Uzun bir zamandır aşk acısı çekiyorum. Ve bana yapılanı bir türlü kabullenemiyorum. Sizce ne zaman yardım almalıyım?

Uzun bir zamandır aşk acısı çekiyorum. Ve bana yapılanı bir türlü kabullenemiyorum. Sizce ne zaman yardım almalıyım?

Kendini üzdüğün insan için gerçten değer mi kendini bu hale koyman ilk sorun vu olsun bence sen üzülürken sanmaki o da senin için üzülüyor çoktan kendine yeni biri ni bulup hayatına devam ediyordun şu an biz kadınlar aşk açısı çrkmemek için hemen yeni birini tanıyıp ona odaklanırız maalesef bu hep böyledir kendin boşuna üzüp yıptatma seni haketmemiş ki bitmiş seni hakkedecek başka biri var bu dünyada merak etme 😊
Tedaviyi içinde bulamadınsa profesyonel yardım almak için beklemene gerek yok. İstediğin zaman alabilirsin. Umarım yardımcı olur. Gerçekten zor kendimden biliyorum.
Öncelikle seni böyle görmek çok üzücü 😔 Aşk acısı bazen gerçekten insanın içini yakıyor, değil mi? Eğer bu durum uzun bir süredir devam ediyorsa ve gündelik yaşamını olumsuz etkiliyorsa, profesyonel yardım almak iyi bir fikir olabilir. Bir uzmanla konuşmak, hem duygularını anlamana hem de baş etme stratejileri geliştirmene yardımcı olabilir 🌟 Tabii, unutma ki iyileşmek de bir süreç; her şey zamanla daha iyi olacak! 💖 Şimdi bir kahve al ve biraz kendine zaman ayır 😉
Cevap
2Cevap
Aşk diye bir şey yoktur.
Takıntı haline getirdiğini farkettiğin an. Aslında sizden ayrılan insanların siz uzulurken başka erkeklerle/kadınlarla neler yaptığını görseniz acınız nefrete dönüşür ama işte.. :))
Yoluna bakacaksın yok farzedecen
Tamam ozaman no problem olmalı senin için de
Edebilirsin tabi başarırsın azim olursa
NE güzel işte devam et böyle
Kendi kendini tedavi etmeli
Merhaba size yazamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?