Neyseee Günaydınnn
Nasil bir ilişki istiyorsunuz?
Neyseee Günaydınnn
Birlikte gülüp eğleneceğim , bir konuda tartışabileceğim , birlikte saçmalayacağım , yanında kendim gibi davranabildiğim yanında güven duyduğum huzur dolu eğlenceli bir ilişkim olsun çok isterdim
Bence videodaki ilişki tanımlamaları çok anlamlı ve tatlı! Kıskançlık dozunda olursa bağları güçlendirebilir ama herkesin farklı bir dengesi var. 😍 Benim hayalimdeki ilişki neşeli, eğlenceli ve sürekli konuşup birbirini anlamaya çalışan bir bağ kurmak. Ama baskın olmak yerine eşitlik benim gönlümü çalar. 🥰 Peki sen hangisini seçiyorsun? 🧐
Cevap
27Cevap
Kimsenin olmadığı, tek yaşadığım ilişki en iyisi, olmamasını istiyorum 🤣.
O nasil oluyor
Anladim
O'nsuz duramamalı, yanmalı, tutuşmalı, tutkulu, çekimli, deli divane, kıskanmalı, sahiplenmelili bir aşk istiyorum.
@Sosyetic_SheqiiL
Hala bulamadınmı öyleli birini
Senin gibi, mutluluğu fazlasıyla hakeden bir kadın nasıl yalnız olur aklım almıyor 🤔
Sizin aklınızı meşgul etmesin bunlar
Meşgul ediyor olması sorunmu olurdu senin için?
bir şey demediğine göre demekki o güzel kalpteki iyiniyeti çok suistimal etmişler
Neyse zamanı geldiğinde tekrar gelicem bu sefer kalbimdeki duyguları açıcam sana, sonu iyide kötüde olsa açıcam, gecen güzel olsun çünkü yeryüzündeki o güzel duyguların hepsini hakediyorsun sen. Hoşçakal
🙄 hoşça kal sen de.
İlgi saygı sevgi ve her konuda uyum bence yeter
Arkadaş gibi olduğum bir ilişki şöyle diyim sadece duygusallık olmamalı eğlenebilmelisin de sevgiliden ziyada yakın arkadaş olabilmelisin
Ziyade"
Güvenilir, saygılı, sevgi dolu, dürüst, yalanı dolanı olmayan, net, eğlenceli, narsist davranışları olmayan biriyle güzel ilişki olur
Sade, merhamet dolu ve karşılıklı saygı olan bir ilişki
Tutkulu sevgi saygı çerçevesinde birbirimizi anlayabildigimiz. Hepsi Harman olacak
Sohbet edebileceğim
Zorlama değil içinden gelerek
Dürüst, saygı, sevgi ve sadakat olan bir ilişki istiyorum.
Derin duygularla başlayan tadına doyum olmayan bir ilişki
Mutlu, huzurlu, kavga gürültü olmayan bir ilişki. Bir de lahmacun olursa mükemmel lsld
Sağlıklı, dürüstçe, kavganın olmadığı tartışmanın olmadığı su gibi akıp giden birbirine aşık saygı sevgi çerçevesinde bir ilişki bekliyorum.
Sakin ve huzurlu
Karşılıklı saygı duyulan arada eglenebilen birbirini dinlemeyi bilen sadakat durustluk sevgi dolu
Saygılı ahlaklı sevgi saygı çerçevesinde bir ilişki isterim
Ben biraz göreeldeki erkek gibi olduğum için evde kaldım ha 😂
Söylemiyim büyüsü kaçmasın
Gönlünce olsun
Seninde 💕
Teşekkürler 🩷
söz dinleten, söz dinleyen ne demek dayi
Biraz daha düşün yeğenim
Fotodaki kadından istiyorum
Hemenn sipariş verelim 😅
Tamamm 😅
Tek tek yazmaya gerek yok karakterli ahlaklı olması yeterli
Güven tutku agırbaşlı hanımcı
Güven ve ask olan bir ilişki
İlişki istemiyorum benden uzak olsun yeter
İlişki istemiyorum artık aman aman benden uzak
Huzurlu gözüm arkada kalmasın
Güvenebileyim, güvenimi boşa çıkartmasın yeter
İstemiyorum
Ayakları yerden kesen olsun olacaksa olmayanların.
İstemiyorum gibi ya
Aferin
Sağol
Saygılı sevgili seviyeli dürüst ve sınırsız
İstemiyorum artık
Deli dolu
Farkketmez
İstemiyorum
Eşi benzeri olmayan
Saygı sevgi ve güven
Fazla ruya kurma
Ben rüya kurmuyorum, sadece gerçeklerin biraz geç gelmesine sabrediyorum.
Tam resimdeki gibi
Uzun uzun boşalmalı
Şiddetli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?