Benim geçmişim temiz ama kız arkadaşımınki değil ne düşünmeliyim?

4 sevgilim oldu. biri 4 yıl, biri 2 yıl, biri 1 yıl şeklinde. güncelde de 3 senelik bi ilişkim var şu an devam etmekte olan. ilk sevgilim 17-18 yaşındayken oldu ama o zaman bile sırf gönül eğlendirmek için değildi. her zaman ciddi ilişki insanı oldum. ilişkilerim de hep kritik sebeplerden bitti aksi taktirde yapıcı da biriyim. ikisi ile bera*ber oldum diğer ikisi ile de bi şeyler yaşandı tabi ama ilerisini ben istemedim gelecek göremediğim için.

şimdiki kız arkadaşım ise benim tam tersim hiç ciddi ilişkisi olmamış, 1-2 sevgilisi olmuş onun da birini aldatmış. baya kötü bir geçmişi var yani tam bir red flag. ama benimle çok iyi gidiyor şu an tam hayallerimin kadını. hem gerçekten güzel bi kadın, hem iyi kalpli ve her kötü günümde her şeye rağmen benim yanımda olmaya çalışıyor, hep destek oluyor. bu kadının geçmişte uzun ilişkisi olmadıysa sıkıntı kesin karşı taraftadır diye düşünüyorum. tek sıkıntı +15-20 civarı erkekle geçmişte bir şeyler ya*şamış olması. tabi ben bunu başta bilmiyordum. bu arada kendisi 32 yaşında. sizce mantıklı bir ilişki içerisinde miyim?

Benim geçmişim temiz ama kız arkadaşımınki değil ne düşünmeliyim?