korkutmştr..
Nasıl bir cesaret?
Cesur. cekingen olan genelikle pasif oluyor. Bir maceraya atildigimda benimle olabilecegini bilmek huzur verici :-)
Kesinlikle erkegine cesur yani erkegi aşki hayati ona 1 adim yaklasiosa oda 1 adim yaklasmali en azindan
Çekingen olup sevdiğini söyleyene kadar elindekinide kaybediyor , cesur olup ben seni seviyorum dediği zaman herşey o zaman tamam oluyor..
cesur veya cekingen siz sevdiginizi bunlara gore sekillendiriyorsaniz ztn sevmiyorsunuz demektir okdr yorumlar bosa :))
yeri gelince cesur olun yeri gelince çekingen. hani bir laf var ya mutfakta aşçı işinde patron yatakta...
Tabi ki cesur olmalı.
"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın."
Cesur kadın, çekingen kadına nazaran daha fazla dikkat çeker, ilgi çeker, erkeklerin her zaman hoşuna gider her erkek bence cesur olanı ister.
cesurları severim. gelip bana vermek istediğini söyleyebilecek kadar cesur olmalı. sonrasında prensiplerde anlaşabilirsek no problema :))
Cesur olacak tabi ama biz tutupda kara murat olsun istemiyoruz ki kendini ifade edebilecek duzeyde olsun yeter
cesur tabiki kırık olsun bazen ama yerine göre de oturup kalkmasını bilsin hep sıradışı şeyler yapsın sevgisini içinde saklayan kızlardan da nefret ederim -_-
Bana gore cesur kız benimle herseyi yapmaya cesareti olacak beni ailesiyle tanştracak biri olmalı. Çekingen olacaksa da hanm hanmck olacak baska soze gerek yok.
sonuçta dediginin ikisinide normal hayatta yaşıyoruz ama böyle bir soruda sadece kendi erkeginin seni nasıl sevdigidir ahmedin görüşü ayrı mehmedin görüşü ayrı anlıyacagın soruya biraz olsun katkıda bulunduysam buda beni mutlu edecektir saygılar
Bu kızın karsndaki elemann niyetine baglı tercihim cesur yeri geldiginde narin olması
Bence biraz cesur'da olmalı :)) 😉😉
Çünkü ben sıradan, sıkıcı ilişkilerden sıkıldımmm 😉😉
Kız Dediğin her yerde ses çıkarmayacak Çekingen olacak tabi
Evet cesur kız daha çekici, hatta sadist ve seksi olsun, hızlı ve öfkeli de olabilir.
cesur derken ne bu ağzından ateş çıkaran ejdarha ile mi savaşıyor...
millet cesur cesur cesur diye bağırmış
kızları galiba öncü kuvvet olarak kullanacaklar :)
Biraz cekingen olucak ama sevdigi adama laf ettirmicek
adam gibi olanı severiz. Barbi değil harbi yani o biçim..
genelde saf olanları seviyorum.. bir yalan attınmı hemen inancak :)
ben çekingen kızı severim, yüzünün perdesi yırtılmamış, çekingen ve masum.. cesur tiplerin çoğu kaşardır, benim sevgilimin çok cesur olmasına gerek yok ben onu her zaman korurum..
Çekingen olmalı ama çok değil. Nasıl desem masum bir melek gibi sanırım az çok anlatabilmişimdir.
Ne çok cesur, ne de çok çekingen. Ortası olsun bence.
yerine göre cesur yerine göre çekingen ikisindende olmalı bence
Dengeli olsun kafi. Ne çok cesur, ne de çok çekingen.
Kadınlar zaten doğuştan güçlü cesurlar merak etme :) ;) ikiside yerine göre olmalii
cesur olmalı hayattan korkuları olmamalı korkan insan hiç birşey basaramaz...
Hanım hanımcık olsun ama hakkını hukukunu aramayı bilsin
dozunu ayarlarsa cesur olmalıdır ama cesur olcam diye herşeye atlamamalıdır
Yeri geldiğinde cesur ve girişkende olmalı tabi ama genel olarak çekingen kızları severim ;)
çekingenlik utangaçlık kızlara daha bir yakışıyor, kızlarda utangaç tavırlar pastanın üzerindeki süs gibi bişi
Kadın dediğin cesur ve çekingen olmalı asi olmalı kisacasi Türkan Şoray gibi olmalı baktığında içini eritecek hissetmeyinide korkutacak o bakışlar...
cesaretini popüler olmak için kullanan kızlar değil sevdiği incindiğinde dişi aslan gbi olan kızlar daha makbul.
Tam ortası yani yerine göre yatakta kesinlikle cesur günlük hayatta ise fazla çekingen olmasın girişkenlik iyidir
cesur olup güçlü karakterli olsun kendini ezdirmesin ama sürekli üste çıkmaya ve baskın olmaya da çalışmasın
cesur olmak her zaman büyük bir avantajdır bir bayan için değil herkes için!
derler ya hani ağlamayan bebebeğe mama vermezler ;)
Erkekler cesur olmadiklari icin cesur kiz istiyorlar
Haha :D
Kabullenemedikleri icin de eksi vermisler :D
Cesur ya da çekingen sevdikten sonra fark ediyor mu? :)
Etmez tabi benim için ama demek ki çoğu kişi için fark ediyo ki bana eksi vermişler :)
CESUR olması iyi birşey herşeye tamam diyen kızlar iğrenç oluyo
ama yerınıde bilicek gerektiğinde bir adım geri atıcak bence
bence kadın dediğin cesur olmalı erkek yapmak istediklerinden çekingen olabilir ama kadının ona cesaret vermesi gerekli ki istediklerini rahatça ve fazlası ie yapsınlar kadında mutlu olur erkekte ;)