Eskiden açık giyinirdim artık huzurumuz bozulmasın diye istediği gibi giyiniyorum oda yeterli gelmiyor normal bisiklet yakayı bile kabul etmemeye başladı bu yazın utanmasa boğazlı giy der nasıl bir konuşma yapmalıyım yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayata farklı bakıyorsanız ayrılabilirsin. Çünkü illa ki bir yerde yapmaktan vazgeçeceksin. İSteyerek yapmadın her şey zül gelir pişman olursun. Şahsen bende karışırım ama şöyle bunu giyebilirsin tabii ki senin kararın ama giydiğin zaman benim suratımın asık olacağını bil istemediğim bir şeyi giyoprsun derim. Seçim onun tabii ki giyebilir ona karışamam ama yanında göbekde atamam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim ilişkilerde anlam veremediğim bir olay var. Bugün örneğin biriyle tanıştım ama davranışları olsun, giyim tarzı olsun ya da ne bileyim bana yaklaşımı olsun benim hoşuma gitmedi diyelim. Neden bunları bile bile onunla ilişki başlatayım ki?
Demek ki bana uygun değil. Ben bana uygun olan birini hayatıma almaktan yana olurum. İlişkiye başladıktan sonra bir şeylerden rahatsız olup karşı tarafı değiştirmek çok saçma. Baştan uzak dursaydın o zaman abicim rahatsız oluyorsan
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Açıkça bu durumu konuştuğunda senden ayrılmak istediyse eğer ve bu durum hala seni rahatsız ediyorsa sence de özgürlüğüne önem vermeyen birisi için hala alttan alıp ilişkiyi sürdürmeye ve ona hak etmediği bir sevgiyi sunmaya değer mi?
10 Yorumla
Başta o hakkı ona vermeseydin keşke açıklama basitti. Sen beni bu şekilde beğendin bu şekilde kabul edeceksin. Bu kadar. Açık saçık kız görseler salyaları akar hayatındaki kişiye müdahale edince erkek oldum sanıyorlar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen sen ol kimsenin hayatına ve sana karışmasına izin verme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek ayrılmalısın sana karışamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferim Sevgiline
Yakisani ve olması gerekeni yapmış
Senin g... tn. u vücudunu kalçalarıni elalem görüp göz banyosu yapmasın diye karışıyor
Her seyden bir rahatsızlık duymayin
Ha sen illa ben kcma kadar tayt , mini short giyeceğim diye ısrar edicek olursan da
Kaybedersin Adamı.
Boşuna shit test yapma. Direk ilişkide ki rutbenin seviyesini düşürür ve bir daha o üst noktaya çıkman imkansiz116 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ben mini etek giymiyorum ki artık onun için değiştirdim zaten ama sıfır kolluya bile izin vermiyordu yazın hava çok sıcak oluyor dedim öyle izin aldım sen düşün
- +1 yıl
''utanmasa boğazlı giydiricek 40 derecede'' sence bu doğru bir yaklaşım mı peki? adam olan istediğini giydirir o göz banyosu yapanlarada haddini bildirir. ne iğrenç bir üslupla yazmışsınız bide acıyorum size. sizin duyduğunuz rahatsızlık yanımdaki benden iyi görünmesim egomu özgüvenimi kırmasın. oldu canım
Cevap sahibi+1 yıl''utanmasa boğazlı giydiricek 40 derecede'' sence bu doğru bir yaklaşım mı peki?
**Bogazli kazak giy dememis ama kicina kadar da mini etek giyip orani burani gosterme demiş sevgilin hem anlamaktan hem de yazılanı okuduğunu anlamaktan acizsin üslubun çok cirkin sana iade ediyorum sözlerini
adam olan istediğini giydirir
**oldu canım sen oranı nurani millete göster bunu özgüvensizlik altında sheming yaparak erkeği suçla ve içindeki nefreti kus ve erkekten anlayış bekle. Öyle bir dünya yok. He güzel kardeşim modelinde bir beta boktan sevgilin olur o kabul eder harika süper özgür dünya fakat Kaliteli Yüksek değerli adama bu manipülasyonlarin, erkeği suçlayıcı tavırların sökmez kapıyı anında gösterir
o göz banyosu yapanlarada haddini bildirir.
**SEN ÖZGÜRLÜK MOdernite adı altında çıplak dolasacaksin elin oğlu senin yüzünden senin zevkinden kaynakli milletle kavga edecek.. tamamen kırmızı bayraklı zihin setine sahipsin. Yeşil Bayraklı kadın erkeği zor duruma sokma ve etrafda ki gözlerden rahatsız olur ve erkeğini kiskandirmaz kiskandirma eylemlerinden uzak durur. Her kadın dibine kadar biliyor açık giyindigi zaman etraftan ilgi alacağını birakin bu özgür dünya ayaklarını işiniz gücünüz modernite adı altında erkeği utandirmak geçin bu ayaklari
ne iğrenç bir üslupla yazmışsınız bide acıyorum size.
**ASİL İğrenç olan senin ozgurluk adı altında oranı burani insanlara gösterip bundan keyif alman ve hayatında ki erkeği utandirma yoluna gitmen zihniyetiniz batsin
sizin duyduğunuz rahatsızlık yanımdaki benden iyi görünmesin
**UTANDİRMA TAKTİKLERİNE DEvam et. İzliyorsunuz Adil Yıldırım gibi kocusulari ondan sonra da yoldan cikiyorsunuz
egomu özgüvenimi kırmasın. oldu canım
**KENDİ ÖZGÜVENİNİ Etrafa özgürlük adı altında açık kıyafet giyerek erkeği uyandırarak etraftan ilgi alarak egonu okşamaya devam et Aferim Yaavrum- +1 yıl
kanka orasını burasını gösterdiğini nerden çıkardın peki. öyle insanlar var ki evden çıkarmayacak derecede kıskanç. buna biz aşağılık psikolojisi diyoruz. kızda zaten ben mini etek falan giymiyorum demiş. kafanızda kurmuşsunuz bişey ona inanıyorsunuz. 2 buçuk yıllık ilişkim var sevgilim bikere bile kısıtlamadı beni. bakan insanada adamlığını yapmayı bildi. siz sadece kadın düşmanısınız. işine gelen cümlerimi tek tek alacağına tüm cümleyi okuyup çıkan anlama bakıcaksın. üslubum çirkin değil, karşımdaki gtünü başını *mını açarak gezmeyin sizde ozaman diyerek karşıdakini rencide ederseniz bende aynı şekilde cevap veririm. ve fark ettiysen ben hala hakaret küfür vesaire kullanmıyorum. çok komiksiniz sadece kendinizi rezil ediyorsunuz.
- +1 yıl
ayrıyetten mini etekli cıbıldak kızları p*rn* açarak izleyip anca evinde tek başına 31 çekebilirsin, çünkü senin zihniyetin bu. bizde biliyoruz nerde nasıl giyinilmesi gerektiğini. sen aile evinde ev boş olduğunda sadece sağ eline asılabildiğin için herkesi izlediğin kadınlar gibi zannediyorsun. komik olanda bu. kafanız basmıyor hiçbişeye. wake up to reality bro
Cevap sahibi+1 yılkanka orasını burasını gösterdiğini nerden çıkardın peki.
**Kullandığın cümlelerden oranı burani göstermeye meraklı gibiymiscesine atağa gecmissin 2 kişi konusurken 3. cye ne düştüğünü söylememe gerek yok.
öyle insanlar var ki evden çıkarmayacak derecede kıskanç.
**OKUDUĞUNU ANLAMAKTAN Acizsin biliyor musun. Benim yazdığım dan bunu mu çıkardin pes sana
buna biz aşağılık psikolojisi diyoruz.
**Bizde sevgilisini utandirip erkeği zor durumda bırakıp, etraftan ilgi almaya çalışanlara o... pu diyoruz
kızda zaten ben mini etek falan giymiyorum demiş. kafanızda kurmuşsunuz bişey ona inanıyorsunuz.
**SEVGİLİSİ Rahatsız olduğuna göre açık kıyafet giydiği çok açık anlamamak için aptal olmak lazım
2 buçuk yıllık ilişkim var sevgilim bikere bile kısıtlamadı beni. bakan insanada adamlığını yapmayı bildi.
**O SEVGİLİNİN Genisligi herkes bir değil. Ayrıca seni kisitlamamasi sana değer vermediğini gösterir. Bu konuda ne söylesem anlamayacaksin o yüzden fikrimi paylasmiyorum seninle
siz sadece kadın düşmanısınız.
**SENDE SADECE ERKEK Dusmani feministsin TV'den kocusulardan ogrendiklerini yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılişine gelen cümlerimi tek tek alacağına tüm cümleyi okuyup çıkan anlama bakıcaksın.
**OKUDUGUNU ANLAMAYAN VE İKİ KİSİ ARASINDAKİ KONUŞMAYA Yalan yanlış anlamadan konusan biri mi diyor bunu
üslubum çirkin değil, karşımdaki gtünü başını *mını açarak gezmeyin sizde ozaman diyerek karşıdakini rencide ederseniz bende aynı şekilde cevap veririm.
**SAYGİ ÇERÇEVESİNDE Cevabını verirsen saygı çerçevesinde cevabını alirsin
ve fark ettiysen ben hala hakaret küfür vesaire kullanmıyorum.
**KULLANMA CUNKU BİZİM PARMAKLARİMİZ DA ARMUT TOPLAMİYOR. SAYGIYLA GELEN SAYGIYLA GİDER
çok komiksiniz sadece kendinizi rezil ediyorsunuz.
**SOYLEDİKLERİM Gerçekler zoruna gittiği için ofkelisin anlıyorum feminist dalganın esirisin. Sizi de yola getiricek Kadınların gotunde dolaşmayan Alfa Yüksek Değer kendini geliştirmiş adamlar. Ya sınırlara uyacaksiniz ya da kedi maması alıp kedi beslemeye devam edeceksiniz 35 yaşında
Cevap sahibi+1 yılSENİN GİBİ Kimselerin hayatında göremeyeceği kadınlarla Benim yasadiklarim burafan senin annenin memleketine yol olur.
O yuzden şimdi f*ck ow f*ck youuyy
Cevap sahibi+1 yılSeni hayatında
Otomatik vitesli arabada değil
Vitesli arabada
Vites topuzunun ustundee gel git yaparak
G... tn yemiş seni
Cevap sahibi+1 yılSenin götttunde
Tavada çiçek yağı ile omlet yapar
Kedilere yediririmmmmm
Cevap sahibi+1 yılSeni Suratına tükürdugummmmmmm ilgi o... pusu seni
Cevap sahibi+1 yılSenin suratına fskirtaymmmm
İçi boş
Dışı ilgi arsizi
Kucukten yetişmeee
Özgürlükten anladığı
G.. t baş olan
Küçük kuruspu seni
Lanet olsun Zihniyetinize
Cevap sahibi+1 yılEdepsiz Maymun seni
- +1 yıl
anlıyorum. senide anlıyorum bu beyinle bu yaşa gelmek çok zor olmuştur...
- +1 yıl
dava edilincede gör sen bakalım yediriyor musun kedilere :D
- +1 yıl
cevap versene neden sustun anonim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenin babanın karışmadığı bişeye sakın ama sakın kimseyi karıştırma bu saygı değil sevgi hiç değil kendinde ödün vermek bu ve bu durum bi süre sonra sende patlama yaşatabilir güzellikle ben nerde ne giyeceğimi nasıl giyeceğimi biliyorum bugüne kadar sen mi vardın sonuçta biraz bana güvenmelisin gibisinden alttan alttan işlemelisin
00 YorumlaSevgilinle konuşmak yerine sevgilinin dediğini yap ve onun istediği gibi giyin çünkü o giyimine karışıyorsa bu seni seviyor olduğunun göstergesi mesela sen açık giyindin böyle şort crop falan giydim onun annesi gördü yarın öbür gün seni annesiyle tanıştırdı annesi demeyecek mi oğlum bu ben gördüm yarı çıplaktı ders olur mu ve seni korumaya çalışıyor sana ait olan her şeyi bırak evleneceğin Adam tek görsün
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBeyefendi kriterlerine göre birisini sevseymiş o halde. Nə bu değiştirme çabası.
20 Yorumla
+1 yılAnnem babam bana bu kadar karışmıyor biraz fazla değil mi sence bu tavrın de kim olursa olsun sana karışmasına izin verme hele de dışardan birinin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdiden giyimine karışan eden adam ileride hiçbir yere çıkarmaz seni. Kısıtlayıcı biriyle bence çok ilerlemez.
10 Yorumla
+1 yılİcinden gectigi gibi giyin, ben de kiskanc birisiyim ama sirf ben istiyor diye kapalu giyinirse kiz saygim azalir ona 😬
00 YorumlaSen ipleri onun eline verdiysen yandın emin ol hep daha fazlasını istck senden sonunda tesettüre girmeni isterse şaşırma
10 Yorumla
+1 yılHem ayranım dökülmesin, hem g.. tüm s.. kilmesin kıvamında olmuş bu.
E madem o kadar kiskaniyor evlensin senle.
Cocuk yapsın00 Yorumla
+1 yılkonuşma yapmak için geç kalmışsın. ne istiyorsan onu giyeceksin olcak bitecek.
aram bozulmasın diye dediğini yap yap sonra konuşayım...00 YorumlaSiz bence ayrılın. Size daha modern ve maskülenliği törpülenmiş hafif feminen bir erkek daha iyi gider; giyimine de karışmaz laf atan filan olursa da polise gidersin
10 Yorumla
+1 yılAskim sen 5 yaşında çocukmusunda sana karışıyor kendine bunu yapma
10 Yorumla
+1 yılBeni beğendiğinde camide namaz kılmıyodum de kajsjajahsjsj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSen beni bu sekilde kabul ettin simdi neden beni uzup zorluk cikariyorsun de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSırf seviyosun diye dağ ayısı ile birlikte olmak zorunda değilsin yolu ver hayatına bak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bisiklet yakayı kabul etmiyorsa nasıl giyinmen gerekiyor ki merak ettim onun bir tık üstü neymiş
00 Yorumla
+1 yılSeni kontrol altında tutmaya çalışıyor izin verme muhtemelen istemediği şeyleri yaparsan ayrılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Ayrılıcaksın karışmasına izin verme sevmeni anlıyorum ama illaki biter erkenden en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBende olsam açık giymesini istemezdim ama açık tanıdığım birinide sonradan degistirmezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışmayan birisiyle sevgili olmak ❌
Karışmasına rest çekip müdahale hakkı vermemek ❌
Kızlar soruyor da çözüm aramak ✔03 Yorumla- +1 yıl
İlk aşamaya geç kaldık ikincisini yaptım ayrılmak istedi sevdiğim için ona ayak uydurmaya başladım son çare burası clwpmdsş
Cevap sahibi+1 yılYa biraz kaba olacağım kusura bak en yakın arkadaşıma da yaptım aynını, sen ona zaten o izni vermissin en başta kendini degistirmissin, o adam seni sevgilisi yapıp istediği karaktere dönüştürmek istiyor ki yapmaya başlamış bile seven insan olduğu gibi kabul eder senin yaptığın gibi bak ne diyorsun sevdiğim için degistim peki o madem seviyorsa senin yaptığını neden o yapmadı? Başta tarzını değiştirmiş, sonra arkadaşlarını değiştirir, sonra cevre bir bakmissin kendinden bir daha dönemeyecek kadar uzaktasın bunu neden yapıyorsunuz kendinize sen seviyor olabilirsin ama onda yoksa tek taraflı hiçbir şey olmaz. O sana saygı duymuyor ve kendi istediği gibi yaşamaya zorluyor ve sende bunu kabul ediyorsun
- +1 yıl
👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamam dekolte göbek açık giymiyorsun kısa giymiyorsun da bu arkadaş abartmış isterse feraceye giydirsin böylesiyle devam etme
10 Yorumla
+1 yılVe işin tuhaf tarafı kızlar nasıl ilişki yürütüyor bu tip erkeklerle. şu an ikinizde birbirinize ait değilsiniz kendinize gelin. Cahil misiniz sadece basit sevgilisiniz o kdr
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çocuk musun kendini bilen insan zaten yerine göre giyinir ona mi kalmış seni giydirmek en başta seni biliyordu sevgili olmayacaktı o zaman ayrıca kıyafete karışan erkeklerin geneli boynuz takıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartıya kaçması hoş değil ama gerçekten sevdiğini söylememiz mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAaa... bu devirde gerçek erkek... bunların neslini çoktan tüketmemiş miydik biz?
00 YorumlaBende böyle mini etekle ya da memeleri götü başı gözüken kıyafetler giymesini ve insanların bakmasını istemem deee bisiklet yakayada bişey demezsin aga
00 Yorumla
+1 yılHayatım böyle tiplere elini versen kolunu alamazsın. Seni sen olmaktan çıkarır. Hayattan keyif alamazsın. Yapman gereken şey; ben böyle giyinicem... işine gelirse diyeceksin.
00 YorumlaSeni ilk gördüğünde kapalı mı giyiniyordun kusura bakma ama yaptığı çok saçmalık sen istediğini giyebilir sin annen baban mida karışıyor sana
10 Yorumla
+1 yılBu devirde hala böyle cahillermi vardir ondan uzak dur kıskançtır ilkerde senin canını yakar bir yere çıkartmaz köle gibi seni kullanir
10 YorumlaKarışacak tabii istediğini giyebileceğini mi düşünüyorsun hatta şu an burada olarak sevgilini aldatmış oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılHaklı değil bence herkesin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkizlar kisitlanmayi sever ki. özellikle 20li yaşların başında bu sert psikopatik özellikleri olan tiplere arzu duyarlar
00 Yorumla
+1 yılkonussan da anlamaz ki bildigini yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekleri iyi biliyor de ki empati kur
00 Yorumla
+1 yılayrıl ben arkandayım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılE seni gördüğünde kapalı mıydın?
00 Yorumla
+1 yılMelis Sezen çok manidar olmuş askdjdks
00 Yorumla
+1 yılondan uzak dur kiskanctir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. ayrılın o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılKunuşma dediğini yap
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesafe koyarak
00 Yorumla Ayrıl
01 YorumlaNe yapsan boş senin kapanmanı isteyecek
10 YorumlaAslanım karışır tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaNormal karışır
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi