• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler cesur kızları mı seversiniz yoksa biraz çekingen mi?

Gozdekaya95
Gozdekaya95 Takip Et
Xper 7 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
123
Yapay Zekaya Sor
Cesur kızlar mı çekingen kızlar mı:)
Erkekler cesur kızları mı seversiniz yoksa biraz çekingen mi?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• DelusionX
    DelusionX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kesinlikle özgüven eksikliği yaşamayan kızlar tercih sebebidir. Çünkü erkek ilişkide bir karar aldığı zaman her iki tarafı da etkileyen. Tek başına hüküm vermek zorunda kalabilir. Böyle durumlarda da kızlar kendi duygu ve düşüncelerini yansıtmadığı için tatsız tuzsuz bir ortama sürüklenme olanağı çok olası oluyor.

Cesur kızlarla ise her konuda tartışılabildiği için ve özgürce fikir görüş alışverişinde bulunulabildiği için daha verimli daha sosyal ve daha kaliteli bir birliktelik oluşuyor. Sadece kızlar değil aynı zamanda erkeklerde cesur olmalı.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• askman123
    askman123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Bir kadın cesur ve girişken olmak zorundadır. Hem kendi yaşamı için hemde günü geldiğinde anne olucağı için olmalıdır. Çünkü kendisi bu niteliklere sahip olmazsa çocuğuna cesurluğu benimsetemze,

40
    9 Yorumla
    • pirinces
      pirinces
      +1 yıl

katılıyorum sana

Yorumla
    • UzmanProf
      UzmanProf
      +1 yıl

tek sen katılmıyor sun?:=)

Yorumla
    • mücahit77
      mücahit77
      +1 yıl

helal !

Yorumla
    • selmaan
      selmaan
      +1 yıl

helal sana aşk adamı arkandayız

Yorumla
    • askman123
      askman123
      +1 yıl

aşk adamı değil. Askman. soru adam :)

Yorumla
    • Asian_Vassal
      Asian_Vassal
      +1 yıl

Facebook sözleriyle gelmiş :)

Yorumla
    • askman123
      askman123
      +1 yıl

kendinle karıştırma beni.

Yorumla
    • MrRichard
      MrRichard
      +1 yıl

Gamyonumun arkadasına yazacağım bu sözü gardaşım ;) Helal sana

Yorumla
    • karaşovalye85
      karaşovalye85
      +1 yıl

cesur bence:=)

Yorumla
  • DangerousLâdy
    DangerousLâdy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Boşuna dangerous demedim bea beni seven böyle sevsin. Yaşasın cesur kızlar ayrıca cesur kızla çekingen kız ayrı bir katagori kıyaslancak 2 durum değil. Ya cesursundur ya korkak! Ya çekingensindir ya sıcakkanlı. Yanlış kıyaslama. (:
    Saygılar.

encrypted-tbn2.gstatic.com/images

1
    1 Yorumla
    • önemsiz26
      önemsiz26
      +1 yıl

vur beni

Yorumla
  • uyuyançirkin
    uyuyançirkin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 40%
    +1 yıl

İkisi de yerine ve zamanına ve dahi kişisine göre dozunda olmalıdır... Kadın; cilveli, zeki ve pratik olmalı, güler yüzüyle de kalp fethetmesini bilmelidir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

859

Cevap

• joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

cesurluğunu kaşarlık olarak kullanmayan
    çekingenliğinide sinsi olarak kullanmayan
    KIZLAR severimm

22
    0 Yorumla
  • ozgurdurherinsan
    ozgurdurherinsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

cesur olmali benim icin ideal kadin uzun boylu, ince belli, zarif, asil, yuruyusu aheste, gozleri keskin. Bir bakisiyla her seyi anlatabilmeli gulusuyle benim icin dunyayi aydinlaatmali. kalbimin her atisinda Nefesimi her icime cekisimde her gunesin dogusunda her adimda her solukta ve omrumun her aninda o olmali yanimda...

1
    0 Yorumla
  • BringMeLife
    BringMeLife Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

geçen sene survivor da serenay aktaş vardı bişey beceremedimi ya da omadımı çok sinirlenir vurur kırardı vs ama çokda duygusal cana yakın sevecen biriydi bende aynı böyle bişe iştiyorum hem görünüş olarak hemde korkusuz asabi olmadımı bişeyi beceremedimi vurup kıracak ama küfür etmicek çokda duygusal olacak yanımda oldumu kedi gibi çok masum çok şirin olacak kendini sevdirecek az önceki kızdan eser olmayacak anlayacagın

1
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

cesur olacak kadın ıcabında adam dovmeye kalkacak! ama cesaretı hanımlıgına manı olmayacak.. kadın ben gelıyorum dıye yerı ınletecek ama zerafetıylede buyuleyecek

7
    2 Yorumla
    • Canrosan
      Canrosan
      +1 yıl

Sen Kavgaya Adammı Arıyosun E O Adam Dövücekse Sen Ne Yapıcaksın?

Yorumla
    • auron96
      auron96
      +1 yıl

Aynen Canrosan katılıyorum sana.

Yorumla
  • hacilarli
    hacilarli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 55%
    +1 yıl

Hakkini kimseye cignetmeyecek kadar gozupek olmalidir kadinlarimiz... Gerektigi durumlarda hakkini soke soke almasini bilmeli ve cocuklarina da bu cesareti asilamalidir.. Ama cesaret gerekmedigi durumlarda da butun butun cekingen tavir takinmalidir kierkeklerin bir seyler ummasina mani olmali. Gerektiginden fazla cearet bazen kisinin gozunu karartip yanlis karar vermesine sebeb olabilir. Bu asla hatirdan cikarilmammalidir.

1
    0 Yorumla
  • nükleerpirasa
    nükleerpirasa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Tam ortası olmalı ve o ince çizgi tutmalı. Çok girişken kızlar bazen çok itici olabiliyorlar. Mesela geçen gün tanıştığım bir kız vardı. Çok güzel, kafa olarak da çok iyi, bakımlı bir kızdı. Ancak kızın konuşurken sürekli dokunmak gibi bir hastalığı vardı. Göğsüme, omuzlarıma falan sürekli dokunurdu ve istemsizce soğumuştum. Ancak çok da çekimser olmamalı. Kezo'luğa kaçmıycak derecede çekimser olmalı ki bu da çok ince bir çizgi. Aslında siz kızların işi daha zor vallahi. :))

0
    1 Yorumla
    • Solitaa555
      Solitaa555
      +1 yıl

Mesela kezbanliktaki çekimserlikten kastın ne bu cümlede

Yorumla
  • Artem89
    Artem89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 46%
    +1 yıl

bence her iki özelliği de barındırmal. Yeri geldiği zaman cesur olmalıdır, yeri geldiği zaman da korkak olmalıdır ki burada devreye erkek girsin. Kadın kariyer hayatında cesur ama evden korunması gereken bir nur tanesi olmalıdır. aynı gül gibi: güzel olmalı, dik durmalı, dikenleri sivri olmalı ama bir erkeğin elinde koruma altında olamlıdır.

0
    0 Yorumla
  • TrabzonLee61
    TrabzonLee61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Bence yerine göre davranmalıdırlar. Örneğin bazı arkadaşlar her zaman cesur olmalıdır demiş. Bir akşam başbaşa romamtik bir yemeğe gittiğinizi düşünün kız ordada cesur olacak değil biraz çekingenliği ile duruma tatlılıkta katabilir. Ha ama hepte çekingen olmayacak. Yeri geldiğinde söke söke arayacak hakkını. Dediğim gibi yerine göre değişir. :)

0
    0 Yorumla
  • AliiAksu
    AliiAksu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Cekingen olan insanin hayati keskelerle dolu olur bence cekinipte yapamadigi diyemedigi seyler icin pismanlik duyar onun ezikligini yasar arkadas ortamlarindada ama her kizi seven bir erkek olur bununda kendine es deger nitelikteki bir erkek olur ama bana cesur olup bazen cekingenmis gibi olmayi basarabilen kizlar daha cekiciiiii :D jklkjh

0
    0 Yorumla
  • Hz_Joker
    Hz_Joker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.

Mıy mıy mıy, bik bik bik etmesin, aklı başında olsun, sahiplenilmekle domine edilmek arasında farkı bilsin ve hayatını yönlendirip yönetebilsin. Erkek arkadaş, sevgili ya da eşin ona yardım etmek ve destek olmak için varolduğunu kabul etsin.

Bu arada birçok arkadaş bayağı bir yazmış döktürmüş, umarım tam da tanımladıkları gibi bir insanla tanışır uyuşurlar. :D Teoriyi severiz de pratikte biraz zayıfız :D

0
    0 Yorumla
  • adamj
    adamj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Kiz dedigin cekingen olcak. Böyle hanım hanimcik. Cesur ne be. Bizim kulturumuzde cesurumu var. Amerikan filmlerini izletip beyninizi gidiklamissiniz. Erkek cesur değil ki bu devirde kadinin cesunrundan fayda ciksin. Kadin hanim olmali cekingen erkek cesur maalese tam tersi devrimizde!!!

0
    5 Yorumla
    • adamj
      adamj
      +1 yıl

Emin pl öyle bir kız arkadaşım varki. Hamd olsun. Hafız ve güzel terbiye almış birisi. Siz nefsinizin yönelttiği yere medernlesme derken o gidecegi yere cennet demek isteyen tiplerden. Allah ondan razi olsun. Hep iyilik hep güzellik amaclayan birisi. Allah sana ve guruhuna açısın ;)

Yorumla
    • adamj
      adamj
      +1 yıl

Masallah de. Sen ve senin gibi bozuntularin nazari kotu olur ahahah :D

Yorumla
    • Gozdekaya95
      Gozdekaya95
      +1 yıl

Hahah ben ve benim gibiler diye isimlerndirdiğin kişiler iyilik ve güzellik amaçlamıyorlar mıymış? Çok acıyorum senin gibi düşünenlere vallahi! Tabularınızı bir yıkamadınız gitti, önce insanların yaşam tarzına saygı duymayı öğren sonra git sorulara yorum yap. Hadi canım!

Yorumla
    • Gozdekaya95
      Gozdekaya95
      +1 yıl

Sen kimsin, kime o hükmü koyuyorsun, ben sana ne hükümler koyardım da neyse, kadını ikinci planda gören, kendi kendilerine bir şey başarmalarını hazmedemeyen kişilersiniz 'sen ve senin gibiler'. Çekingen cevabını veren çok oldu ama sen bundan öte bir şey diyorsun. Ayrıca neye dayanarak söylüyosun bunu, gerizekalı.

Yorumla
    • adamj
      adamj
      +1 yıl

Kadini ikinci pilanda goren kim? Kadin bas tacidir. Ama bizim Kültürümüzde kadin erkegin onune gecemez. O basimiz ustunde dursun onumuze gecemez. Ulan ben erkegim bir ustunlugum yok! Gece bir sokakta kal bakalim kac kisi ustunden geciyo. Bide kadin erkek esit diyo. Kadin korunmaya muhtactir. Ve erkekleri kadinlari korur. Sana bir hadi-i kutsi soylim. Direk Allah tan rasulune gelmis bir kelamdir. :" dunyada bir seyin bir seye secde etmesini isteseydim. Kadinin erkege secde etmesini isterdim..." kadin bas taci ama o taci muhafaza eden benim.

Yorumla
  • summer33
    summer33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Cesur olmakla çekingen olmasının arasındaki fark cesur kızlarla yola çıkarsın kendini müdafa edebilir savunabilir girişkendirler. Çekingen kızlar pasif kalır sıkılgandır ama onlarda öyle kalıcak diye bir şey yok şahsen ben her iki tarafıda kabul ederim çekingensede onu cesur olmasına yardımcı olurum olması gerekende bu yabana atılmamalıdırlar

0
    0 Yorumla
  • ağlakman
    ağlakman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

hakkını almayı bilmeli elbette ezilmemeli kız dediğin o bana nasıl onu der deyip diğer kıza haddini bildirmeli pısırık olmamalı her zaman her durumda dik durabilmeli ama tabi erkekler kendine ihtiyaç duyan kızları her zaman sever :) öyle olmalı ama erkeğini de ezmemeli

0
    0 Yorumla
  • Keefren
    Keefren Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

ikiside olsa çok hoş bir kız olurdu hem cesur hem cekingen düşünsene Yanına koşa koşa geliyor cesurca ama sevdiğini söylerken ıh hmm oluyor :D sev i yorum gibi bir ses düşmesi çok tatli şey :)

3
    0 Yorumla
  • mavidolunay00
    mavidolunay00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

ben cesur kızları sevmem. hatta nefret ederim. kız dediğin hanımhanımcık olmalı utangaç olmalı hassas olmalı duygusal olmalı. ben sigara içen arkadaş ortamı çok olan. kahkaha atan. çok ve boş konuşan. kızlardan nefret ederim. isterse dünyanın en güzel kızı olsun ve dünyada başka bir kız kalmasın yinede onunla ne arkadaş olurum ne sevgili nede evlenirim. bu benim görüşüm kimseninde zoruna gitmesin

0
    0 Yorumla
  • silinenkedi
    silinenkedi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

Erkekler yataga atma potansiyelini yuksek gordukleri kizlari tercih ederler... % 90...
    Cesur kiz erkege bakiyorsa onu tercih ederler... cesur kiz askinti olana tekmeyi gomuyorsa olmaz... cekingen kiz yataga atilabiliyorsa iyidir... fazla cekingense kotu... erkek mantigi... savunmuyorum ama oyle buyuk cogunlukla dusunceleri...

0
    0 Yorumla
  • ilyo06
    ilyo06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

kadın cesur olmalı tabiki ama şu erkek gibi havalarında olan kızlar yokmuuu. bu kadar itici gelir insana. maganda kro esrarkeş ayyaş bir erkek nasıl iticiyse erkek gibi kızlarda öyle itici. kadınsı bir havayla cesurluğu varsa işte o zaman yemede yanında yat :)

0
    0 Yorumla
  • auron96
    auron96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Çekingen olcak. Aşırı sosyal herkesle konuşan kızı istemem ben. Ha tamam iş hayatına, yaşamında başarılı olur öyleleri ama kıskanırım ben ya :( sevgilim benden başka erkekle konuşmasın... Hem çekingen oldukları zaman daha bir tatlı oluyolar. Çekingen olsun ya evet kararım budur :D

0
    0 Yorumla
  • Mikotelli
    Mikotelli Takip Et
    +1 yıl

bence cesur kızlar, cesur olmalı olum bir kız, ay ben birini gördüm çok beğendim ama utanıyorum gidip ismini soramami masasına oturup iki laf edemem diyen kız yalnızlığa mahkumdur. Ha bunun yanında abartıp her çocuğa ismini soran kızda * kızıdır çok net

0
    0 Yorumla
  • gecefantazisi
    gecefantazisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

bence çekingenlikte olucak cesurlukta ama yerine göre ama bir adım önde olan her zaman için cesur olandır ve her zaman kazanır bizim toplumda insanlarda bir korku oluşmuş nedendir bilmiyorum yürekli ol cesaretli ol ki allah ta senin yanında olsun ;)

1
    0 Yorumla
  • BuLuTttttt
    BuLuTttttt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Biraz cesur biraz çekingen olmalı. Cesurluğu aldığı kararlarıyla, Hayata bakış açısıylar, Seni sahiplenmesiyle gibi örneklendirilmeli. Çekingenliği ise yerini bilmeli benim yanımdaysa bana bırakmalı lafa girmemeli yerini bilmeli genç girişimci olmalı bir kız ama çok düşünmeli her işe zıplamamalı vs vs vs bunun gibi bişi :)

0
    0 Yorumla
  • cheersdarlin
    cheersdarlin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Onlar sevsede sevmese de ben de %100ozguven ve cesurluk var

2
    2 Yorumla
    • Gensest
      Gensest
      +1 yıl

özgüveni anlarimda cesaretten kasttin ne

Yorumla
    • cheersdarlin
      cheersdarlin
      +1 yıl

Kafamı koydugumu yaparım asla insanlar ne dusunur diye dusunmem zaten cesaretim altında da ozguven yatıyo

Yorumla
  • benitez
    benitez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Bu cesurluk terimini acmak lazim biraz. kimi kizlar var cok cesur ilk tanismada ilişkiye girerler kimileri cekingendir elini tutamazsin. bu anlamda soruyorsan erkekler cesur olani sever cunku işlerine gelir. cekingen kizdan ancak gercekten hoslanirlarsa kalben severler

0
    0 Yorumla
  • aşkarayanx
    aşkarayanx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

cesurrr
    ayakları üzerinde duran ama
    ne istediğini bilen
    ama buarada şımarık olmayacak

çekingen kızlar ama itici geliyor

kesin sen kararsız kaldın çekingenmi olmak yoksa cesur yürekmi olmak arasında
    cesur ol ama abarrtma derim

0
    0 Yorumla
  • anonymuscan
    anonymuscan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

ya kişiden kişiye değişir şahsen cesur bir kadın isterim bir sorun olduğunda çekingen insan trip atar olgun insan cevap verir korkmaz konuşmaktan bir sorun varsa söyler delikanlıdır. bana sorsalar ben cesur kadını severim derim...

0
    0 Yorumla
  • Gizem_0111
    Gizem_0111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence ben bir bayan olaraktan her ikiside olmalı yerine göre ayrıca Korkak değil cesur her ortama girişken değil çekingen olmalı ciddiyetiini fark etmeliler

2
    0 Yorumla
  • aşırısolcu
    aşırısolcu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

gözde kayacım adını soyadını her şeyini ezberledim resmin zihnime kazındı soruyu göre göre kapatın artık konuyu :D

1
    0 Yorumla
  • ByFener
    ByFener Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir kadın cesur ve girişken olmak zorundadır. Hem kendi yaşamı için hemde günü geldiğinde anne olucağı için olmalıdır bence ben cok cesur ve savascı bırıyım kız arkadasım veya evlnecegım kadını'mın da cesur ve savascı olmasın dan yanayım..

0
    0 Yorumla
  • 235711131719
    235711131719 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Kendini agirdan satan, ilk baslarda cekingen olan, hemen teslim olmayan ama dogru kisi oldugunuzu anladiginda da herseyi goze alabilecek kadar cesur olan kizlari severim ama daha boylesini gormedim:-)

1
    0 Yorumla
  • Altintren
    Altintren Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl

Kadın cesur olmalıdır ama karşısındakinin erkek olduğunu unutmamalıdır. Tabiki cesur ama bir erkek kadar değil. Çünkü sınırı geçersen kaşar damgası yersin.

0
    0 Yorumla
  • 1Spread
    1Spread Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Biraz cesur olmalı. Bu devirde doğru insanı bulmak zaten çok zor. Kızların geçmişten gelen kültürel etki ile iletişime kapalı oluşları da işimizi iyice zorlaştırıyor. Cesur ol yani neden hep karşı taraftan beklersin adımı. Ver sinyali zaten eminim ki karşılığını alırsın, alamıyorsan da seçimin yanlıştır.

0
    0 Yorumla
  • Aşkın08
    Aşkın08 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Tabi ki cesur olmalıdır hayatta ne zaman neyle karşılaşacağı belli değil , kendine olan güveniyle her işin altından kalkar böyle bir sevgilim olsun isterdim :D

0
    0 Yorumla
  • Khonsu
    Khonsu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

duruma göre değişiyor ama çok çekingen bir süre sonra çekilmez oluyor. Çok cesurda korkutuyor. En iyisi ilk zamanlarda çekingen olup sonralardan duruma göre olabildiğin kadar cesur olmak. ''bence''

0
    0 Yorumla
  • Muratsoruyor
    Muratsoruyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Ya simdi kiz cesur olmali tabiki ama kalkipta seninle mevzuya gitmeye kalkarsa o is biraz yas :))) ama yeri geldiginde lafini esirgemicek yeri geldiginde de cekinicrk utanicak sikilicak yani

0
    0 Yorumla
  • Ronnien
    Ronnien Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

İkisindende biraz olması gerek ama cesurluk kısmı ağır basarsa dünya ahiret abimdir o benim ama çekingen olursada dokununca ölecekmiş havası oluyor. En iyisi ortası bakma sen onlara

0
    0 Yorumla
  • eL-Amin
    eL-Amin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Masum kızlara zaafım var. yırtık kızlardan nefret ederim kız dediğin efendi olur elalemin yanında cırtla cırtlak kahkayı basmaz. Erkeğinin yanında asil ve sessiz durur. Başkasının nefsani duygularını depreştirmezz

0
    0 Yorumla
  • GkhnnUls
    GkhnnUls Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Sakın çekingen olma. Cesur ve kendi ayaklarının üzerinde duran biri ol. Çünkü erkekler cesur, hayatta ne yapmak istediğini bilen ve girişken olan kızlara bayılır. Bunu sadece erkeklere hoş görünmek için değil kendin için karakterine oturtmalısın. Eğer bir erkek senin ona muhtaç olmadığını bilirse inan vazgeçilmezi olursun. Hayalini kurduğumuz kız modeli bu zaten

0
    0 Yorumla
  • AşıkGenç3838
    AşıkGenç3838 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Merhabalar gözde hanim ben şahsen çekingen kızlardan hoşlanırım kız dediğin biraz zor olmalı sevende onun değerini anlamali bir erkeğe istediğini hemen vermemeli iyi geceler

0
    0 Yorumla
  • kelimetaciri
    kelimetaciri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 69%
    +1 yıl

cesaret şüphesiz ki / patavatsızlık ve cürretkârlıkla karıştırılmadığı sürece harikadır.
    Çekingenlik genelde bünyesinde öz güven sorunları, kararsızlıklar barındırır...

0
    0 Yorumla
  • birankarabeyfendisi
    birankarabeyfendisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Cekingen kiz her zaman biseyler saklar gibi hissederim cesur olsun cekingenden cirkin olsun sevdimmi adam gibi severim alkol icip onun icin komaya bile girerim

0
    0 Yorumla
  • rmzn42
    rmzn42 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Cesur olmali cesur olmalı ama söyle cesurluktan bahsederken gözü acik olmalı oturmasini kalkmasini bilmeli konuştuğu zaman yeri ve ortamına göre konuşmalı sevdiği insanı koruyup kollamali cesur derken gözü asla dışarı bakmamali sadece sevdigi insana sadık kalmali bence böyle yalnis miyim

0
    0 Yorumla
  • ege58
    ege58 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 37%
    +1 yıl

Utangaç masum bir mimikli kız daha bir çekici cesur olanlarda başarılı ama ilk söylediğim başka esrarengizlik katıyo bence ☺

1
    0 Yorumla
  • Zakarum
    Zakarum Takip Et
    +1 yıl

Cekingenden kasit biraz icine kapaniksa her zaman daha cekici bulurum.. bunun nedeni ise birseyler paylastigin, konustugun zaman gercekten ozel birseyler yasadiginin keyfine varman.

0
    0 Yorumla
  • RapTıle
    RapTıle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bana göre çekingen kızlar daha çekici hoş oluyor sonuçta kız dediğin adaplı nazik olur bence girişken olup her şeye atlayacağına yapacağı işi bir düşünsün çekingen olsun daha iyi

0
    0 Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Biraz cesur çokça çekingen,
    haribo gibi olmalı kız dediğin, çekince gelmemeli, ayi gibi olmamali :)

#V

1
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

genelde utangaç masum kızlardan etkileniyorlar diye düşünüyorum

6
    2 Yorumla
    • CemKaradag
      CemKaradag
      +1 yıl

Evet bana göre öyle herkese değil 😊 kız biraz kendini bilen biri Olmalı yerinde hareket etmeli diye düşünüyorum

Yorumla
    • Pireneler
      Pireneler
      +1 yıl

Ortası olsun

Yorumla
  • krblsdny
    krblsdny Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

erkekler nasıl kızları sever bilmiyorum ama beni sevecek adam cesur olmamı sevmek zorunda :D

2
    1 Yorumla
    • Tufandemir
      Tufandemir
      +1 yıl

cesur olmalı o kızın tadına doyulmasın :)

Yorumla
  • saidali
    saidali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

cesur olucak ama cekingen davranicak cekingen kiz herzaman cekicidir hem cesur hem cekingen allah ikisinide vermis daha ne ister o erkek

0
    0 Yorumla
  • Gizlikullanıcı22
    Gizlikullanıcı22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Çekingen (y) Her erkekle laubali olmayan mesafeyi koruyan kızlar her zaman dikkat çeker çünkü onlar kolay yem degildir.

0
    0 Yorumla
  • rakasan
    rakasan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Cesur kiz tabiki karanlik bir yolda eline alacak beyzbol sopasini yuruyecek:-) korku nedir bilmeyecek :-)

0
    0 Yorumla
  • _Erhan_
    _Erhan_ Takip Et
    +1 yıl

Cesur ama sadece bana karşı. Öyle gidip her önüne gelenle konuşmucak, samimi olmucak. Sadece bana karşı cesur olcak beni sevcek, benle konuşcak, benle ilgilencek.. falan fıstık vs...

0
    0 Yorumla
  • sword13
    sword13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Bana karsi cekingen ve saygili, yanlis yapan tanimadigi veya harici insanlara karsi bir o kadar cesur, ozguvenli ve kendini savunabilen kizlar.

0
    0 Yorumla
  • Ware1923
    Ware1923 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.

bunun için genelle me yapmak çopk zor yani her erkeğin bu konudaki fikirleri değişe bilir yani kimisi cesur sever kimisi de çekingen

0
    0 Yorumla
  • yakıcı03
    yakıcı03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

Allahtan korkan kuldan utanan gerektiğinde anne gerektiğinde baba olan sadık güvenilir bayanları severim

0
    0 Yorumla
  • OguzC
    OguzC Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Cesur olacak ben buradayım beni seç beni diyecek :) onlarca çiçek arasından çıkıp kendini belli edecek :)

0
    0 Yorumla
  • Jdore
    Jdore Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 62%
    +1 yıl

Yerine göre cesur olmalı yerine göre söz dinleyebilmeli bence bir bayan kendi kendine karar verebilen olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Deepadam
    Deepadam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Kadın çekingen değil nazlı olmalı. Değerini karşısındaki erkeğe hissetirmeli bence. Cesur kadınlar biraz daha fazla hata yapabilirler ancak azıcık çekingenlik hamleleri görmek için zaman kazandırır ;)

0
    0 Yorumla
  • IntellectualeDominus
    IntellectualeDominus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Cesur kızlar girişkendirler. Yani hayatlarında başarılı olurlar. Erkeklerini de memnun edeler. Açıkçası çekingen kızlara bir süre sonra gıcık kaptığımız oluyor. Yani cesur ;) :)

0
    0 Yorumla
  • rysbnc
    rysbnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

tabii ki cesur kızları. ayaklarının üstünde durabilmeli ki birlikte olabilmenin de bir cezbediciliği olsun.

0
    0 Yorumla
  • OnlinePsikolog
    OnlinePsikolog Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

Yerine göre tuttuğunu koparan yerine göre çekingen olmalıdır. Her şey tadında güzeldir ;-) Ama bir duruşu olmalı ;-)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (837)
Devamını Gör(882)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler cesur kızları mı seversiniz yoksa biraz çekingen mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler cesur kızları mı seversiniz yoksa çekingen kızlar mı? 30 cevap verildi
Kızlar siz çekingen erkek mi yoksa arsız erkek mi seversiniz? 10 cevap verildi
Erkekler cesaretli kızları mı beğenir sever? 11 cevap verildi
Erkekler cesur kızlardan mi hoşlanır hanım hanimcik mi? 33 cevap verildi
Erkekler sorum size utangaç kızlar mı yoksa istekli kızlar mı? 25 cevap verildi
Kızlar, hangi erkek tipi hoşunuza gider çapkın erkek mi yoksa utangaç erkek mi? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Koltuk altınızda veya elinizde, ayağınızda terleme problemi var mı?
  • Kalbi kırılan insan eskisi gibi gülebilir mi?
  • Köftenin yanına pilav mı yakışır patates mi, yoksa ikisi birden mi olmalı?
  • Size göre erkeğin ev işi yapması yardım etmek mi yoksa zaten görevi mi?
  • Çok güzel bir tesbih aldım gelecekte ki eşime sakklamyi düşünüyorum güzel bir fikir mi?
  • Sevgilisi olmayanların tek derdi sevgili bulmak mı?
  • Gerçekten mutlu olduğun anlara dönsen, kaç yıl önceye dönersin?
  • Daha önce hiç birinin peşinden koştun mu?
  • Büyükada’dan selam 🌚 En son ne yediniz?
  • Bile bile yanlış olan bir şeyin doğru olması için uğraştın mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨