Selammmmss
allaseeen yalnız ölürüm daha iyi. Ne o bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla hddj

Yarında güneş doğacak
Ama bende battı çoktan masal gibi 👌
Selammmmss
allaseeen yalnız ölürüm daha iyi. Ne o bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla hddj

Yarında güneş doğacak
Ama bende battı çoktan masal gibi 👌
evlilik toplumumuzda ne kadar belli bir yaşa gelen herkesin bulunması gereken bir konummuş gibi gösterilse de öyle değildir
evlilik birbirini seven iki insanın hayatını birleştirmesidir, isterseler çocuk yaparlar istemezseler yapmazlar ama ölene kadar birbirlerinin kalmaya yemin ederler bu zorunlu bir şey değildir yani doğru kişiyi bulduğunda bunu hissettiğinde evlenirsin
bazı insanlar bulamaz ve evlenmek istemez bu gayet doğal çünkü herkes evlenmek zorunda değil
ama evlilikler artık amacından saptı gerçek amacına uygun evlilikler yok bile
herkes ya para için ya yalnız kalmamak için ya cinsellik için ya baskıyla ya bilmem ne bir sürü sebeple evleniyor ama hiçbirinde aşk yok
sonra da zaten evliliğin yükünü kaldıramayıp boşanıyorlar
evlilik yalnız kalmamak için yapılmaz çünkü yalnızlık sandığınız gibi etrafınızda hiç kimsenin olmamasıyla alakalı değil bazen kalabalıkların içinde bile yalnızsınızdır
yani yalnız kalmamak için sevmediğiniz bir adamla evlenmeniz sizi yalnızlıktan kurtarmaz başka tür bir yalnızlığa girersiniz ve bu daha can yakıcıdır
o çok korktuğunuz yalnızlığı yanınızda dokunabileceğiniz sarılabileceğiniz konuşabileceğiniz biri varken hissettiğinizde gerçek yalnızlığın ne olduğunu anlarsınız
bu yüzden tabiki mantıklı değil olamaz...
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Bence evlilik bi hevesle olacak iş değil, çok güvenmek ve sağlam yola çıkarak ilerlemek vazgeçilmez. Fakat yıllar içinde kâlp mutluluğu ve ruh sağlığı da herşeyden önce gelir bana göre. Evlilik sebebiyle en nefret ettiğim olay kendimi bi adama ve onun çocuklarına adamak olur. Ki bu sebeple evlenmekten kaçındığım için bugün hâlâ ne mutlu bana yalnız takılıyorum. Yalnızlık korkum hiç yok. Yalnız kalmayayım diye adanmışlık ilişkisi ve kurumsal memurluk kafası yaşayamam, kesinlikle tercihim yalnızlık olur. Bi gün evlenirsem tek ama tek nedeni gerçek bi aşk olur. Ben aşka varım o zaman olur sadece, nett.⭐ 😍😍😍😍
#tubasueda 🍀🍀
Çok teşekkür ederim 😍😍
Çok çok rica ederim 💞☺️
Evlenmiş olmak için evlenmek bana saçma geliyor. Aynı şekilde yalnız kalmamak veya para için evlilikde bana saçma geliyor.
Sevmek sevilmek mutlu olabilmek için beraber biz olmak sonsuza dek onun gözlerinde kaybolmak için evlenmeli insanlar.
Hayır çok saçma işte evde kalmak diye buna diyorlar aman evde kalacağım hemen evlilik yapayım böyle bir şey yok karşıdaki kişi benim kalp atışımı değiştirmiyorsa evlilik yapmaya ne gerek var dimi dkxjxj
Dimi durdurmalı o kalbi :D jskdsj
Aynen ne bileyim şöyle görünce konuşunca ya da ne bileyim mesajlaşınca sesli konuşunca ya da görüntülü konuşunca aman Allahım o arıyor demeliyim elim ayağıma dolaşmalı kfkfk nefesim kesilme böyle hafiften şekerim düşmedi yoksa ne yapayım ben erkeği kxkdkdk
Tabii ölüp ölüp dirilmeyeceksek değil mi hskdk
Şöyle bir de bayıl istersen Feriha moduna getirmeyecekse gerek yok kdjdjd
Şimdi farkettim ki :D ayılıp bayılmak istemiyorum kimse için pırpır olmakta istemem.
Bunu ben de istemezdim emin ol istemiyorum da istemiycem de kdkdk zaten aşkmış birisini sevmekmiş vs böyle bir şey yok varsa yoksa para😂😂😂😂
O zaman devamke :D
💸💙💛💸😂
Bu şey demek sanırım artık tek aşkım para ve Fenerbahçe :D mükemmel ikili
Yani hemen hemen😂😂😂😂
Teşkürler kıymetlimiss ksjsj
Ricalar olric’cim 💛
Cevap
37Cevap
Sevmediğim, hoşlanmadığım birine dokunamam kaldı ki evlenmek benim için olamaz.
Hayır tabi ki. insan seviyorsa evlenmeli
Yalnizliktan kurtulmak icin evlenmek cok kotu birsey olmali. Evlilik cok enteresan birsey. Gorundugu kadar kolay degil ama zorda degil. Denge oyunu gibi. Kural yok gibi ama var. Sorumluluklar artiyor. Herseye ortak biri var. hesap sorabiliyor hesap verebiliyorsun bir anda. Hem cok guzel hem bazen bogucu. Ama karsindakini seviyorsan guzel oluyor. Senden once seni dusunup, senin icin birseyleri ayarlayan biri oluyor. Gelecek plani yaparken yaninda bir yol arkadasin olmasi asiri guzel bir his. Evlilik sevdigin icin yaptiginda guzel…
En büyük hatayı yapar bunu yapan.%100 emin olmadan güvenmeden şeffaflık olmadan yüzük takılmaz. Bekar yalnız yaşa şüpheli biriyle olacağına daha iyi. evliliğim şartları kabul edince oldu. Kusura bakmasınlar okuyanlar ama evde benim sözüm geçer para bende olur erkekler çok tutumsuz para bitersede deliriyorlar çünkü.
Değil.
Bu aslında aradığın kişiyi bulamamış olmak demek. Zaten tam olarak tatmin edici bir ilişki olmayacaktır, bir de üzerine evlilik, evliliğin getireceği ek sıkıntılar falan...
Yalnız kalmak, yalnızlığını da istediğin zaman değiştirmek çok daha mantıklı.
Tabi ki kalıcı değişiklik olamaz aranılan kişi bulunmadan ama olduğu kadar 😀
Yanlış kişiye hayatımı heba etmektense yalnızlık daha cazip geliyor..
Evi pisleten bir varlık da yok misss
Sevdiğin birisi olmadığı sürece asla mantıklı değil!!
bu çok saçma bir seçim olabilir..
mantıksız bence
bir de istediğim zaten bedenin zaten ruhun sana kalsın diyormuş sen öyle diyince ahahahhahaha 😂
sjsksh vasiyetini hazırlamış olur mu ki acaba
olur olur döveriz 😂
Hsjsjs tamamdır o zaman sorun yok 😃
Değil ya değil işte sırf bu yüzden yuvalar yıkılıyor bir sürü çocuk travma yaşıyor
Maalesef
Evli olup kendini yalnız hisseden çok insan var. Evlilik bir kaçış noktası değil yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu olabilir. O yüzden gerçekten sevip hazır hissedilmediği sürece evlilik düşünülmemeli diye düşünüyorum
İntihar etmenin daha acısız hatta zevkli yolları var 🤣 örneğin fare zehiri
Denedin mi :D
Şttt 🤣🤣ben zoru severim kolayı herkes yapar
Tamam evlen o zaman djsksj
Sen bana evlilik teklifimi yaptın şimdi 🤣 Olmaz daha çok erken henüz seni tanımıyorum
Hayır yapmadım :D ne alaka be
Hee sanki öyle dedin 🤣 Tabi red cevabı alınca yan ciziyorsun hepiniz aynısınız benim saf duygularımla oynadın
Ohooo :D alakasız. Kendine gel
🤣🤣 Hemende ciddiye alınmana ne demek lazım
Ciddiye alsam gülüyor olmam :D terslemeye başlarım
Hee 😀 İyi bari hemen savunma mekanizması çalıştı da
Noo no
🤣 Tamam tamam seviliyorsun güzel üye insan
Eyvallah 😃
Sevmediğin bir adamla nasıl bir ömür geçecek.. Kesinlikle çok mantıksız..
Kesinlikle 😅
Hayır evliliği sevdiğim zaman yaparım , soruda geçen konu daha çok ileriki yaşlardaki insanlar (50 ve üstü) hala evlenmemiş ise yaşlılıkta destek olma yalnız kalmamak amacıyla evlenirler mantıklıdır da
annaşabileceğini düşünüyorsan ve ilerde başkası olmaz diğip umudunu kestiysen neden olmasın zaten olmayan şey değil ki mantık evliliği dediğimiz olayın ta kendisi
Sevgi, saygı, muhabbet varsa elbette evlenilir bunlar yoksa evlilik işkence olur, böyle bir durumda yalnızlığı tercih ederim
Tabi ki Mantıklı değil bir ömür var önünde sevmeden tanımadan asla evlilik iyi olmaz ömür boyu yalnız kal daha iyi
Bu görüşle evlenenler öyle bir yük, sıkıntı ustleniyorlar ki bu seferde yalnız kalabilmek için üstün çaba gösteriyorlar.
Evlenmek için evlenmektense yalnız olmak en doğru tercih olur benim için. Ayrıca yalnızlığı da severim ben.
Mantıklı. Özellikle belli bir yaştan sonra anlaşabildiğin, sevebileceğin birinin yanında olması iyi bir şey.
Evlenme hayallerim vardı. Yaş ilerledikçe şahsen iyice soğuyorum. Bu gidişle bir huzur evine yerleştirin sanırım 🙃
Kaybedeceği hiç bir şeyi olmayanlar yalnız kalmaktan korkmaz, yanlış bir kalpten korktuğu kadar... 🥂
Aşık olmadan yapılan evlilik; inanmadan ibadet etmeye benzer.. Aşırı derecede mantıksızlık içerir❗ ☠️⚡
Evlenen çoğu insan dört duvar arasında yalnız Kalabiliyor aslında bundan kastım özgür O yüzden her zaman bekar olmak avantajlı sayılır
Yalnız kalacak vaktim bile yok maalesef. yalnız kalmamak için evlenmem kısaca evlilik kısmı beni en çok gerek mecra
Saçma ve mantıksız sevmediğin biri ile evlenmek bildiğin intihar✌🏻
Yanlış bir tercih olur , yalnız kalmayı tercih ederim.
Birisiyle zindan da yaşamak için yalnızlıktan kurtulmak istiyorsa mantıklı 😂
Kaliteli yalnızlığı, gereksiz kalabalığa tercih etmek en mantıklısı bence
Denk biri ise ve yaş 40-50 olduysa çürük çarık artık Allah ne verdiyse 🤣🤣😂
Öyle bir şey yapacağıma yalnızlığı tercih ederim. Sevmediğim birine hayatımı adayamam
Değil sonu hüsranla sonuçlanınca iki taraf da ziyan oluyor
Tabi ki mantıksız.
Yalnız kalmaktan ne çok korkuyor insanlar. 🙄
Mantıksız bir hareket yalnız kalacağım diyede böyle bir saçmalık yapmam.
O kafayla evlenecek olanlar daha da büyük bir yalnızlığın kendilerini beklediğini bilsinler.
Kendime sarılırım , kendi omzumdan öperim kendimi yine yapmam o olayı
Sevmediğin bir insansa, bir insanın kendisine yapacağı en büyük haksızlıklardan birisi olur.
Tabii ki değil, yalnız kalma korkusu kimse için evlenme gerekçesi olmamalı
Ya sevmediğin biri ile evlenmektense yalnız olmak iyidir ama sevdiğin biri ise çok sanslisin
Bekarım ama hiçbir zaman yalnız hissetmedim.
Saçma bir şey olur. Nereden bileceğiz ki belki evlenince hayatımız kararırsa. 😃 Yalnız kalmamak adına değil severek ve güvenerek olmalı.
Evlilik konusunda tek mantıklı karar kendine bu adam ya da kadın beni sever ya da beni ne kadar hayatının bi parçası yapar dediğinde mantıklılaşır evlilik
hayır doğru bulmuyorum, sevmediğim biriyle sırf yalnız kalacağım korkusuyla asla evlenmem
Evlilik ancak anlaşacagina inaniyorsan olmalı.
Tak fişi bitir işi olduktan sonra karşimdakinin ruhu beni alakakadar etmiyor. Ruhuyla başa basakalsin bana ne ya sencede öyle degilmi?
Şöyle kafa dengi birisini bulmadığın sürece yalnızlıktan daha kötü :/ yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bildiğin
Hayır kendi hayatını mahvetmek
Evet balım
Evlenmeden isteyen vakit isteyeni ila olmak bu evlenmek den zordur. Evlenmekde size sahiplenir evet ama bu sahiplenmek sizi köle etmek değildir çünkü siza sahip olana nakadar ağırlık ve mesuliyet düşür. Neticede sizin himayaciniz sizin sıcak soğukinizden haber olacak sizin için çalışan biri olacak!!!
Evlenmek başlı başına bence çok mantıklı bir iş değil.
Yanlış bir hamlede olabilir
Kesinlikle yanlış :D
Aşırı dikkat etmek lazım :D
Daha evlenmedin mi 🤔
ev’lenecem:D
Sana ne :D derdim seni mi gerdi
tamam bb
Değil. Evli iken de yanliz kalabilirsin.
Mantıklı değil.
değil çabuk boşanırlar
evet mantıklı gibi...
Hiç mantıklı değil.
Evlenmek güzel bir şey.
kedi köpek al sevaba girersin en azından
Benlik bir olay değil hiç
Hiç bulaşmamak lazım 🤷♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?