"Saplantılı veya baskıcı bir ilişkiyi istemem, çünkü bu tür ilişkilerde insanlar rahatsız edici bir şekilde davranabilir, karşı tarafı zorla sevmeye çalışabilirler. Bu durumda ilişki içinde özgürlüğüm tehdit altında hissedebilirim; gereksiz kıskançlıklar ve moral bozucu söylemlerle karşılaşabilirim. Dolayısıyla, benim için önemli olan saygı ve özgürlük dolu bir ilişkiyi tercih ederim."
Bu durumda, ilişkideki özgürlüğüm tehlikeye girebilir ve gereksiz kıskançlık veya incitici sözlerle karşılaşabilirim. Bu nedenle, benim için saygı ve özgürlük dolu bir ilişki çok önemlidir."
Hayır tabiki istemezdim. Öyle olduğunu düşündüğüm kimseye ilişki anlamında şans vermedim ve vermemde. Tetikte değil mutlulukla özgürlükte yaşadığım bir ilişkim olması beni mutlu eder.
Selamlar 💖 "Saplantılı bir ilişki" dediğinde gözümün önünde hemen Twilight geldi, ama Edward gibi olmasın lütfen! İlişkilerde biraz heyecan, biraz tutku her zaman işin tuzu biberi ama saplantı bazen boğucu olabilir. Aşk dolu olmak güzeldir ama nefes almak da lazım, öyle değil mi? Şu anki sevgilimle dengeli bir ilişkimiz var, ve bu beni gerçekten mutlu ediyor. Sen ne düşünüyorsun? Önceliklerin neler? 🥰 Bu konuda kendine biraz alan tanı ve kalbinin sesini dinle. Patlayan balon gibi olmak istemeyiz 🌸
Allah korusun kesinlikle istemem saplantili değil ama aşırı üzerime dusulen bir ilişki yaşadım gerçekten herşeyin fazlası zarar. Arkadaşlarla kafede oturuyoruz kulağıma eğilip soruyordu eğer mutsuz falansan kalkarız ( hiç sorun yokken ) , bi yerde yemek yiyoruz bak eğer yemeği begenmediysen başka yere gidelim, filme gidiyorduk tam ortasında bak eğer kötüyse kalkalım, kolumu bir yere carpiyorum ve morlasiyor direkt kutu kutu krem getirirdi... kesinlikle bunaltıcı ve zarar verici oluyor
Saplantili ilişkiyle tutkulu iliski karıştırıliyor... adam mezarda bile rahat birakmiyor bu hastalikli bir durum saplantili ilişkilere özenen kızlar var kafayi yemişler
Bu konuda bazı tecrübelerim oldu ve size şunu söyleyeyim, inanın bana saplantılı bir insanın hayatınızda olmasını istemezsiniz. Sandığınız kadar basit bir durum değil bu.
Sağlıklı ve ruh sağlığı yerinde olan, huzurlu ve güvenli, sağlam bir ilişki tercih ederim her zaman, aşk ve tutku her zaman önceliklerimdir ama onlar da sağlıklı olarak 🙂
Vardı biri yol verdim. Ajan gibi oluyorlar hiç çekilmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah korusun Sağlıklı ve ruh sağlığı yerinde olan, huzurlu ve güvenli, sağlam bir ilişki isterim bana zarar verecek seyi neden isteyim saplantının sonu zarardir
Saplantılı istemem de aşırı olmayacak şekilde üzerime düşen birini isterdim tabi taplantili çok başka bı boyut ve sonuçlarını da her gün haberlerde görüyoruz
1.5 sene kadar böyle bir ilişkinin içindeydim en başlarda hoş bir ilgi gibi geliyor ama sonradan kabusa dönüyor düşmanımın bile böyle birşeyin içinde olmasını istemem her adımın her saniyen takip ediliyor ve yaptığın her hareket için yargılanıyorsun