Lütfen tecrübesi, fikri olanlar yorum yapsın , kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum.
28 yaşındayım. Birkaç ay önce görücü usulü biriyle tanıştım. Ailede veya çocukta hiçbir problem yok, gerçekten sevdik karşılıklı. Beni zorlayan da olmadı yanlış anlaşılmasın. Kendim isteyerek devam ettim.
ailem memur ama şu an maddi olarak evlilik için hiç durumumuz yok. Yapılacak her şey ona buna borçlanarak yapılacak büyük ihtimalle. Bense bu şekilde olacağını bilseydim baştan hiç başlamazdım diyorum, aileme de kızdım neden böyle olacaksa başladık diye. Çünkü ailenin, çevrenin yardımıyla yapılan düğünde, herkes her şeye karışmaya kalkıyor, konuşuyor vs. sıkıntı çıkıyor. Kendim önümüzdeki ekim veya ocak ayı gibi atanıp çalışmaya başlayacağım ama birkaç ay içinde birikim yapabilir miyim yeterince bilmiyorum. Karşı taraf nişan vs istiyor musunuz diye sorunca ailem önce atanmamı istediklerini söylediler, ama bunun yaklaşık süresi çok belirsiz, eylül de olabilir ocak da. onlar da tamam dediler. Ama en başından bence onlar bu kadar bekleyeceklerini tahmin etmezlerdi.
Erkek tarafını nişan için bir seneden fazla bekletmektense, şimdiden vaz mı geçmeliyim sizce? Sonuçta onların da vaktini çalmayı istemiyorum. Onlar ailecek çok uğraştılar benim için ama uzun süre bekletilmeyi isterler mi bilmiyorum. Maddi durumları görece daha iyi. Senelerdir görüştüğüm sevdiğim biri olsa, mecbur beklerler gibi ama görücü usulü olunca bir aile bir seneden fazla ne kadar beklemeyi ister hiç bilmiyorum, bunu kafaya takıyorum, sizce ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim. Gereksiz mi endişeleniyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer