Elini pek cebine atmayan erkekten olur mu?

Bir sure mesajla vs flortlestik. Bulustuk. Hesabi boluselim dedi daha ilk seferde. Ilkin gunahi olmaz, hakli kendince dedim. Hesabimi ödedim.

6 kere bir seyler yedik ictik. Herkes kendi hesabini odedi. Son iki bulusmanin birinde hava sicak diye dondurma alalim dedim. Kucuk kapta dondurma aldik. Kasada onu da ayri ödedik. Benden önce kasaya gecti odedi. Sonra beni bekledi.

Son bulusmada da yine disarda bulusalim dedim. Ben biraz açım ya simit falan alalim mi dedim. Olur sen ye, ben ac degilim dedi. Beraber gittik simit aldik, ben odeyeyim falan demedi, ismarlamadi 10 liralik simiti.

Meslegi, maasi falan da var. Cok sans verdim, belki guvenmiyordur, hemen ödemeye girismek istememis olabilir vs diye ilk basta anlayisliydim ama bir kr harcama yapmadi. Bir sey ismarlamadi. 50 gr altin bilezik istemedik yani. Bir dondurma, simit ismarlamamasi garip degil mi?

Bir de 3 ya da 4. bulusmada ufak bir hediye almistim. Belki o da düşünür bana bir sey alir diye. Hiç boyle bir karsilik vermek aklina bile gelmedi. Cok sogudum, cok itici geliyor. Konusmayacagim daha zaten.

Simdiki erkekler cok yorucu, cok ince hesaplar pesindeler ya. Kendince neyi tartti, neyi dusundu, neyi test etti bilmiyorum ama boyle yaparsa beni gec diger kizlar ya benim gibi yuzune bakmaz ya da oyle bir kiz cikar ki parasini tepe tepe kullanır. Bunlara da oylesi lazim zaten.

Elini pek cebine atmayan erkekten olur mu?