Sevgilime bir tane sıfır kol bir düz sade bildiğimiz atlet gibi bir üst attım. Hırkayla nasıl olur dedim güzel mi. Bunu asla giyemezsin işte sade hiç giyemezsin hırkayla da hiç giyemezsin dedi. Hatta konuşmamızdan bir ss aldım. Ne yapıcam ben?
😂😂😂😂bu sevgili mi kusura bakmayın ama sahip mi? Şşş olm tamam mı laann jsjsjjsksk Bakın isterseniz aşkından ölünn ama madem böyle biri istemiyor gitsin kapalı biriyle olsun. Size uygun bir dille söyler uyarsınız uymazsınız siz bilirsiniz ama böyle şşş höst lan falan ayıp oluyor böyleleriyle ne sevgili olunur ne de eş. Evlilik yalnızca sevgi ile yürümez ve belli ki zıtsınız ilerde sevginiz azalırsa bu kişi daha neler neler der. Sonra buraya "arkadaşlar eşim ayı çıktı, oysa birbirimizi çok sevmiştik" dersiniz. Benden söylemesi. Yol yakınken vazgeçin. Her zaman söylerim rahatsız olmuyorsanız açıklarla olun ama yok karışıp duracaksanız kapalılara yönelin. Bulamazsanız ve hayatınızdaki kişi de sorun etmeyecekse ancak öyle olunur. Gerisi boşuna..
Terk et, eğer 18 yaşından büyük bir bireysen hiç kimse hemde hiç kimse senin hayatına karışma hakkına sahip değildir ki sevginin senin hayatına karışması kısıtlaması durumu 18 yaş altı olsanda kabul edilebilir bir durum değil sadece senin sevgilin olması senin hayatına karışabileceği anlamına gelmez en fazla taviyse verebilir ama kısıtlaması hiçbir durumda kabul edilebilir birşey değildir
Peki sen bu kişinin daha önceden böyle bir karaktere sahip olduğunu bilmiyor muydun Defalarca söylüyorum Her zaman da söylemeye devam edeceğim bir insanı önceden tanımalısın önceden O kim ne olduğunu bilmelisiniz bunda bilmiyorum diye bir şey yok Ben bir bakışta insanları çözebilecek duruma geldim ama tabii Belki sen insan içine çok çıkmamıştır Hani çalışma ortamı olsun okul ortamı olsun onu anlarım giyimine karışıyorsa da seni bu saatten sonra Yapabileceğin tek şey bu adami hayatına aldığın için bir şey söyleyemez yapacak bir şey kalmıyor artık
ya çok haklısın ama bu tarz erkekler genelde sevgili olana kadar çok iyi davranıyorlar. hatta nice guy kategorisine giriyorlar. sonra sevgili olunca piçleşiyor bir çogu. sonra kızlar nice guy istemiyor diyor insanlar. yalan yani. süpriz istemiyoruz o kadar.
Sen bu kafa yapısındaki bir insana hala sevgilim diyorsan, hiç şikayet etme. Ben senin yerinde olsam şu "tamam mı lan" kısmından sonra, kusura bakma beni önemsemeyen bir öküze sevgilim diyemem." deyip, konuşmayı keser ve o insanla bir daha görüşmezdim. İnsan sevdiği birine hiç bu şekilde kelimeler kullanır mı? Sevgi bunun neresinde. Ben 20 yıllık evliyim. Bu güne kadar ne eşimin giyimine karıştım. Ne de "lan" diye hitap ettim. Saygı yoksa, sevgi de olmaz. Net.
Merhaba Öncelikle sevgilinizin bu kaba tavrını kınıyorum, sonuçta bu elbiseleri siz giyiyorsunuz o değil. Bu gibi durumlarda ayrılık en idal yoldur diyebilirim. Sonuçta bu işin sonu evlilik aynı şeyleri evlenincede yapacak. O yüzden ilişkinizi bir gözden geçirin derim, şunu da unutmayın saygı ve sevginin olmadığı ilişkiler yıkılmaya mahkumdur.
@MikrofonsuzRAP merhaba diğer fenomenleri bilemem ama ben nasıl fenomen oldum ondan bahsedeyim sorulara uzun doyurucu mantıklı cevaplar verdiğinizde yaratıcı ve kaliteli sorular sorduğunuzda bir bot super cevap sayısı fazla ise size teklif geliyor deneme süresinden geçiyorsunuz kabul görürseniz fenomen oluyorsunuz yani özetle bol bol soru cevaplamaniz lazım ama cevaplar mantıklı olması lazım birde güzel sorular ve uygun kapak fotoları koymanız lazım umarım yardımcı olabilmişimdir.
@MikrofonsuzRAP yani yanlış olmasın ama günde 5 soru hakkı her bence super bence sayılıyor ve bir çok kişi görüyor abone sayınız artıyor verdiğiniz cevaplar fenomen olduğunuz katagoride en üst sıralarda gösteriliyor vs vs şimdilik bu kadar biliyorum sitede yeni sayılırım ama çok bir fark yok gibi
@MikrofonsuzRAP teşekkür ederim beni fenomenliğe taşıyan da bu oldu bazen denk geliyorum adam 5 katagiriden fenomen falan master ama 70 -80 super görüsü var benim 4.000 puanım var 6 xp yim 107 süper görüşüm var istatistiklerim iyi o yüzden teklif aldım zamanla daha iyi olacagımı umuyorum eğer sizinde böyle isteğiniz varsa umarım size de nasip olur.
Size böyle davranılmasına asla izin vermeyin. Bu kıskançlık felan değil , tamamen üzerinizde egemenlik kurma isteği. Üslubu bile ne kadar saygısızca. " Tamam mı lan" ne kadar kaba ve saygısızca.
Duruşunuzu koyun. Ben nasıl giyinmem gerektigini bilecek bir yaştayım buna ne sen ne de ailem karışamaz. Bitti bu kadar. Eğer bu durumda sorun çıkarıp ilişkiyi bitirmek isterse de yolu açık olsun. Daha sevgiliyken bile bu kadar baskı ve hüküm kurmak isteyen erkeklerin evlilikte neler yapacağını iyi düşünün. Evlilik dört duvar içinde başbaşa kaldığınız bir alan.. böyle tipler elinide kaldırır vurur da kırarda... O zaman ne aşk kalır ne de saygı sadece nefret etmeye başlarsınız. Karsınızdaki insanın duruşunu iyi analiz edin ki sonradan canınız/canımız yanmasın
Senin ailen seni büyütmüş yetiştirmiş annen seni 9 ay bak tam 9 ay karnında taşımış sana güzel bir hayat için çabalamışlar ve sen gitmişsin elin adamı istediği için kendini kısıtlıyorsun yazıklar olsun gerçekten. O kim senin hayatında söz sahibi olabiliyor aklım almıyor böyle kızları ya gitmiş bide izin alıyor sen burda bizim yazmamızı bekleyene kadar ayrılman gerekirdi. Bu dünyada herkesin 1 canı var ve sen kendi hayatını başkalarının yönetmesine izin verecek aciz bir konuma düşmüşsün. Kendine hakarettir bu. Yapma.
Sevgilinizin sizin giyiminize karışmaya hakkı var siz bu hakkı ondan alamazsınız, katlanamıyorsanız ayrılabilirsiniz sizi zorla çocuğun yanında tutan yok. Onun sizin giyiminize karışabildiği gibi siz de onun giyim tarzında hoşunuza gitmeyeneleri dile getirebilirsiniz. Ama onun konuşma tarzı da oldukça kaba... bu durumu oturup konuşmanız gerekiyor...
Siz kaç yaşındasınız? 15 falan mı konuşmalar fazla çocuksu hatta ergensi. Yok daha büyükseniz neden sana bu kadar karışmasına izin veriyorsun? Ayrıca bu nasıl bir üslup böyle lanlı lunlu konuşuyor kendinize başkalarının malıymış muamelesi yapmayın herkes kendi değerini de saygısını da kendisi belirler sen kendine saygı duymadıkça karşındaki de duymayacak. Böyle insanlık dışı canlılarla arkadaşlık ettiğiniz sürece de kadın cinayetleri, istismarları bitmeyecek.
üslubu bayağı bozuk. giymesen daha iyi olur diyebilirdi bir sürü alternatifi var böyle kaba olmasına gerek yoktu. önce bi konuş bu durumdan hoşlanmadığını söyle bence, zannımca yine böyle tepkiler verecek. ezdirme kendini ailende sorun etmiyorsa giyersin istediğini. izin verme insanların böyle yıpratmasına:)
olum ne ya lan ne ya ben 4 yıldır beraberim Hiç böyle küfür duymadım bu tarz hitaplar hiç duymadım ayrıca hiç bir şeyime karışmaz karışsa bile güzel güzel konuşur sen bu çocuğu bırak sana yaramaz terbiyesize bak konuşma şekline ha bide slakmısınız? yani ne bilim babanızın evindesiniz ve size karşıyır ailen bişey demezken elin oğluna ne pardon da?
Annen baban deseydi çoktan basmıştın yaygarayı ama sevgilin deyince sıkıntı olmuyor bu nasıl konuşma şekli sana emri vaki ile konuşuyor sen de müsaade ediyorsun helal olsun valla
Lan, oğlum diye bir üslup olabilir mi Allah aşkına. İnsan sevdiği kadına böyle mi hitap eder? Fazla sert çıkmış. Bu sana katiyen giydirmez o kıyafetleri.
la aynı benimki gibi bu xd aileside kapalı bi de, benimde kapanmamı istiyo yazın bile şort ve kısa kollu giymeme izin vermicekmiş evlenince, dedim napcam kışlıkla mı gezcem uzun kollu giyceksin diyo bayılırım lan o sıcakta manyak bu
Sevgilin tam bir ger*zekali, kendine g*vat dedirtmemek ve kendini daha erkek hissetmek icin boyle seyler yapiyor, buyuk bi ihtimal bu cocuk 18 yasindan kucuk ergen bir velet
Kusura bakma sevgiline boyle seyler demek istemezdim ama bizim siniftaki erkeklerde sevgilisiyle konusuyor lise sondalar istez kendilerini bi yar*rak saniyolar
Bu ne kro, ne ayı biri böyle. Lanlı lunlu konuşmalar, olum demeler falan, hayırdır ne sanıyor kendini köle misin , evinin uşağı mısın? Okurken sinir oldum, öf be. Bu var ya, güzel laftan anlamaz. Her şeye karışır. Ömrünü yer.
Giysen ne olur ne yapabilir ben inadına giyiyorum ufak sinirleniyo ama sonra geçiyor. Ayrıca yazdığı yazıya bak maço olmaya çalışıyo haspam. Sana doğru gelen ne varsa asla yapmaktan vazgeçme tamam saygı çerçevesinde olan bi ilişkiyse yeri gelince fikirlerine saygı duy ama kolun “gözükmicek lan duydun mu” falan çok fazla. Ne sana ne ilişkinize saygısı var.
Şahsen ben olsam ayrılırım ayrıca üslübu hiç doğru değil bir bayanla daha nasıl konuşmasını bilmiyor sevgiliniz olduki ilerde evlendiniz allah korusun daha kötü boyuta gelir bu kıskançlık kriziyle bence uzaklaşmalısın güzelce uyarmış olsa hadi neyse ama lanlı lunlu konuşması hiç hoş değil
Ne münasebet diye yazacaktım açıklamayı görünce korktum. Bu çok tehlikeli kaç kurtar kendini canın tehlikede. Markette bi adamla konuşurken görse seni oldurucek demek..
of kaçıncı deviresiniz nefret ediyorum böyle erkeklerden sevgilisiniz he evli olsan nie altıma girdin başkasının altına da girersin die boş yapar böylesi, canım bunlar eve ekmek getirmiyor bilgine
Uslubu hıc hos degıl. Saygısız. Bu kıskanmak, sahıplenmek falan asla degıl. Bu sana saygı duymamak. Ne yapacagına sen karar ver artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu tavır hiç hoş değil. Ö*üzun önde gideni gibi duruyor. Kibar bir dille uyarsa belki hic problem bile cikmayacak ancak kendi kayber ve huylu huyundanda vazgecmez buna göre kendini hazır gorüyosan devam edebilirsin