Sevgilim kıyafetlerime karışıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim ailemde de kapalı kadınlar var başı açık kadınlar da var. Ama bizim ailede elbise giyme, etek şort askılı giymek serbest yani kimse hiçbir şey söylemiyor. Çünkü kapalı ve açıkların beraber olduğu bir ortam olduğu için sınırları aşmayacak derecede giyinmeyi bildiğimi düşünüyorum. Ama sevgilim karışıyor. Mesela babam çok kısa bir etek giysem kesinlikle kızar ama dizimin üstünde etek giysem kızmaz. Sevgilim her şeye yasak koyuyor. Ben sadece rahat olmak istiyorum. Amacımın başka olmadığını da söylüyorum. Zaten yanımda sen varsın bir şey olmaz diyorum. Genç bir kızım ben basit bir çiçekli elbise giyemeyecek miyim bu sıcakta. Zaten kışın hiçbir şekilde açık giyinmiyorum. Yani bi elbise giysem amacım çok net pantolon beni çok daraltıyor. Bunun haricinde tayt giymem de yasak onu kabul ettim. Ama diğerleri çok saçma değil mi benim ne yapmam lazım bunu ikna etmek için. Ailesi çoğunlukla kapalı annesi de kapalı ama kardeşleri değil mesela. İnsanları neden giydikleriyle yargılıyor. Bir de bana baştan söylediğini açık giyinemeyeceğimi bu kuralı çiğnersem ayrılacağını söylüyor. Bez parçası için beni ettiği tehdite bakın. Nasıl düzelir bu çocuk
Sevgilim kıyafetlerime karışıyor, ne yapmalıyım?