öncelikle merhaba. yaklaşık 8 aydır bir sevgilin var ve daha önce hiç buluşmamışsınız anladığım kadarı ile bakın:
1. 8 aydır sevgili olmanıza rağmen içinde tam anlamıyla bir güven yok bunu görebiliyorum yazdığınız şeylerden ki 8 aydır size güven sağlayamayan birisi bundan sonrada çok sağlayabileceğini düşünmüyorum
2. zaten güvenmiyorsunuz ve sevgiliniz size eve veya otele geçelim demiş. ilk buluşmada yapılan en büyük hatalardan bir tanesidir , sizinle alakalı duygusal bir şey düşünmeme olasılığı çok çok yüksek.
3. sahte bir hesaptan takipleştiyseniz zaten burada iş bitmiştir büyük ihtimal konuştuğu başka biri var ki konuştuğu biri olmasa bile bu yaptığı hareketten sizi istemediğini anlamanız gerek.
kararsız kaldığınızın farkındayım ama benim düşüncelerimi dikkate almanızı şiddetle tavsiye ederim ne de olsa sizi tanımıyorum ve sizden herhangi bir çıkarım yok ve olaya tamamen objektif bakabiliyorum
iyi günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılKardeşim herkes sana tek bir ağızdan gitme bu adam seni s... çek diyor sen yok seviyom yok buluşmamız lazım yok kalmam lazım diyin. E o zaman sende sonunu biliyon ama istiyon o zaman bize bunu soracagina sevgiline hangi pozisyon diye sor sende rahatla o da.
Ha eğer kendine ve ailene saygın varsa çocuğa de ki bir kafede oturur sohbet ederiz zaman geçiririz ondan sonra gidersin. Ayda bir bunu yaparız. 5-6 buluşmadan sonra ailenizle tanışın. İşin ismini koyun. Evlenin o zaman ister otele ister pansiyona ister aparta gidin duvarı delin. Ama benim 2 yıllık sevgilim var uzak mesafe yaşıyoruz bir kere olsun ne eve ne otele çağırıp onun onurunu zedelemedim.65 Yorumla
Soran1 yılAma uzak mesafe yani ne alakasi var güvenmek istiyorum ama guvenemiyorumda
- 1 yıl
Bak sana dedim ya 2 yıllık ilişkimiz ve uzak mesafeyiz her ay gidiyorum elini tutmanın ötesine geçmeme izin vermedi bende saygı duydum ailesi ile tanıştım o da ailemle seneye gidip isticez ama bir kere olsun onu otele eve pansiyona cagirmadim bu onun namusuna hakaret. Zaten böyle bir şey sorsam tokadı basar ayrılır öyle sert biri. Sana nasıl normal geliyor. Sen kapalı alanda buluşma halka açık alanda buluş ve yatıya kalma ne sen ne o. Sabah senin olduğun şehre gelsin akşama kadar vakit geçirin akşamda geri dönsün herkes böyle yapıyor. Yoksa bu kadar insan yanilmiyor o çocuk seni otele ya da eve cinsellik için istiyor. Ama sen illa vericem diyorsan sen bilirsin. Ama gelecekti kocan o olmazsa sana bağlı ve sana çok değer verme kocana büyük bir ayıp etmiş olmaz misin. ya da çocuklarının yüzünr nasıl bakican. Anneniz babandan önce neler neler yaptı diye.
- 1 yıl
Oo bunun sevgiliis var kardeşim senide arada yürütmüş hesap gizliyor. Sil engelle uzak dur
Soran1 yılFake hesabımla tanismak istemedi sevio iste
- 1 yıl
Çok haklisiniz çok dogru konusmussunuz bu kiz hayatinin hatasini yapacak saf farkinda degil
1 yılİnsan ilişkilerinde her şey apaçık bellidir ama bizler, sevdiğimiz insanlara konduramadığımız için kabullenemeyiz. Sevgilinizin, sizin arkanızdan bir şeyler çevirdiği aşikâr. Konuşmayı sonlandırmalı ve bunu bir tecrübe olarak görüp önünüze bakmalısınız. Hislerinize kulak vermeyi, unutmayın. Hisler, aklın yetmediği ya da kabullenemediğimiz yerlerde bize yardımcı olurlar. Hislerinize, güvenin ve ilişkiyi sonlandırın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi arkadaşım, burada zaten havada baga güvensiz duygular ve çelişkili, birbirini tutmayan ifadeler var. 8 aydır görüşüyorsunuz ve ilk buluşma da adam seni otele çağırıyorsa, naneyi yersin benden söylemesi. Çok var böyle tipler. En ekstremi de sonra kendine aşık edip, mecbur edip kızı fuhuşa sürükleyenler. Neler duydu bu kulaklar, bana güven. Tanımadığın bir erkekle ASLA ama ASLA kapalı ve tek başınıza kalacağın bir alanda buluşma. Ben bukadarını söylüyorum. Gerisi sende.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konuda hislerini dinlemek çok önemli. Eğer herhangi bir şekilde huzursuz veya güvensiz hissediyorsan, bu duygularını göz ardı etmemelisin. Ciddi bir ilişki ise, seni ailesiyle tanıştırmaktan çekinmemesi gerekirdi, değil mi? 😊 Ayrıca, kuzeniyle konuşmana karışması da biraz şüpheli görünüyor.
Buluşmadan önce bu durumu kesinlikle daha fazla düşün. İşte ben de aşka inanan biriyim ve sevgilimle geçirdiğim harika zamanlar var ama güven ilişkisi sarsılmışsa, işleri yavaşlatmak en doğrusu.
Unutma ki, senin duyguların ve güvenin her şeyden önce gelir! Konuyu açıkça konuşmalı ve kendi sınırlarını netleştirmelisin. 💕11 Yorumla- 1 yıl
Ne var sanki 15 cm takiverir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBu sizin tercihinizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bunu yaşamış biri olarak söylüyorum 4 sene ilişki yaşadım. Sanal ortamdan tanıştık. Ve başka şehirdeydi yanına gittim. İster istemez bazi yakınlaşmalar oldu. Çok ileri seviye bir şey olmasa da. Çok garip gelecek ama 4 senede belki 5 defa buluşup görüştük. Sonra büyüdüm sanırım ve ben ne yapıyorum dedim. Bir günde soğudum ve ayrıldım. Şimdi mükemmel bir adamla evliyim bebeğimiz var. O günler aklıma geldikçe Allahim nasıl bir şeyin içinden çektin çıkardın beni diyorum. Hep tövbe ediyorum. Gerçekten bunu yazarken bile çok kötü hissediyorum. Sen de böyle bir pişmanlık yaşama. Evlenecegin insan zaten hayatinda öyle bir belli ediyor ki kendini. Her türlü yolu sen demeden açıyor. Ailesini de sana laf düşmeden dahil ediyor. Sen bırak ciddi düşünen erkek ispatlar bunu sana o güveni verir. Ailesiyle eşi dostuyla tanıştırmaktan çekinen adamdan hayır gelmez. Gençliğine güzelliğine leke düşürme. İlerde çok kötü hatırlarsın bu zamanları. Elini verip kolunu kurtaramazsin.
22 Yorumla- 1 yıl
Madem ayrılacaksın niye senelerce ilişki yaşadın. Sen elletmek için zaten ilişki yasamissin. Bir günde soğuyacak kadar ne yaşadın knka 😂 sevgi de ihanet hariç soğumak diye bişey yok öyle hemen. Hevesim geçti diceksiniz biz mi öğretelim bunları 😉
Cevap sahibi1 yıl@Gorkem0322 yaşım küçüktü o zaman. Cahillik diyorum ben. İnsanlar hata yapabilir ben tövbe ettim. Allah biliyor bir daha da böyle bir şeye düşmedim. Namazlarımı kılmaya başladım. O zamandan beri de hiç aksatmadim. Birlikte olduğum kişi ateistti. Bunu bile gözüm görmemişti. İnsanları yargılamayın derim. Sizin de çocuklarınız torunlarınız olacak. Allah hepsini korusun böyle yanlış yollardan.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşma. Otel ya da ev diyo. Herif cinsellik peşinde. Uzak dur, uzak tut kendinden. Çok üzüleceksin yoksa..
513 Yorumla
Soran1 yılAma başka şehir de kalmak için istersen elini bile tutmam diyo ama ailesiyle tanistirmamasi garibime gitti
- 1 yıl
Başka şehirse hepten uzak dur. İlk buluşmaya kendi gelmeyip seni mi çağırıyor yani? Niyeti hiç iyi değil söyleyeyim. Kullanacak seni.
Soran1 yılBiraz davar. Ama seviyo ya
- 1 yıl
Kızım ne sevmesi saf mısın sen? Herif seni kendi yanına getirtecek. Sonra kullanacak. Sen döndükten sonra bi daha hiçbişe eksisi gibi olmayacak. Aklın varsa uzak dur. Telefonda ya da mesajda konuşurken bile illa ki belli etmiştir cinsellik istediğini. Kullanılıp terk edilmek istemiyosan uzak dur.
Soran1 yılAma hiç mi bulusmucaz evlenmek istiyodum
- 1 yıl
Niyeti sadece cinsellik olan biriyle mi evlencen?
Soran1 yılBiz hiç cinsellik konuşmadık ki
- 1 yıl
Oraya gidersen otelde ya da evde konuşmaktan fazlası olacak.
Soran1 yılBen evime cagirsam yazliktaki güvenli olur mu
- 1 yıl
Herifin senle tek istediği cinsellik diyorum. Hala sorguluyosun. Daha da bişe demem ben sana. Git yaşa gör. Sonra gelir burada yine Bi soru açarsın, beraber olduk terk etti diye. Ne istiyosan onu yap.
Soran1 yılTamam bulusmuyom diyelim ben hayatimda hicmi bir erkekle bulusmiyipgezmicem
Soran1 yılMe yani
- 1 yıl
Doğru düzgün birini alırsan hayatına buluşursun. Mesela ilk buluşmada otele gidelim demeyecek biri. Esk. rt muamelesi yapmış herif sana.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde başımdan sanal ilişki geçti, 3-4 sene boyunca devam etti. Sanaldan insanlara asla güvenme. Mesela o kız sürekli beni birakmazsın değil mi diyip ağlayan bir tipti. Sonra yalanlarını yakaladım misal en başta bakire olmadığını öğrendim. Daha sonra ailesinin ne kadar saçma insanlar olduğunu farkettim. Annesi misal babasını aldatan biriydi. Bu insan benden ayrıldığı zaman çevrem bana kurtuldun ne güzel dedi ama ben aptal gibi peşinden koştum. Sonra bu sitede benimle ilgili yazdığı yazıları okudum. Hatta denk bile geldim, rezil oldu yorumda. 😊
Keşke şu an ki aklım olsaydı. Sakın abicim sanaldan biriyle ilişki yaşama, güvenme. Bugün sana seviyorum derler yarin sogudum der giderler ergenler. Buluşmaya da gitme. Normal muhabbetine konuş, sanaldan ilişki olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Büsraasss atılmıyor takip yolladim
1 yılBuluş fakat ev ya da otel gibi ortamlarda ilk defa yüz yüze geleceğiniz için buluşma. Herkese açık bir yerde olsun ilk buluşman akşam kalacağınız noktalar başka yerler olsun asla ortak değil. O anne aile tanışmaları lafları birçok erkek söyler evliliği dilinden düşürmeyeni de çok olur ama altından bambaşka karakter çıkabilir. Aldırış etme sen o süslü laflara.
20 Yorumla
1 yılMadem ciddi otele eve neden götürüyor? Ailesi ve kuzenine neden tanıştırmıyor?
Bak bunlar hiç bana güven vermedi. Bence boşuna sevgili oldun. Ciddi falan değil bu kişi. Ciddi olacak adam aile ve yakınlarına tanıştırır saklamaz ayıp diye bir şey yok bunda.
Bu onun bahanesi sadece, ciddi olan kişi otele eve gidelim demez.
Yol yakınken bundan ayrıl buluşma uzak dur.
Sonra üzülan sen olursun.02 Yorumla
Soran1 yılGece kalcam aile evi ama annnesine ark dicekmis
- 1 yıl
Gitme sakınnn saçmalama. pişman olursun bak.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSenden faydalanmak istiyor. Aile eş dost akraba çok içlerine girmeni istemiyor. Fake hesaptan ulaşınca kabul etmesindende belli. Belkide senden faydalanabileceği ile ilgili umudunu kırdın. Keşke gel beni istediğin yerde silk deseydin. Seni takipten falan cikarmaz. Kuzeniylede tanistirirdi hem.
10 Yorumla Nasıl yani 8 ay boyunca sadece online yazıştınız mi?
Yani çok mantıklı gelmiyor günümüz dünyasında.
Ayrıca bir erkek ilk buluşma için eve ya da otele gideriz diyorsa tek bir niyeti vardır. Ne olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Sonrasında güncelleme yapmışsın ama ne olduğunu anlamadım.
Özetle harcadığın zamana yazık olmuş ama şanslısın yine de çünkü buluşup seni kullanıp terketseydi daha yıkıcı olurdu senin için.00 Yorumla
1 yılAldatiyor saf olma ve seni kullanmak istiyor ananla babanlada her tanistini tanistirma daha sen bile guvenmiyon buna ananla tanışınca ne değişecek saniyon seni ortada bırakır anana da kızın rspu benle otele geldi der çok tehlikeli birisi engelle geç
00 Yorumla
1 yılOtele eve cagiriyorsa hemen ayrıl onun niyeti kötü. Bak ben eski sevgilimle burdan tanıştım 3 ay falan hiç bulusmadik güvenmesini bekledim hazır hissetmesini bekledim ve bi avmnin cafesinde buluştuk kahve içip konuşup evlerimize dağıldık olması gereken de budur ama seninkisi ev otel dediğine göre amacı cinsellik
00 Yorumla
1 yılOtele ve eve gideriz diyor burada amacı belli.
Ailesiyle tanıştırmaya ayıp olur demesi zaten saçma nesi ayıp acaba? Ciddi ilişki olmadığının bir diğer kanıtı da burada.
Kuzeniyle konuşmana izin vermemesi zaten diğer ciddi ilişki olmama kanıtı.
Ben olsam buluşmam hatta çoktan ayrılırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.) Sanaldan biriyle buluşma olmadan 8 ay biriyle flört ya da sevgililik yapılmamalı (şahsen ben yapmıyorum)
2.) Sanaldan ve/veya Reelden tanıştığın biriyle eve, otele, odaya gidilmemeli, kiralık arabaya vesaire binilmemeli, en fazla taksiye binilebilir (şahsen ben böyle yapıyorum)
3.) Evlenmeden cinsel ilişkiye girilmemeli (şahsen ben böyle yapıyorum)
Ben hayatim boyunca hep böyle yaptım, böyle de gidecek.12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1. ye şunu ekleyeyim, eğer flört veya ciddi bir şey varsa en geç 1 - 2 ay içinde buluşulmalı
- 1 yıl
Aynen öyle size katılıyorum küçük hanım:)
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu ergen soruları olmasa ne olurdu halimiz 🤣 iyi gülecek malzeme çıkıyor bazısından. Yahu sende akıl olsa her dediğini geçtim eve ya da otele gideriz diyor süzme açık açık, sen daha diyorsun ki sadece el ele gezeceğiz😅🤣 insan olur belki de bu kadar mı salk olur, git ama sen vazgeçme😅 sonraki level sorun da ağlama ama daha çok gülerim 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelikle kaç yasindasin bilmiyorum ama küçük oldugunu tahmin ediyorum.
8 aylik sanal peki hiç önce bulusma olmadi mi. Eğer ilk bulusmada otel ev diyorsa sen mi engellersin ben mi uçarak geleyim oraya😄
Diğer ve daha önemlisi daha önce hiç bulusmadigin adamla ya da 8 aylik biriyle mi ciddi düşünüyorsum. Evlilik ciddiyet oyuncak değil. Etrafina internete bir bak. Herkes evlenip boşanıyor neden çünkü tanımadan etmeden kısa sürede sanaldan tanışıp00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOtele veya eve atıp * seni. Amacı çok belli. O yüzden sinemadan, otelden ve evden uzak dur yoksa sadece seks objesi olursun. Bir süre kullanılıp atılırsın. Kendini enayi yerine koydurtma. Eğer bu yüzden ayrılırsa da bırak ayrılsın. Seviyorsa gerçekten evlenince yapar ve bekler sabreder.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu çocuk yalancının teki muhtemelen. Daha tanışmadan konuyu direkt oraya getirmiş, sen itiraz edince ve ciddi şeyler istediğini söyleyince de AVM'de dolaşırız demiş ama buluştuktan sonra kesinlikle seni zorlayacak hatta ikna etme adı altında baskı kuracak, yapmadığında surat asacak. Bence bu kadar karaktersiz ve her şeye mazeret uyduran biriyle görüşme.
00 Yorumla
1 yılhiç buluşmamışsın, otel ya da ev diyorsun sonra bir şey yapar öı diyorsun.. sen zaten otele eve giderek istediğini yapıyorsun. gitme. date dediğin cafe’de insanların yoğun olduğu yerde bir şeyler içerek olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ablacım bu kadar safmısın, adamın tek derdi seni *. Gözünü seveyim bu kadar saf olmayın, kendinizi küçültmeyin. Ne sevgisi ne evliliği. Yemin ederim sizi gördükçe çok üzülüyorum nasıl bu kadar kolay Av oluyorsunuz.
10 Yorumla
1 yılO kişiyle boşuna zaman geçirmişsin diye düşünüyorum. Sana ban var diyor başka hesaptan takip attığında kabul ediyor takip atıyorsa bu düpedüz yalan. Uzak dur
13 Yorumla
Soran1 yılTanışmadi fake hesabimla
- 1 yıl
Aynen öyle hayatım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılsacmalama ya ciddi olsa ailesiyle tanistirirdi nesi ayip
20 Yorumla
1 yılGeç gördüm soruyu ama yazdıklarından da belli. Güven vermeyen birisi. Hatta direk yalancı son yazdığın şeye bakacak olursak. Dürüst olsa, güvenilir olsa 8 aydan daha kısa sürede buluşurdunuz zaten. Çıkar bence hayatından. Hiç riske girme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılValla otel ev diosa sadece cinsellik amacı. Bi video izledim adam kadınla otele girio çıkarken bi bavulla çıkıo kadını kesip bavula koymuş yani dikkat et kalbalık biyerde buluş herkesle ve kimsenin arabasına dahi binme
00 Yorumla
1 yılNeden otel ya da ev. Amacı aşikar bence. Ailesini de tanıştırmak istemiyor hadi ona erken diyelim ama amacı bence sadece ilişki. Dikkatli ol derim. Evli bile olabilir. Umarım öyle çıkmaz.
10 Yorumla
1 yılSanal sevgili dediğin zaten gerçekte bir insan. Sosyal medya kullanmak gerçekte biriyle konuştupun anlamı taşımaz mı 😄 hayal kırıklığına uğratma buluşmalısın bence.
00 Yorumla
1 yılBunun troll soru olduğunu seziyorum, aksi halde çok saf ayağına yatıyorsun. Bu devirde kolay kolay kimseye güven olmaz. Bunu bilir, bunu söylerim.
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakasi var herseyin farkındayım ama kafa dengim yani bunlar icin ayrilmays degrmi
- 1 yıl
Ben hiç iyi niyetli bir erkek görmüyorum karşında. Bilgin olsun tatlım. Her şey senin kararın.
- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılsözde sevgilin belki adam yalancı belki katılacak belki ruh hastası sevgili kelimesini ne kadar basite indirgiyorsunuz sonra erkekler neden sapık sen daha görmediğin adama sevgilim diyorsun
00 Yorumla Ayrıl. Hesabında gizlediği bir şeyler var ilk buluşmadan ev otel istemesi ve kuzeni dediği şahısla tanıştırmaması da her şeyin cevabını veriyor zaten ciddi düşündüğü yok
00 YorumlaTakipçilerini kontrol eden değer verdiği biri var onu seninle aldatıyor belliki seninlede duygusal olarak değil boşluk doldurmak için konuşuyor gibi geldi bana ama işin iç yüzünü bilmeden kimseyi suçlamak doğru olmaz. Tabiki birine karşı böyle şüpheler varken kendini riske atmamanı tavsiye ederim.
00 YorumlaBenimde sanal ilişkim, vardı çok 1. Yılına gircez ama tabiki ilk buluşmada awm cafe gibi yerlerde takıldık ev veya otel demesi biraz cinsel lik ile alakalı gibi kendi kalırım otelde filaj dese okey ama yani seninle eve veya otele gideriz demesi seni kullanması snei, zaten takipten çıkarmış bu ilişki bitmiş zaten seni kullanmayacağını anlamış çıkartmış kendine başka birini bul 🫶
00 Yorumla
1 yılöncelikle 8 aylık sanal ilişki çok fazla bir süre. hatta birisiyle ilişki kurmak için kesinlikle reelde görüşmen gerekir diye düşünüyorum. ne kadar uzun olursa olsun başıma gelen deneyimlerden yola çıkarak söylüyorum ki reelde görüşmeden kesinlikle ciddi bi ilişki düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamın amacı seni s*kmek bunu anlayacak zeka da yok mk, ya da işine geliyor
23 Yorumla
Soran1 yılVarda eş bulamam ayni kafadan diye korkuom bide seviom
Cevap sahibi1 yılNiye bulamıyorsun? Ortalık erkek dolu ayrıca seninkisi sevgi değil sadece heves çünkü daha önce muhtemelen hiç sevgilin olmadı hiç bir erkekle buluşmadın bu yüzden çekici geliyor sana ama hata yaparsın bak bir erkek olarak söylüyorum sana, hiçbir erkek sevdiği ve ciddi ilişki düşündüğü kızı otele ve eve davet etmez ve nasıl olsa evlenicez demez. Adam seni s*ikmek için taktik yapıyor sadece evlenicez diye kandırıyor seni ama emin ol senden istediğini aldıktan sonra onun umrunda olmayacaksın
Soran1 yılKalmam için aileeevine davet ediyor sorun yok aramızda ama ailesine ark demesi benim için ve takip meselesi kafami karistirdi
1 yılBence bi sıkıntı var dikkat et bende buluştum bende sanaldan birisiyle konuştum ama otele eve geçeriz evleniriz dur bismillah la bi
00 YorumlaAdam bariz yalancı ilk buluşmada otel ev demesinden belli niyeti sen hala onu savunuyorsun sorunun cevabını sende biliyosun be kızım akıllı ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun şimdiden güvenme derim ciddi ilişki olmayacak güvenini kazanıp onunla otele ev girersin çok tan sen kaybettin artık dikkat et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik ilişkide olması gereken bir şey ama en azından 5 veya 6. buluşmada yapın çünkü adamın kim olduğu hakkında sosyal bir referansin yok
00 Yorumla
1 yılNiye otel ilk buluşmadan otele gidilmez bir kafeye falan gidin kabul etmezse gitme ciddi düşünüyorsa sorun çıkarmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Annesiyle tanışman neden ayıp dksjskd utanıyor mu senden
02 Yorumla
Soran1 yılSaygisizlik falan diyo eve kalmaya goturup ailesine arkadas dicekmis
Ömrün 4000 sene galiba surda 30 sene yaşayacaksın yarısını böyle şeyleremi harcıyorsun 🥹😅😂🤣
03 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyosun belki daha fazla yaşayacağım alla alla Allah mısın
Soran1 yılNe alaka popüler kültür koles
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Avmde el ele gezersin. Otelde belini kırarlar dikkat et. Tezgah lan bu
01 Yorumla
Soran1 yılBilmem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKız aklını başına al bu adam senden bir şey saklamasa seni sosyal hesaplarından uzak mı tutar !!!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Otele eve gideriz demedi biraz şüpheli
Kimseyle tanıştırmaması sa öyle
Görüşeceksen dışarda görüş00 Yorumlasanaldan tanıştığın biri seni otele çağırıyo, abi siz testis mı geçiyosunuz, yoksa bu kadar mal mısınız cidden
53 Yorumla
1 yılMal mısın buluşma herife bak yalan söylediği çok belli güvenme erkeklere otelde buluşma mı olur ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAt çöpe at daha ne bekliyorsun …ne kadar safsınız ya siz …
10 Yorumla
1 yılCiddi mi bu soru? Sanaldan tanıştığın insan otel diyor sen evlilik diyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAllah akıl fikir versin sana. Gelen yorumlardan geç olmadan ders çıkar.
00 Yorumla
1 yılYazdıklarına Bakıyorum bu kadar güvenilir bir insan bulamazsın😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hiçbir konuşması güven vermiyor. Saf bi kızsın bence. Ayrıl sen bundan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın evlenmeden yanlislikla iliskiye falan gireyim deme. Once reelde de tani ne de olsa sosyal medyadaki karakterler reeldekiyle uyusmayabiliyor. orada farkli reelde farkli olabilir. Once halka acik kafe gibi yerlerde bulusup yine bi tani bence sonra aileni tanistirmak istersen tanıştirirsin. İliskiye girme olayi sana kalmis fakat benim fikrim evlenmeden once yapma derim
00 Yorumla
1 yılNapsa ikna olursun tahminen yatirip s.. mesini mi bekliyorsun su an bacim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Otel veya evden sonrasını okumadım. Ardına bakmadan uzaklaş
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣 vermiceksen gitme yavrum çatır çatır skecekkkk seni evlilik falan hikaye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Önce tanış çevresini ailesini gör otele eve gidip cinsellik olmamali
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Allah yüzüne bakmış. Kimbilir 8 ayın acısını nasıl çıkaracaktı 😊
00 Yorumla
1 yılİlk buluşma da ne oteli ne evi amacı çok net değil mi bu nasıl soru dbcnfmvmc
01 Yorumla
1 yıl8 aylik sevgilin var ilk kez bulusacaksiniz ama evleniceksiniz birde🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Görmeden nasıl sevgili oldunuz buluşmayın sanaldan evlenin
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç görüşmek istemeden sanaldan sevgili yapmak hata olmuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı hatayı yaptım biliyor musun? İstemesen dokunmam dedi eve gitdik, hiç kimse bilmiyordu aramızdakı ilişkiyi. Sevdiğin birine karşı koymak çok zor, seni zorluyormuş gibi düşünsün istemiyorsun. Sana dokunmasına izin verme. Fakeden yürü zaten ne mal olduğunu anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeninle sevişmek istiyorum gibi duruyor evlenicez zatenler çok klasik şeyler ilk buluşma için ev ve oteller niyetini belli ediyor buluşacaksan en ideal mekan kafeler olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat