AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
861Cevap
Kiz dedigin cesur olacak piskopat olacak sarildin mi sevismesini cektinmi yapismasini bilecek yeti geldiginde de adamin aklini durdurup beynini tavana vurduracak :D
Sadece bayanlar değil herkes cesur olmalı. Cesur olmayanın kaybetme olasılığı yüksektir her zaman...
Hem cesur olmayıp hemde çekingen değilse evdemi kalıyor :)
Cesur olsun...
Cesaretli olsun...
Yürekli olsun...
Ama Trip yapan bir ikoncan olmasın agaaaaa
Herkesin sevdiği farklıdır kimi cesur olsun der kimi utangaç kimi de nefes alsın yeter der...
Cesur derken neşeli, bana renk katan birisi olmalı. Yanımda susup duran kızı ne yapayım :D
cesur ama gözü kara değil.
haddini bilmek önemli olan diye düşünüyorum.
CESUR ABİCİM CESUR BÖYLE NE DİYECEKSE SÖYLESİN UĞRAŞTIRMAZIN CIMBIZ MİSALİ
cekingeni çekemem cesaretli ve cesur olsun buluşmaya mahalledeki ablalarıyla geleni gördüm :D
Cesur kızlar dost , çekingen kızlar Sevgili olur :)
Cesur yani biraz uçuk hareketli rahat olan bulunduğu mekanı kaplayan
Ben çekingenimdir ama eski sevgilim cesurdu tuttuğunu koparıyodu
Karıncadan korkan bile var sende olsan bnce biraz cesur arardın inan bna ;)
Cesur ama çekingn kızlar... Nebze göre şerbet veren kız candır..☺
Cesur oluck ama herseye atlamiyck varmisin dedigimde goznu kirpmadan ewet diyebilmeli
çok cesur korkutur ama çekingenden kaçarım akıllı kız isterim.
Kız dediğin kelebek gibi olacak bir günde yaşattıracak erkeğe hüzünü mutluluğu sevinci...
çekingen kızları severim ama aşırı derece çekingen olmayacak
her şeyin fazlası zarar
Kesinlikle cesur ama yeri geldimi durmasini bilecek
bir erkek olarak, çekingen kızın daha çekici olduğunu düşünüyorum.
Tanımadıklarına karşı cesur tanıdıklarına karşı ikiside
Cesur olacak yerine göre salak yerine göre cin gibi olacak :):)
Yerine Göre Davransın, Yeri Geldiğinde Cesur Olsun,
Yeri Geldiğinde Çekingen Olsun.
Yerine göre degişebilir ama o cesareti olmalı belli düzeyde pasif sıkıntı korkak olur hic bişe yapmazda o 😀
Cesur kizlar daha iyi herseyi erkekten beklememeli girisken olmali ben cesur kizlardan hoşlanırim cekingen kizlarla isim olmaz.
cesur.. delidolu.. lafını esirgemeyen kızları severim.. çok çekingen olanlar sıkıcı olur bir süre sonra
Cekingen kizlar nedense bana daha cekici geliyor. Albenisi var sanki. Istemem ama yan cebime kiy tarzi kızlar daha ilgimi ceker.
Yeri geldiğinde cesur yeri geldiğinde çekingen. Yürek yemiş gibi surekli cesur olması da kotu, çok çekingen olması da kotu.
ona cesur demeyelimde kendi fikri düşüncesi olan ve bunları dile getirmekten çekinmeyen kız diyelim öyle kızlar hoşuma gider
cesur olarak neyi kastettiğiniz önemli şimdi ünlülerin yaptığı o... luklarada cesur poz verdi filan diyorlar
Öncelikle seksi Ve Bakımlı Olsunda Sonrasında Ne Olursa Olsun Fark Yapmaz :) Yerine Göre Ayar Verilir.
Kızlarda cesur kavramı genelde açılıp saçılabilmekle doğru orantılı olduğu için, hani çekingen değilde biraz utangaç kız isterim kendi içinde cesurdur ama adabıyla yeri geldiğinde bir kadın olarak utangaç olması benim gözümde makbul olandır.
cesur olsun gelsin bana oyyy nekadar çekicisin sen öyle nereye gidiyosun falan desin ne öyle çekingen :D
Cesur severim ama bana cesurluk yapanı hic sevmem herseye Karşılık vereni hic sevmem :D
Haklıysa verecek tabi cevap, ne bekliyosun ki::)
Cok tatlı olur sevgilimle kavga etmek ben ona o bana sonra bir sarılırım oh bitti 😄😄
bence cesur olmalı çekingen bir kızla ne kadar sürer bilmiyorum çünkü yok saçım bozuk yok yağmur yağıyo falan boyle şeyler çok görünüyo eğer cesur kendine güveniyosa her zaman 1 adim öndedir ;)
Benim sevgilim cekingen cok kotu bir durum cok zorlaniyorm ama fazlada cesur olup aşırı dercede sesini çıkmasını istemem efendi ve benim yanımda bana benligimi hatirlatsin yeter
Erkek tam cesur değilse cesur olucan... o da cesurlaşır.
Erkek cesursa sende cesur olucan yoksa kendimizi mal gibi hissediyoruz akskdkf
cesur olucak yani..
Cesur veya cekingen olarak deilde mesela atarli olmucak eger cesurlugu atar saniyosa isi zor cunku ben bir erkek olarak iplerin elimde olmasini severim
Cesur tabiki. kararli dik duran ayakları yere saglam basan kadin 10 daha iyidir. yoksa bakkaldan ciklet alirken bile heyecanlanan korkak kizlar cok itici oluyo
Bak cesur olcaksınız ama tutup kızın saçından sen kimin sevgilisine yavşıyon l*n diyip kavga etmek değil sevgilinizle gezerken köpek görürseniz onunlayken hiç bişeyden korkmadığınızı hissettirin.
diğer insanların yanında çekingen benim yanımda tam bir or... pu olcak :)
Cesur kız herzaman daha iyidir aslında cesur ve çingenelik bir nevi aynı Öge dir
Fakat çingen bir kız çok dikkat çeker ve bu hoş olmaz cesur olmak Yürek ister :)
Bence Cesur Kadın Iyı Değildirdir Kadınlar Daha Çekingen Olmalı Cesurluk Farklı Eklentileri Zamanla Ona Kazandırır Buda Kadının Doğası Bozar Artıdan Çok Eksisi Olur Etrafta Fazla Cesur Bayan Var...
Orta yollu biraz cesurluk derken ben seni aldattim kadar cesur olmasın cekingenlik iyi biraz bazı şeylerin hayalini kurmak lazım ki sikilmayalim iliskiden
Bulunduğu ortamca olması gerektiği cesurlulları yapması. Erkek arkdaşı ile ilişkilerinde yeterince tanıyorsa ve sınırlarını biliyor ise sınırlar dışına çıkmadan olabildiğince cesur olmalı..
Bu göreceli bir kavramdır ki bence kendin olman sana gerçekten aşık olacak kişiyi bulman için çok daha önemlidir. Sonra pişman olmamak için bu en iyisi
cesur olmalı ama aldatacak kadar değil, gerçi kalbim sevdikten sonra oda beni seviyorsa uzaylıda olsa farketmez yerim oni ben yerimmmm
cesur cesaretli kız yokki sitede
varsa profilime baksın görüşelim
cesur ve ilk adimi her anlamda atabilecek levelde olmali _))))
uç noktalar iyi değil, yeri geldiğinde cesur yeri geldiğinde çekingen
Benim düşüncem. Cesur ve ya çekingen olması konuya göre değişmeli.
Cesur olmalı, bir şey paylaştığını hissettirmeli ve paylaşmalı
Cesur olsun ne dersem tamam desin risk budur desin :D
bu soruyu göre göre sıkıldım kaldırsın biri artık şunu
Türk erkeği genelde bu kadar uğraşmaz kız mı diye bakar sadece :D
ben çekingen de değil atılgan da değil ortası severim :D
Cesur olanlarin kendine guveni tamdir ve tercihmdir
Ortasi olcak yerine gore cesur olcak yerine vore cekingen
Cesur olcak kız dediginn agzına gelenii söyliyecekk
hem çekingen hemde cesur.
Ama ortasını birşekilde bulması gerekir.