Eski sevgilimle yollarımızı ayırdık?

Eski sevgilimle ayrılalı aylar oldu ancak geçen günlerde son konuşmamızı yaptık. Konuşmanın sonlarına doğru hep ben konuştum seviyorum ama olmaz laflarından seviyorum demen bile umuttu benim için dedim. İstemiyorum deseydin tamamen vazgeçmem için yeterliydi şimdi bile söyleyemiyorsun söyle madem dediğimde sustu. Güle güle dediğimde kapatmamıştım telefonu ses gelmeyince baktım açıktı hala neden kapatmıyorsun dediğimde sen kapat dedi son cümlesi bu oldu mutlu olmak varken ahımı almayı seçtin dedim yine sustu güzel gelecek yerine böyle bir son seçtin dedim yine sustu hiçbir şey vermedi hoşçakal dediğimde bekledim yine cevap yoktu en sonunda kapattım. Böyle küçük şeylere çok anlamlar yükleyebiliyorum kendisi son konuşmamız demesine rağmen hoşçakal dememesine sürekli susmasına bir gelecek olmamasına rağmen istemiyorum dememesine vs. Bunlar konuşmanın son kısımlarıydı başlarını anlatmadım ancak tartışmalıydı. Siz neler diyorsunuz sizce bu kişi neler hissediyordu neden hoşçakalıma cevap vermedi ve hep sustu?
Eski sevgilimle yollarımızı ayırdık?