Arkadaşlar selam yaklaşık 8 9 aylık bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ve o kişiyi çok seviyorum ailesine falanda söyledi evleneceğimizi hatta aylar önce annesiyle tartışmışti benim için annesi beni tanımadan önce ön yargılıydı şu an öyle bir durum yok ama sevgilimle gerçekten güzel bir ilişkimiz var ama dün eski sevgilim benj aradı normalden bence yabancu numara diye açtım konuştum sonra beni birdaha arama diyip kapattım tekrardan gidip aradi beni reddettim Instagram üzerinden ulaştı gerçekten evlenip evlenmeyeecegimi sordu iliskindde cidden mutlumusun vs dedi bu kadar icine sinmis ve mutlu olsaydın benimle muhattap olmazdin dedi ama ben onun kim olduğunu bilmeyerek onunla Muhatap oldum bende ona bana birdaha yazmamaisini söyledim sonra gidip sevgilime olayı anlattim sevgilimme ayrılma noktasına geldik ayrılmak istedi hatta kahroldum yıkıldım bana onu unutamadığınımı söyledi kendisi koç burcu bu arada aradım konuştuk hüngür hüngür ağlıyordum çok kötü oldum kendimi açıklamaya çalıştım neyse sonra barıştık bbana dedi jste sana güveniyorum inanıyorum birdaha böyle birşeyin yasanmayacaginada inanıyorum kimse bizim ilişkimizi bilmek zorunda değil dedi eski sevgilinin kurdugu o cümle çok kırıcı dedi şok oldum duyunca dedi kısacası barıştık yani ama ne bilim bir tuhaf hissediyorum ya
Eski sevgilimle ayrılık noktasına geldik bazı şeylerden emin olamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen?
neden böyle konuştuğu hakkında en ufak bir fikirim yok hem ayrıca konuşacak bir şey kalmadı demiş neden bu kadar kibirlenmiş ki?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eski sevgilim beni aradı tanımadığım bir numara olduğu için açtım sonrasında kapattım ondan sonra tekrardan arardı açmadım instagramdan yazdı ve bana dediki egerki sevgilini çok sevseydin benimle iletisime gecmezdin halbuki ben kim olduğunu bilmeyerek konuştum bunu duyan sevgilim de çok kıskanç biri zaten kafada kuran biri bsna eski sevgilini unutamadin vsvs birşeyler dedi
Umudunu kesse barışmazdı tekrardann bence saddece çok üzüldüğü söyledi senden beklemezdim dedi ama düşündükçe kötü niyetli yapmadığımı anladı sana karşı birşeyim eksilmedi falan dedi
Neden tuhaf hissediyorsun ki sounçta barışmışsınız ama çok kibbirlenmiş çok rahatsız olmuş anladığım kadarıyla ama bu bir senin sorun teşkil ediyor mu?
Ayy yaşadıklarına bak! Eski sevgilinin yarattığı kafa karışıklığıyla bir miktar duygusal rollercoaster yapmışsın. Ama anlayabiliyorum neden böyle hissettiğini. Geçmişten çıkan biri her zaman sorgulatır insana bazı şeyleri. Ama şu anki sevgilinle barıştığınıza göre, önemli olan şu anki ilişki değil mi?
Karşı tarafa güven sağlamak bu noktada kritik. Eğer sevgiline karşı açık olursan ve onunla iletişimini güçlü tutarsan, bu tür durumların üstesinden gelmek daha kolay olur. Ayrıca, eski sevgilinin söylediklerine takılmak yerine, şimdiki ilişkinin güzelliklerine odaklanmak en güzeli. Koç burcu da olabilir, terazi burcu da olsa fark etmez, asıl mesele aranızdaki sevgi ve güven 😇❤️
Şu an için sadece birbirinize olan inancınızı pekiştirmeye çalışın, sevgini göster ve o da sana sevgisini göstersin. Her şey yoluna girecek! 💪✨
benim de sevgilim var biz de sizin gibiyiz o cocuk eski sevgilin dedigin zargana xibidinin teki aklindan sil onu sevgilin hakli barismissiniz insallah evlenirsiniz onu engelle gec senin yuvani yikmaya calisiyorsa o seni zerre sevmemjs.
Sana ben bişey diyimi bu çocuğun senle evlenmeye niyeti yok açıklama yaptina ragmen böyle uzatıp edebiyat yapıyorsa bahane edip ayrılmaya çalışıyorsa bunun sende evlik niyeti yok aklını başına al elleme sal seviyorsa yaptı şeyi anlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlenmek istemeyen bir insan beni neden ailesiyle tanıştırsın ailesine evleneceğini söylesin temmuzda isteyelim desin? Aylarca neden uçak biletimi alsın yanına gidip geleyim diye neden kaldığım yerin parasını ödesin veya neden bir dediğimi ikiletmesin hayatına girdikten sonra konuştuğu herkesi çıkardı öyle birisi değil normalde bunu bildiğim için söylüyorum bilmiyorum yani bence ciddi olmayan bir insan bunları yapacak kadar aptal değildir ben ilişkide ona bebek gibi davranıyorum yanina her gittiğimde yemeğinden ütüsüne kadar yapıyorum içimden geldiği için farklı şeyler ya bazılar bunları farklı yorumlar ama bence dediğin şey mantıksız
Ben zaten haklı olmasını istiyorum çünkü benimle ayrılmak için bahane üretmesi benim içimi rahatlatmayacak gerçekten bu olaydan dolayı bu tepkiyi vermesi rahatlayacak ve cidden istemeseydi yanj tamamen bahane olsaydı bitirirdi değil mi?