Aşk İlişkileri Sevgili olmadan direkt evlenmek daha mantıklı değil mi? Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Kimseyi tanımaya halim yok 🥺 Güncellemeler1 yıl Cinsel yaşam mii😳 daha neler ben oralarda olamam çekin sorumu lütfen 🥺 Sevgili olmadan direkt evlenmek daha mantıklı değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sonra da boşancam diye uğraşırsın 0 2 Yorumla Asel678899 1 yıl Sevgili olanda boşanabilir devir değişik maalesef Yorumla MrConfused 1 yıl @Asel678899 haklısın bu devirde aşkım sevginin anlamı yok Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Bence değildir.. önce tanımak gerekiyor.. sevgili olmadan insan birbirini tanıyamaz ya da yeterince güvenemez tabi ki de 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olur tanımadan nasıl güveneceksin ya da nasıl seveceksin mahremini paylaşacaksın o zaman senin gibi düşünürsek 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl İşte görücü usulü gibi bişey olcak ailesini gelmişini geçmişini araştıracan felan olur neden olmasın Yorumla samedjackson 1 yıl Ailesinin geçmişini sana kim diyecek ki kimse kendi ile ilgili kötü olayları anlatmaz Yorumla samedjackson 1 yıl Yeni mi farkına vardın yuh Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evlilikte istemiyorum kimseyi tanımak da. Yoruldum iyice 2 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 🥺 Yorumla
Efendibiiadam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Eskiden hep öyle idi vede hiç boşanan yok belki doğru olan odur 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Kesinlikle Yorumla Efendibiiadam 1 yıl Denemekte fayda var çok isteği ve hırsı olan insandan uzak durun Küçük şeylerle mutlu olan insandan zarar gelmez Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu aralar o kafadayım zaman en iyi oldugunu bile en kötü yapıyo zaten:) 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Katıldım 👍 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu seçeneği biraz genişletebilirim. Bir kaç ay tanıyıp nikahı basıp geçmek en mantıklı olanı. 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Zaten nikah işlemleri olana kadar bir kaç ay geçer 🤣 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl O sürede kaynaşırız işte 😄 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseyle aynı evi paylaşmayana kadar da tanımıyorsun zaten 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Aynı evde evlendikten sonra taniyim Yorumla Milanns 1 yıl Yani kişilik ozaman ortaya çıkıyor Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. arkadaş iken tanımak çok daha mantıklı zaten. sevgili olunca birliktelik devam etsin diye çoğu sorunu görmezden gelebiliyor insan. 1 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tanıyınca ağzının payını verince keşke hevesli olsaydım dersin 2 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Çiftleşme çağına gelmiş iki damızlık sığırın, çiftleşmek için bir araya getirilmesinden farksız olur 0 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ne yani şimdi hayvana mi benzettin bizi 😡 Yorumla Oluştur 1 yıl Sen bu sistemle mi evlendin🤨 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet böyle evlenecem 🥺 Yorumla Oluştur 1 yıl Bu sistemle evlenirsen benimlen diyaloğu kes, artık bir abin yok say burada🤨 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kukuna İstanbul surlari ordur bence mantik evliligi ya elbet bi fatih gibi akilli cikip aklini celip surlari yikar emin ol insansin sonucta 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bas nikahı gör anyayı 2 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Niye yaaa Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle doğru Bi düşünce. Yoruluyorum aynı süreci yaşamaktan 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Aynen fazla beklenti yok, ekstra bisey çıkarsa mutlu oluyorsun 10/10 ilişki 👌🏻 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sevgili olmadan nasıl tanıcaz, evlendikten sonra tanıyıp memnun kalmazsak ayrılmak daha sıkıntılı 0 0 Yorumla
Umudunuyakumutluol Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Biraz tanımaktan zarar gelmez. Sadece aileyi araştırmakla olmaz. 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cok mantıklı. Nasık bu zamana kadar insanların aklına gelmedi 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Öyle ama risk almaya değer mi sence de 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ya umduğun gibi çıkmazsa😂 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Kimin umduğu gibi çıkıyor ki Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Ben kalite kontrol yapmadan partner edinmem mesela Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Görücü usulü buna deniyor zaten 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet benim kafa zaten biraz geri bana uyar böyle şeyler Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Bulalım sana bitane hemen Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Olur ama böyle iyi aile çocuğu olmalı kumarı içkisi bilmem neyi kötü alışkanlıklari olmasın 😏 Yorumla ahhbukizlar 1 yıl @ERENBAYSAL Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evlendin ya kötü birisi ise katlanacak mısın 1 5 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bilmiyorum 🥺 Yorumla SAblaK 1 yıl O zaman sen sürekli evlen boşan mı yapacaksın yani, sanmıyorum o zaman tanımadan bir kişi ile evlenilmez değil mi Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Taniyipta bosanan çok Yorumla SAblaK 1 yıl Yeterince tanıyınca hoşlanmaktan ileri gitmeli insan o adımı erkek atmalı Yorumla SAblaK 1 yıl işte boşanmamak içinde evlenmeden tanımak lazım Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kim niye alsın ki seni tanımadan. 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Silah zoruyla kaçırmıycam onu 😒 Gökhannnnn_ 1 yıl Tanımak isterler önce. Ki günümüzde erkekler tanısa da evliliğe sıcak bakmaz. O açıdan çok şanssız bir dönemdesin. Şişkolettaa 1 yıl Hiç acelem yok Gökhannnnn_ 1 yıl Elbette. Allah'ın günleri çuvala girmedi tabi.
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Görücü usulü diyorsun 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En güzeli bencede olabilir Yorumla
deryadenizz11 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Yıllarca sevgili olup evlenince bambaşka birine dönüşen insanlar var biraz tanıyıp ciddi düşünebilirsin bence illa sevgili olmana bence de gerek yok 0 0 Yorumla
Flueestel Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl hayır saçmalık, sonra boşanmak için uğraşırsın o kadar anlaşamazsınız. kendinizi tanımanız en iyisi. 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl 1 sene sonra bisanirsin 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Belli olmaz Yorumla Kotucocuk0707 1 yıl Tecbure ile sabit sence evlilik nedir Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenmeden aynı evde yaşamak daha mantıklı. 1 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl evlilik gibi olmaz ki 1 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl soruyu böyle sorunca ne olacaktı Yorumla
Kuzey632 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Görücü usulü diyorsun yani 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Neden olmasın Yorumla Kuzey632 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mantıklı 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl 👍.. Yorumla
Al-Musrati Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Hem şişman değilsin hem aşırı çekicisin)) 1 3 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Farkındayım Yorumla Al-Musrati 1 yıl Tanışmalıydık.. Yorumla Al-Musrati 1 yıl Lettaa Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O zaman ayrılması zor olur 0 0 Yorumla
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Hee sonrada anne gel beni kurtar diye bağır 0 0 Yorumla
Skyquaker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Daha mantıklı bencede tanışma faslı olmalı 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yoo aşk ilişkilerinde görünüyor sorun 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mantıklı değil gibi 2 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Ben denedim sonucu hüsran 😀 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Görücü usulü daha mantıklı 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Hiçte değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sonra da boşancam diye uğraşırsın
Sevgili olanda boşanabilir devir değişik maalesef
@Asel678899 haklısın bu devirde aşkım sevginin anlamı yok
Bence değildir.. önce tanımak gerekiyor.. sevgili olmadan insan birbirini tanıyamaz ya da yeterince güvenemez tabi ki de
Olur tanımadan nasıl güveneceksin ya da nasıl seveceksin mahremini paylaşacaksın o zaman senin gibi düşünürsek
İşte görücü usulü gibi bişey olcak ailesini gelmişini geçmişini araştıracan felan olur neden olmasın
Ailesinin geçmişini sana kim diyecek ki kimse kendi ile ilgili kötü olayları anlatmaz
Yeni mi farkına vardın yuh
Evlilikte istemiyorum kimseyi tanımak da. Yoruldum iyice
🥺
Eskiden hep öyle idi vede hiç boşanan yok belki doğru olan odur
Kesinlikle
Denemekte fayda var çok isteği ve hırsı olan insandan uzak durun Küçük şeylerle mutlu olan insandan zarar gelmez
Bu aralar o kafadayım zaman en iyi oldugunu bile en kötü yapıyo zaten:)
Katıldım 👍
Bu seçeneği biraz genişletebilirim. Bir kaç ay tanıyıp nikahı basıp geçmek en mantıklı olanı.
Zaten nikah işlemleri olana kadar bir kaç ay geçer 🤣
O sürede kaynaşırız işte 😄
Kimseyle aynı evi paylaşmayana kadar da tanımıyorsun zaten
Aynı evde evlendikten sonra taniyim
Yani kişilik ozaman ortaya çıkıyor
arkadaş iken tanımak çok daha mantıklı zaten. sevgili olunca birliktelik devam etsin diye çoğu sorunu görmezden gelebiliyor insan.
Tanıyınca ağzının payını verince keşke hevesli olsaydım dersin
Çiftleşme çağına gelmiş iki damızlık sığırın, çiftleşmek için bir araya getirilmesinden farksız olur
Ne yani şimdi hayvana mi benzettin bizi 😡
Sen bu sistemle mi evlendin🤨
Evet böyle evlenecem 🥺
Bu sistemle evlenirsen benimlen diyaloğu kes, artık bir abin yok say burada🤨
Kukuna İstanbul surlari ordur bence mantik evliligi ya elbet bi fatih gibi akilli cikip aklini celip surlari yikar emin ol insansin sonucta
Bas nikahı gör anyayı
Niye yaaa
Kesinlikle doğru Bi düşünce. Yoruluyorum aynı süreci yaşamaktan
Aynen fazla beklenti yok, ekstra bisey çıkarsa mutlu oluyorsun 10/10 ilişki 👌🏻
Sevgili olmadan nasıl tanıcaz, evlendikten sonra tanıyıp memnun kalmazsak ayrılmak daha sıkıntılı
Biraz tanımaktan zarar gelmez. Sadece aileyi araştırmakla olmaz.
Cok mantıklı. Nasık bu zamana kadar insanların aklına gelmedi
Öyle ama risk almaya değer mi sence de
Evet
Ya umduğun gibi çıkmazsa😂
Kimin umduğu gibi çıkıyor ki
Ben kalite kontrol yapmadan partner edinmem mesela
Görücü usulü buna deniyor zaten
Evet benim kafa zaten biraz geri bana uyar böyle şeyler
Bulalım sana bitane hemen
Olur ama böyle iyi aile çocuğu olmalı kumarı içkisi bilmem neyi kötü alışkanlıklari olmasın 😏
@ERENBAYSAL
Evlendin ya kötü birisi ise katlanacak mısın
Bilmiyorum 🥺
O zaman sen sürekli evlen boşan mı yapacaksın yani, sanmıyorum o zaman tanımadan bir kişi ile evlenilmez değil mi
Taniyipta bosanan çok
Yeterince tanıyınca hoşlanmaktan ileri gitmeli insan o adımı erkek atmalı
işte boşanmamak içinde evlenmeden tanımak lazım
Kim niye alsın ki seni tanımadan.
Silah zoruyla kaçırmıycam onu 😒
Tanımak isterler önce. Ki günümüzde erkekler tanısa da evliliğe sıcak bakmaz. O açıdan çok şanssız bir dönemdesin.
Hiç acelem yok
Elbette. Allah'ın günleri çuvala girmedi tabi.
Görücü usulü diyorsun
Olabilir
En güzeli bencede olabilir
Yıllarca sevgili olup evlenince bambaşka birine dönüşen insanlar var biraz tanıyıp ciddi düşünebilirsin bence illa sevgili olmana bence de gerek yok
hayır saçmalık, sonra boşanmak için uğraşırsın o kadar anlaşamazsınız. kendinizi tanımanız en iyisi.
1 sene sonra bisanirsin
Belli olmaz
Tecbure ile sabit sence evlilik nedir
Evlenmeden aynı evde yaşamak daha mantıklı.
kısa keselim diyn yani
evlilik gibi olmaz ki
soruyu böyle sorunca ne olacaktı
Görücü usulü diyorsun yani
Neden olmasın
Nerde yaşıyorsun
Mantıklı
👍..
Hem şişman değilsin hem aşırı çekicisin))
Farkındayım
Tanışmalıydık..
Lettaa
ruhlar yorgun gerçekten de
evlenince kötü çıkarsa ne yapacaksın
O zaman ayrılması zor olur
Hee sonrada anne gel beni kurtar diye bağır
Daha mantıklı bencede tanışma faslı olmalı
Yoo aşk ilişkilerinde görünüyor sorun
Sonra karnında bebeginle ortada kal
Mantıklı değil gibi
Kesinlikle