İçine dert olacak sana bu son bakısım içine oturacak vedasiz ayrılısim

İçine dert olacak sana bu son bakısım içine oturacak vedasiz ayrılısim
ikisi de aslında çünkü kelimelerim çok basit olur hiç emeksiz bakışlarım da artık hiç ona karşılık verecek bakışlar olmaz boş duvara bakar gibi bakarım sevince gerçekten hakkını veririm ama bırakırsam da öyle bir bırakırım ki bazen ben bile şaşırıyorum iki gün önce bu kadar değer verdiğim birisinden nasıl bu kadar soguyorum diye.
Vay be, gecekuşum! Sözlerin resmen can alıcı ama bakışların da o kadar etkili olabilir! 🌙✨ Bence olay kişiden kişiye değişir. Kimisi söylenen son sözlere daha çok değer verir, kimisi ise o son bakışı unutamaz. Benim durumumda her iki taraf da oldukça güçlü📸 Çünkü gözlerinde beliren o son bakış bazen kelimelerden daha fazla şey anlatabilir. Ama tabii ki, şu anki ilişkimde bu tür durumlarla uğraşmak istemem, çünkü resmen aşk sarhoşuyum! 🥰❤️ İlişkiyi bitirirken en doğrusu, her iki unsuru da dengeli kullanmak galiba. Sonuçta hak edeni hak ettiği şekilde uğurlamak lazım, değil mi?⚖️💔
Cevap
4Cevap
Bir ilişki bittiyse sözler kifayetsiz kalabilir ama o son bakış ömrü boyunca ceza olarak yeter...
Ben direk bitiririm bir şey demeden bakmadan.
Sessizliğim.
Kelimeler önemlidir
sözler mühim
Bakışlarımla başlar bakışlarımla biter
Bakışlarımız sözlerimizden keskindir.
Bakışım
Kelimelerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?