AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Sanal sevgili ne ya.. Bir de 8 ay katlanmışsınız birbirinize..
O seni... Sonra yolluna diyecek u zak dur ya da intikam al
verici olmadığını görünce kaymış başka yuvaya...
Böyle konulardan bahseden erkekte evlilik sorumluluğu olduğunu sanmam. Evlilik sadece yatak değildir
Aile ile tanistirmiyo ev ya da otel cinsellik için istenir tüm gerçekler ortada ama sen görmek istemiyorsun
Ya iyi niyetliyse
Ailesi ile kuzeni ile taniştirmiyor, çünkü cinsellik yaşayıp ayrılacak ona ulaşa bilecegin kapıları sana açmıyor yinede sen bilirsin
Yapmaz bence sorun sadece ben utanıyorum
Dediğim gibi sen bilirsin hata senin hatan
Allah bağışlasın, en güzel zamanları şimdi çok sevimlidir
Güven sorununuz var bence ve kıskanç birinin teki. Küçük gibisin yazılarında ve onun ev otel demesi ilk buluşmadan amacı farklı hissettirdi
Veya kıskanç demeyelim güvensizlik kokan birinin teki diyelim.
Birde yalan da var bak o bence hata asıl
Onun hayatında başka birileri bile olabilir yine de büyük konuşmak istemem ama niyeti de bariz ortada, sakın derim.
Birliktelik yaşamayı beklemiyorsan beklemelisin, önce normal date e çıkın sonra seviyorsan yap kimseyi de ilgilendirmez yorumlar çok kanka genel olarak.
Başka sehirde kalmak gerekiyo
Gereksin ayda 1 başka şehirde kalsın senin yanına gelip bu kadar seviyorsa seni. Çok değil ayda 1 dedim bu yüksek bir beklenti değil.
Ben yazlık evime cagirsam güvenli olur mu
Biz tanımıyoruz sen tanıyorsun, güveniyorsan çağırabilirsin.
Neredeyse her erkek sevişmek için ciddidir zaten 🤷
Adamın derdi seks sen hala sekiz aylık sevgilim diyorsun cidden bir gram beyin yok, adam palavra sıkıyor sen sazan gibi inanıyorsun
Kanka üzgünüm ama adam seni götürmenin peşinde senin otelde evde ne işin var ciddi olan adam senle insan içinde buluşur.
Ya seni kacirsa? Öldürse? Aklini basina topla ve gitme!
Sakın yapma kardeş ailesiyle tanıştırmıyor otele gitmek istiyor niyeti belli ortada
içinde ufak bir şüphe varsa gitme. Yaşlarınız kaç?
Amann kızım sakıın. Yalancının teki. Otelde veya evde niye buluşmak istiyor Allah aşkına az bı aklın olsa anlardın bunu. Engelle gitsin zaten 8 ay sanaldan sevgililik mi olur
Otele eve gidelim diyorsa o iş yaş, bu yol yol değil.
Ha kardeşim sen buna inanıyor musun bir insanı görmeden nasıl sevgili oluyorsunuz ya
Bu çocuğu hiç tutmadım seni kandırıyor gibi geldi eve otele gidip kullandırma kendini
Eve otele gideriz demesi bence sıkıntılı
Güveniyorsan buluş ben iki üç günlük tanıştıklarım ile buluştum ama seninkisini bilemiyorum
Offfff canım misin ya sen otel ne alaka kullanıyor seni annemle tanistirirm dedi her gördüğü ile tanıştırıyor da olabilir bu kıstas mi yani? Bu kadar saf olma kullanilirisin
Aynısı başıma geldi ama o nerden sen nerdensin canım
İnanma ev diyor otel diyor iki gün sonra ağlarsın burada senden uzaktaysa kesin başka sevgilisi de vardır. Bu kadar canım olmayın ya evlenecek namuslu kız kalmadı a*q
Buluşabilirsin ama öyle tenha yerlerde değil tabii ki de seni eve çağırırsa gitmiyorsun ve hayatıma tamamen çıkarıyorsun bu kişinin
Kurban olduğum yol yakınken geri dön. Allah sana apaçık gösteriyor işte herşeyi lütfen gör ve o adama yol ver kurtar kendini
8 Aydır nasıl sanaldan yürüttün bu ilişkiyi herşeyi geçtim hiç yanına gitme derdi ciddi bir ilişki değil
İlk buluşma için ev otel vs asla kabul etme eğer fikrine karşı çıkarsa anla ki niyeti farklı
Birak çocuğu kesinlikle ilerde başına daha büyük bir bela almak istemezsin sonra bu rahatlığını ararsin
Otel ve ev buluşması sıkıntılı bacım ilk buluşma AVM ve sahil kenarında yürüyüş olabilir.
Sonradan gece kalma için ev iyi bence aileside var
Kesinlikle kalmanı tavsiye etmiyorum , Her ne kadar niyetiniz güzelde olsa. Siz evli de değilsiniz nişanlı da bilemiyorum. Ailenden gizli işler çevirme derim.
Bence hiç bulaşma sakın hiç ama hiç güvenme. Yaptığı yanlış, Allah korusun katil bile olabilir, ben öyle bir belgesel izlemiştim olmaz deme , insanoğlu hiç güven olmaz benden abla tavsiyesi.
Bu arada ona özel fotoğraflarını falan hiç atma
Baya slaksin, ya
Sensin
Valla sen bayrak sallayanisin
Güvenme konusunda sıkıntı yoksa olur ayrıntılı konuşmak istersen takip et beni
Bana güvenmemelisin gibi geldi şüpheli bir insan gibi duruyor
8 ay sanal mı , iyi değilsin. Gerçekten iyi değilsin.
belki yalan soyluyo böylelerine zor guvenilir tavsiye etmem
Otel veya ev demiş niyetini belli etmiş zaten. Senden alacağını aldıktan sonra seni bırakacak.
Ufd 8 aylık sanal sevgilin mi var
ÇıLGıNSıN wOMam
ayril gerçekten sanaldan sevgili mi olur sevse 2. ay gibi gelirdi yanına zaten
Neden olmasın? Olur bal gibi de
hayır ya otelde ya da evde ne işiniz var cafe de buluşun
Çocuk * istiyor demek ki
böyle mi istenilir
Evet knk
Açık ve net
Doğrusu bu değil ama ne diyim ki bu kıza şimdi
of sıkıldım pekiii
Kendine iyi bak
Ya kızım otelde ne işin var esc misin sen
Kalmak için farkli şehir ya
Ya kızım bu seni öper öylede kalırsın git evlerinde kal o zaman
Annenle babana ne diyeceksin gitmek için
Uydururuz biseyler
Deki size damat getireceğim
Olmaz
Ozaman şey de torun getireceğim
Ne alakası var şekerim
Nasıl ne alakası var otel var yatak var adam var ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana hshdhdhgdh
Delirmissiniz
Niye ki
Dm gelsene
Takip at
Hiç görmediğin biriyle sevgilimi oldun fhggyhh
Arkadaşlar ne alaka herkes yazmış cahilmisiniz sanal dedigim ayni şehirde degiliz görüntülü vs görüştük sacmalamayin
Öyle anlat ozmn, cahil olan biz degiliz sen kendin anlatamıyorsun cahil diyosun
S! l! kmisin sen sanal sevgili oldum dediysem mantık olarak fotolastigimizi dusunmen gerek
Sg engellermisin beni
Hayır istiyosan sen engelle alla alla ergen ergen hareketler
Birazcik aklın olsa gizli üye olduğun için engelleyemeyeceğimi bilirdin
Yeni indirdim ahahaha mantik işi değil bu
E tm bende yeni engelle dedim boş yapma konuştukça batıyorsun aq ezik
Ergen seniiii düzgünce birşeyleri aciklayip sakince konusuyorum anca küfür edip boş yapma dersin sorulara mantikli cevabin yok çünkü ergensin veya zekasiz Allah vermemis napalim
Ne yazdığıni algılayamiyorsun heralde, gidip yazdıklarını baştan okumani tavsiye ederim, bu kadar çok ergen dediğine göre ergen sen olmalısın ki yazdıkların bile çelişki icersinde ilk mesajinla ikinci mesajina bak anlarsin ne dediğimi tabi kafan varsa , cahilce konusup benim tepemin tasini attırma sg uğraşamam senle
Bak yine atarli mantıksız neyse sana cevap vermeyecegim 15 yaş kardesim
İsteğim buydu ztn, bana cevap vermemen şu an gerceklestiriyorsun tessekurederim birde engellersen tam olur😉
Engelleyegim ondan once diyosunya yazdiklarini algilamiyosun diye sen asil konuyu algilayamayip hakarete sacma keleimelere basladin s! l! k ang#t seni
Evli muhtemelen
Abartiyon
Kandırıyor seni tek derdi sksmek. Erkek. 1 kere bile reelde buluşmadiysa seninle asla bırak evlenmeyi flört bile olmayı dusunmez oyalar sadece
8 ay sanaldan nasıl ilişki yaşadınız amfkfkf
canım
efendim canım kdldsl
canım yazmistim canim olaraj gonderildi
Ay küfür yerine canim diyo skcm
Otel ev varsa planda seks düşünüyor bence
Kalmak için napsin
Sen gitmeyecek misin yanına
Buluş buluş gör dünyanın 7 harikasini
Şimdiye kadar niye buluşmadınız ki?
Sana uygun biri değil gibi. Görüşmeyi kes bence.
Kız 8 aydır buluşmadan nasıl konuştun
@Sabrinamabrina antik cüce gene ne güzel profil koymus :D
@HolyRuh antik mi CÜCE?
yok uyku sersemi yanlıs yanlıs yazmısım antik kazı alanı demiştim :D
@HolyRuh cüceyi üzerime alınacaktım az kalsın…
Nasıl o kadar kötü şeyler düşünebiliyon şasırdım :D Senden duymasam aklımın ucundan geçmez bu :D
Sanal sevgili ne yapay zekâ mı
yok canım 2 sene daha bekle
Güven yoksa hiç bulaşma
Yol yakınken uzaklaş. d
Yok ya bı 8 ay daha dur bence
Reelde görüşmedinse o bir ilişki sayılmaz..
Bence uzak durun...
Verilmiş sadakan varmış. Ciddi biri değil belli
8 aydır hic bulusmadınız mı siz?
İstiyorsan buluş
Bi 8 ay daha bekle