Sevgilimle ayrılık aşamasındayız napmalıyım?

Erkek arkadasimla evlenme konularına girdik ilişkimiz ciddiydi maddi sorunlar yaşıyordu ve borçları vardı düğün yapabilecek durumda değildi ve korkuyordu bu durumlardan bunaldı ve ayrılmak istedi kavgalar oluyordu ama sevdigimiz için atlatmaya çalıştık ama beceremedik ayrıldık ayrıldıktan bir ay sonra bodruma gitti orda düzen kurdu ise girdi 5 6 ay orda kaldı sonra buraya ailesinin yanına geldi ama biz arada sırada yine konuşuyorduk gelince görüşelim dedik görüştük ve ikimizde çok kötü olduk gözlerimiz doldu birbirimizi ne kadar ozledigmizi anladık sonra 3 gün sonra tekrar buluştuk ve bodruma gidip ordaki evi kapatıp geleceğini söyledi ve gitti öylede yaptı tekrar görüşmeye başladık tekrar ciddi konular döküldü ortaya ve artik üstesinden gelemediğini çok yorulduğunu söyledi ve ayrılmak istediğini söyledi ama seviyor oda acı çekiyor bende şimdi ayrılma aşamasındayız ama napmamiz gerekiyor bilmiyorum ben çözüm üretiyorum yaparız kalkarız altından diyorum çok bunaldığı için ve beni düşündüğü için seni bu duruma sokamam diyor ne yapicagimi bilmiyorum 😞
Sevgilimle ayrılık aşamasındayız napmalıyım?