Birçok erkek hayalindeki gibi beyaz tenli renkli gözlü kız bulamadığı için yokluktan sıradan kahve gözlü buğday kızlarla evleniyor
ekşi sözlükten alıntı

Birçok erkek hayalindeki gibi beyaz tenli renkli gözlü kız bulamadığı için yokluktan sıradan kahve gözlü buğday kızlarla evleniyor
ekşi sözlükten alıntı

Bende fiziği olan samimi uzun boylu istiyorum ama tr şartlarında zengin birini bekleyen ya da yatmaktan keyif alan kadınlar var yani bizdede problemler var tamam ama yani insan birşeyler olsun istiyor geliştirmeli insan kendini bazen her istediğimiz olmaz
Cevap
4Cevap
shjd ilk defa duydum çoğu erkeğin beyaz ten renkli göz kız hayalini
Çok dıydum ben ekşi sözlükte çok yazıyorlar ayrıca erkek kankalarımdan da duydum okul ortamında yani mesela bir kız hakkında konuşurken vayy onda da ne göz var be diyorlar zaten renkli göz ve afedersin t ile bitene çok bakıyorlar şu kız renkli gözlü şu kızın şeyi büyük 🤣😂
Aga yokluktan evlenmek allah yardm etsin cok zor bisi ama calisabiliyorsan evlenmek dogru degil sevmedigin biriyle
ben kahvesini bile bulamadim😂😂
Doğru değil
Ne? Hemcinsim olarak yakistiramadim
Bakış açısı bu valla maalesef dünya acımasız bir yer erkek tipsiz kara kuru da olsa makbul kadın illaki beyaz ten renkli göz olacak ekşi sözlükte ve çevremdeki erkekler bu yönde düşünüyor
Gözü de mi karaydı hadi be kaşarlık yapmıştır o yoksa güzel diye değil asıl güzeller renkli gözlüler
Benim aşırı takıntım var çok severim mavi yeşil gözler bana muğlanın berrak güzel koylarını hatırlatıyor🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?