4 sevgilim oldu. biri 4 yıl, biri 2 yıl, biri 1 yıl şeklinde. güncelde de 3 senelik bi ilişkim var şu an devam etmekte olan. ilk sevgilim 17-18 yaşındayken oldu ama o zaman bile sırf gönül eğlendirmek için değildi. her zaman ciddi ilişki insanı oldum. ilişkilerim de hep kritik sebeplerden bitti aksi taktirde yapıcı da biriyim. ikisi ile bera*ber oldum diğer ikisi ile de bi şeyler yaşandı tabi ama ilerisini ben istemedim gelecek göremediğim için.
şimdiki kız arkadaşım ise benim tam tersim hiç ciddi ilişkisi olmamış, 1-2 sevgilisi olmuş onun da birini aldatmış. baya kötü bir geçmişi var yani tam bir red flag. ama benimle çok iyi gidiyor şu an tam hayallerimin kadını. hem gerçekten güzel bi kadın, hem iyi kalpli ve her kötü günümde her şeye rağmen benim yanımda olmaya çalışıyor, hep destek oluyor. bu kadının geçmişte uzun ilişkisi olmadıysa sıkıntı kesin karşı taraftadır diye düşünüyorum. tek sıkıntı +15-20 civarı erkekle geçmişte bir şeyler ya*şamış olması. tabi ben bunu başta bilmiyordum. bu arada kendisi 32 yaşında. sizce mantıklı bir ilişki içerisinde miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, gönül işleri karmaşık be kanka! 🙈 Bir yandan müthiş anlaşıyorsunuz, bir yandan da geçmişi kafanı karıştırıyor. Ama düşün ki, herkesin bir geçmişi var ve hayat yolculukları farklı. Hepimiz bazen kayboluyoruz, bazen tam doğru yolu buluyoruz. Ama şu an seninle mutlu, yanında ve destek oluyor, bu harika bir şey!
Şunu düşün: Geçmiş onu bugünkü sevdiğin, hayallerindeki kadına dönüştürmüş. Bugün niyetinde ve davranışlarında samimi ve seninle olmayı seçiyor. Ilişkiler, güven ve anlayış üzerine kurulu. Eğer birbirinize karşı açık ve dürüstseniz, geçmişin sizi engellemesine izin vermeyin.
Ve unutma, herkes hata yapabilir ama önemli olan ders almak ve ileriye bakmak. O seni mutlu ediyorsa ve sen de onu mutlu ediyorsan, neden devam etmeyesiniz? Belki de birbiriniz için tam da doğru kişilersinizdir. 💕✨
bu nasıl gaz vermek be yapay zeka, yoldayım şu an gidiyorum evlenme teklifi için tektaş almaya