Güncellemeler
1 yıl
Hıçkıra hıçkıra çocuk gibi ağladım ben haketmiyorum bunu yemin ederim
Güncellemeler
1 yıl
Ne beddua ne de ah hiç bir şey diyemiyorum hakkım da yok zaten ama içimde fırtınalar kopuyor ne yapıcam bana akıl verin yalvarırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soru sormuşsun ama bir şey sormamışsın daha detaylı dök içini lütfen
Ben birini çok sevdim ilk o sevdi ben zor seven biriyim sevmem zaman aldı çok güzel bi ilişkimiz vardı saçma sapan yok etti gitti bitti sonra hep bana kötü davrandı insan yerine koymadı buna rağmen çok çabaladım uğraştım mutlu edebilmek için kendimden çok ödün verdim ya yemin ederim çok sevdim o çok yanlış biri her gün bi kızla bie şeyler yaşıyor ben öyle biri de değildim her şeye rağmen onu sevdim yanlışlarını yüzüne çarpmadım o naptı hiç
Bir şeyi görmedi ben çabaladım o itti ben daha çok çabaladım her defasında paramparça olmama rağmen uğraştım beni tanımak isteyen erkeklere ben onu anlattım o derece bağlıyım bugün yine yazdım 8 saat sonra mesaja baktı biraz yumuşaktı çünkü uzun zamandır bana çok kötğ davranıyordu bugün çok mutlu oldum sanırım pişman oldu dedim sonra wp dan durum attım gördü ama mesajıma bakmadı ben de bir sürü şey yazdım baktı aonra bana bağırdı dışarda arkadaşlarıyla takıldığını rahat bırakmam gerektiğini söyledi ve ben bu kişiyi her gün anneme öyle güzel anlatıyorum ki oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım mideme vurdu sinirlerim sıkıştı bacaklarım uyuşuyor Bu Allahtan reva mı yaptığı ben bunu haketmiyorum ya vallahi hani kalbim çirkin olsa tamma derim kendim çirkin olsam tamam derim aksine ben onu her şeyiyle sevdim ne beddua edebiliyorum ne kızabiliyorum hakkımda tok canım acıyor göz yaşlarımın içime aktığını hissediyorum
Başkasını zor sevmeni anlıyorum ama kendini neden sevmediğini anlamadım. Yoksa kendini de mi zor seviyorsun?
Diyiceksin ki kendini sev önce
Ama şu an bunu duymaya ihtiyacım yok
Sevmek için benim söylememe ihtiyacın yok bence ama var diyorsan söyleyebilirim ama bundan daha önce lütfen kalbini dinlemeyi bırak. Güzel seven güzeldir ama kendine bunu yaşatmaktansa gerçekleri kabullenip bitene kadar acını yaşa ve sünger çek tüm geçmişine. İnan olduğun halin ile yanan bi göz yaşını silen annen olur. İçime akıyor diyorsun tek senin içine akmaz aynı zamanda yakar.
Hep kırıldım üzüldüm ama ilk kez vücuduma yansıdı bu üzüntü bacaklarım karıncalandı midem ağrıyor bu kadarını kimse haketmez dimi kötü insanlar bile
Çok hayalim vardı benim bu gece anladım ki ben hayal dünyasından çıkamamışım
Kötüyü bilmem ama seven hak etmez lakin senin haketmediğini anlıyorum. Güzel sevmekle hayal dünyasında olmak ayrı. Kendinle gurur duy ki böyle sevebilmişsin ama bir hata var kabullenmen gereken
Ben tanıdığım her erkeğe onu anlatıyorum hiç birini istemiyorum 10/10 insanları reddettim sırf aklımda bu var diye bencillik yapmıyayım hakkım yok üzmeye diye ya neden görmüyor beni niye istemiyor benim tanıdığım sevdiğim adam beni seven adam bu değildi ben hiçbir şey yapmadım yemin ederim yapmadım sadece sevdim
Ya yanlış tanıdıysan?
Bağırdı bana rahatsız etme yeter arkadaşlarımlayım dedi ben baya mesaj atmıştım hepsini geri çektim iyi geceler yazdım görüldü atmış şimdi
Çok kırıcı değil mi
Özelden yazabilir misin bana lütfen
Çok özür dilerim ama olmaz
Sorun değil. Söyleyeceklerim biraz acı olacak ama tarafsız okumaya çalış. Sevgi değil takıntıya dönüşmeye başlamış senin hislerin. Bunun ötesi ve dönüşü yok ve olmayacak emin ol. Aksini düşündüğün için de çok kişiyi incitip sonunda gerçeği kabulleneceğin zaman geldiğinde yanında kimseyi bulamayacaksın. Nereden biliyorsun diye sorma. Senden ricam kalbin ne derse desin sen benim dediğimi yap lütfen
Peki pişman olmayacak mı masum bir insanı üzüyor yok ediyor
Böylesi olanlar yalnız kalana kadar pişman olmaz ve emin ol böyleleri yalnız kalmaz
Evet haklısın çok hemde
Madem hak verdin beni dinleyecek misin?
şu an imkansız elimden gelmez bir şey
Gelir, ben yanında olacağım ve gelecek
Sevgini hak etmiyor demek ki
Tüm sevgimi onda bitirdim ben sanki gerçekten içimden bir şey akıyor gibi üstüne midem çok kötü dediklerini hazmedemiyorum
Neden 80
Efendim anlamadım
80 parça demişsin. d
Ya :(
Çok üzücü
Ben napıcam
Dertleşelim
Mesajlaşmak istemiyorum
Ne olduki
Sadece yazdım ona
Soguk davrandi demi yine. Zamanla unutursun
Bağırdı rahatsız ettim diye 🥲
Damarlarım çekiliyor karıncalanıyor
Numarasini versene biraz konusim kim kimi uzuyor a*k
Ben birini çok sevdim ilk o sevdi ben zor seven biriyim sevmem zaman aldı çok güzel bi ilişkimiz vardı saçma sapan yok etti gitti bitti sonra hep bana kötü davrandı insan yerine koymadı buna rağmen çok çabaladım uğraştım mutlu edebilmek için kendimden çok ödün verdim ya yemin ederim çok sevdim o çok yanlış biri her gün bi kızla bie şeyler yaşıyor ben öyle biri de değildim her şeye rağmen onu sevdim yanlışlarını yüzüne çarpmadım o naptı hiç
Bir şeyi görmedi ben çabaladım o itti ben daha çok çabaladım her defasında paramparça olmama rağmen uğraştım beni tanımak isteyen erkeklere ben onu anlattım o derece bağlıyım bugün yine yazdım 8 saat sonra mesaja baktı biraz yumuşaktı çünkü uzun zamandır bana çok kötğ davranıyordu bugün çok mutlu oldum sanırım pişman oldu dedim sonra wp dan durum attım gördü ama mesajıma bakmadı ben de bir sürü şey yazdım baktı aonra bana bağırdı dışarda arkadaşlarıyla takıldığını rahat bırakmam gerektiğini söyledi ve ben bu kişiyi her gün anneme öyle güzel anlatıyorum ki oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım mideme vurdu sinirlerim sıkıştı bacaklarım uyuşuyor Bu Allahtan reva mı yaptığı ben bunu haketmiyorum ya vallahi hani kalbim çirkin olsa tamma derim kendim çirkin olsam tamam derim aksine ben onu her şeyiyle sevdim ne beddua edebiliyorum ne kızabiliyorum hakkımda tok canım acıyor göz yaşlarımın içime aktığını hissediyorum
Sana karsi olumsuz davrandigi zaman silmezsen eger onu , sana tekrardan ayni sekilde kotu davranirsa bunu hakediyorsun. Şu an sana kotu davransa suc onda degil sende. Cunku bile bile gidiyosun ona. Gerek yokki. Seviyorum askımdan kör oldum vs vs bu seyleri bi birakin artik. Onla evlensen eve baska kari getirir sen hala ona seni seviyorum dersin. Cogu seyide hakediyorsun valla. Sen izin veriyorsun cunku boyle yapmasina. O yuzden bosuna hickira hickira aglama. Sev iyi guzel hos , baktin olmuyor kes at kangrenli parcayi. Kesmezsende aglama.
Bencede ben çok malım o kadar şey işittim hala daha kalbimde o varsa hakediyorum bir şey demeye de haddim yok
Yaw kalbinde oldugu yok. Kalp ne. Beyninde limbik sistemini bloke etmis o. Yoksa asık falan degilsin.