AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sevdiğini bir tek o öyle görmek istiyor başkasının değil
giyme demesini gectim bu nasıl bi kabalık, şu konusmalara bak ya. insan mı bu? bu tiplerin sevgisinden zarar görüersün benden söylemesi.
birincisi lan lı konuşmamasını söyle 2. si seni kıskandığı için öyle demiş başka erkeklerin bakmasını istemiyor da ondan demiş yani bana kalırsa haklı ama tabi sen bilirsin
Sence haklı mı? Ben geçen sene onun için tüm yaz kazakla dolaştım. Bir atlet üstüne hırkayı bana çok görmemeli değil mi?
kazakla dolaşmana gerek yok söyle yapabilirsin bi t-hirt üzerine de acık renkli bir hırka olabilir hem seni serin tutat sıcaklıgı yansıtır hemde sevgilin mutlu olur 😊😉
pardon cevın sonunu okumamışım :)
yine yanlıs yazdım k. b
Tişört giymeme artık bişey demiyor. Ama atlet üstüne hırka giymeme kızıyor
abartmış sanki arkası gözükcek bence abartı
Tabi abartı
Birader seven adam kiskanir kizin aklini kariştirma
tamam işte yanlış bişey söylemedim
Söylemessin zaten aslan
tamam
Al iste yine bi hanzo sevilmis ben ise 😭
Bu yorum niye tuttu bu kadar anlamadim 😂
allahım muhabbete bak asdfghj lan olm taam mı laaaan asdfghjkhgfd
Tamam lan ldksndld
@herşeygüzelolacak95 asdlfkghlgks
Birde şöyle düşün sevgilin namusunu koruyor , o kıyafeti giyince başkalarının sana bakabileceğini düşünüp doğal olarak sinirleniyor biliyorum çünkü abimizin yapısı benimle aynı yani umarım anlatabilmişimdir.
Kol gözükse ne olur? Bir de hırka var.
Kardeşim bakan her türlü bakıyorcsen sevdiğin kızdan eminsen giyimine karismicaksin abartmadigi taktirde. Sıfır kola da karışmasın yani
Kesinlikle ayrıl lütfen kimse kimsenin ne giydiğine karışamaz ister bacağım ister göbeğim gözükür onu bırak o takındığı tavır lan lun? Sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun. Ayrıl gidişatı hiç iyi cdğil
ne iğrenç ne toksik bir mesajlaşma bu. Okurken mide öz suyum ağzıma geldi '' çıkayım mı ağabey? '' dedi.
Tam istediğin vahşi alfa erkeği bir iki de tokat atarsa tam olur.
Bu ne yobazlıktır? bu nasıl üslub nasıl konuşmak? üzülüyorum, izin vermeyin size böyle davranılmasına lütfen, basit ve kolay olmayın..
Erkek bir arkadaşımız disslike atmış, her şey sizin istediğiniz şekilde olamaz, dünyayı siz yönetmiyorsunuz üzgünüm her dediğiniz olamaz, lafım meclisten dışarı.
Neden bir şeyi giymek için sevgilinize bağlısınız onlar sadece fikrini söyleyebilir GİYEMEZSİN ne demek ya sen kimsin
Kendini köpek yerine koydurarak ilişki yaşamayın
Kızı seviyor sen anlamassin
Boş tenekeden çok ses çıkar al birini vur ötekine misali dimi 👏👏
tamam mı lan olm nedir neden böyle konuşmasına izin veriyorsun? kıskançlık demek isterdim ama hırkayla hiç demiş ne alaka sadece ERKEKLİK taslıyor ergen beyimiz
Kesinlikle en sinir olduğum şeylerden biri özlediklerim tamam mı lan yazdığı yerde parçalayasım geldi telefonu. Kesinlikle tepkini koymalısın sen ses çıkarmadıkça o daha da üstüne gelir yoksa
Derhal ayrılman senin için daha iyi, bir kere sana lan veya oğlum diyen biriyle birlikte olmaman gerek..
Aslında beni üzmek istemez ama hastalıkları var sinirlenince birde ben diklenince ona kalbimi kırıyor.
Bu bir bahane değil ki.. Hep söylerim ya tedavi olacak ya da ilişki, arkadaşlık kurmayacak. Kimse ailesinin düzgün yetiştiremediği çocukları yetiştirmekle uğraşmak zorunda değil.
Haklısın
normal, çok bakma manyak olursun bütün kusurlarını kafaya takarsın cart curt tipin düzgün mü diye bak geç
Tamam de geç. Sadece başkalarının seni sevmesinden korkuyor o kadar..
bu ne biçim sevgili senle nasıl böyle konuşuyor lan olm filan kusura bakma ama sen kendini ona yediriyorsun ben olsam asla izin vermem ayrılırım
sana tavsiyem anında ilişkini kesmen, bu tarz insanlarla bırak ilişki kurmayı aynı yolda bile yürünmez. saygı denen kavram yerlerde sürünüyor.
Üslubu çok çirkin siz de alttan almaya çalışmışsınız sınırlarınızı bilmeli ona bu kadar karışma hakkı vermemelisiniz
Şu erkeklerin ikiyüzlülüğü var ya en başta görmedi mi seni şimdi ne diye karışır ki
Ayrılın ya dağ ayısına bak kimseyi yargılamak istemem ama bunun bi sonraki aşaması şiddet
Nerden bildin
@Yeşil121 sen misin bu herkese adamı savunmuşsun
Adalet bakaniyim nolacak
Lanlar oglumlar vs. Üslubu cok kotu. Kiyafet degistircegine sevgilini degistir daha ucuza gelir.
" Tamammi olm " nedir ya
Sevgilini hangi hayvanat bahçesinden aldın. Aşılama ve gerekiyor sanırım. konuşmaya bak dngil.
Allahın kırosu ya. Nerden buldun kız bunu? Hayvanat bahçesinden filanmı?
Nerden buluyorsunuz bu ayıları? Konuşma sekline bak. Yazik size
Onu ilgilendirmez senin kararın hala karisiyorsa ayrıl derim
ilgilendirmez mi
@sevmistim064 evet ilgilendirmez onun kıyafeti onun bedeni
Ben sana karışırım başkası beni ilgilendirmez
Bu kadar yüz verilmiş bunlara köle istiyorlar seni bu her zaman kısıtlar rahat edemezsin
Muhabbete bak iq seviyem düştü
Bu ne be hangi devirde yaşıyoruz? Daha sevgiliyken böyleyse işin zor senin. Salla gitsin ya ona ne senin hayatın senin vücudun.
Sen bu kekoyla niye çıkıyorsun
2 senedir hayatımda beni sevdiğine eminim sadece sorunları olan birisi. Kendide diyor beni alttan al.
1 sene sonra senin içinde adalet ararız devam et o kişiyle
Gerçektenmi
Adalet ararız lafından bunu mu çıkardın minnoşum
Bunla çıkmaya devam edersen şiddette uygular bu sana daha kötüsünüde yapar sen bilirisin artık
Nerden biliyon bu çocuk bu kızı seviyor sahip çıkar korur kollar
@Yeşil121 yav he he bu manyaklar kıskancım diye dövüp öldürüyorlar her gün görüyoruz
Sahip çikar kollar mı ahahah ya bi gidin yaa bu şekilde keko keko konuşarak mi sevmiş oluyo onu giymeyeceksin demekle mi korumuş oluyo
Görüş sahibi ayrıca seni de tebrik ederim senin gibiler kalmış en azından
@1masalperisii teşekkür ederim keşke kızlar böyle kişilerle sevgili olmasa
Keşke ben de anlamıyorum o kafaları
@1masalperisii kız daha savunuyor bu yok hastaymışta seviyormuşta neyse umarım aklı geç olmadan başına gelir
İste gerçekten içler acısı bi durum zifiri karanlığın içinde kalmış nokta kadar ışıkla önüne gelenin yaptığı olumlu yorumla aydınlanmaya çalışıyo umarım en kısa zamanda aklı başına gelir de senin de tabir ettigin gibi adalet aramak zorunda kalmayız
@1masalperisii ben onun için sosyal medya hespalarımı kapattım bir tane bile arkadaşım kalmadı. Herşeyime karışıyor kafam okadar karışık ki. Dertleşebileceğim bir dostum bile yok resmen beynim yıkanmış gibi hissediyorum.
Yaz bana özelden konuşalim istersen
Beynin yıkanmış zaten yazık sana böyle bir insanla ne diye berabersin
@1masalperisii tamam yazıyorum
@1masalperisii Bu üyeye mesaj gönderemezsiniz yazıyor
Sen gizliden çık istek atim
Sonra tekrar gizli olursun istersen
Şimdi tekrar denesene
Ayarları değistirdim
Yanlış anlama ama bu ayıyı nerden buldun
O konuşma üslubu ne ya öyle
Bir daha asla giymeyeceksin onu asla tamam mı oğlum görmücem ne aşkımı Lan... Nasıl kelimeler bunlar nerde kanka var onu buluyorsunuz...
Bune ya hangi devirde yaşıyoruz acaba?
Aslında beni üzmek istemez ama hastalıkları var sinirlenince birde ben diklenince ona kalbimi kırıyor.
Ne hastası?
Sinir ve epilepsi hastası beyninde tümör var
Geçmiş olsun üzüldüm vallahi ama bu da hiç çekilmez ayrıl bence
Yani evet bana diyor ki sen beni sinirletmesen ben seninde istediklerini yaparım ama biraz çaba göster falan. 2 senedir beraberiz.
2 sene de az değil ki ama seni de kısıtlaması karışması çok saçma dediğim gibi hangi devirde yaşıyoruz
Evet çok saçma umarım düzelir hayırlısı olsun diyorum hep
Ayrıca üslubu hiç hoş değil.
Hayırlısı diyelim aynen.
Bence gayet elit konuşmuş çocuk
Elit anlayışın bu mu gerçkten? 🙄
sen de ona karış dişe diş
Karşışıyorum
o zaman darla ne diyeyim şimdi
Sevmiyorsan ayrıl ilk kez bu denli netim
Sevmesem sence katlanır mıydım
Üslup ayaklar altı...
Neys sen bilirsin
bu ne biçim konuşma ayrılmalısın bence
Baban olmasın o yazıştığın?
Öküz değişmez yol ver
Kime dion la
@Yeşil121 sen kimsin lan
Namus bekçisiyim nolacak la
@Yeşil121 s git
O değil de üslubu çok çirkin
Ooooo bu nedir ya , hani kibarlık hani saygı
çok saplantılı eleman
Hayat senin hayatın vur tekmeyi gitsin
Çözümü çok basit sevgiliyi değiştir.
Çok seviyor turnayı vurmuşsun 🤫
Ayrılmalisin sana sen askim dediginde lan demiş ve sen bir şey dememişsin
Abartma
@köylüoğlan pardon neyi abartmayayım?
Adam kıskançlık yapmış
@köylüoğlan karışması kıskançlık değil
Çok kaba konuşma şekli
Tekmeyi bas bir an önce
yeryüzünde ne kadar gzekalı insan var mq
Lan olm falan demesi çok kaba ve hiç hoş olmamış
tamam bizde odunuz da harbiden çok baka bi davranış düzgün konuşması gerekirdi sevgilisi yani sonuçta
Aynen çok haklısın sonuçta erkek biladeri değil wndbjedb
askerlik arkadaşı sanmış
Aynen ben böyle sevgili istemem
Kim ister ki böylesini bu kıza da hayret ettim bassın tekmeyi bence
Ya bide giyime karışan erkek mi kaldı şu devirde
Ya ffff erkeklik zannediyolar ağlicam yaa
Ciddiyetinize bağlı karışması
Hâlâ napicam diyorsun ya böyle devam et
Bide lan diye konuşuyor
Konuşamazmi
Hayır konuşamaz eşek misiniz lan denir mi hiç
bu dayak da atar