Neden gözyaşım gözümü yakıyor?

Benim suratım çok yağlı. Gözlerimin çevresi de çok yağlanıyor. Bazen günlerdir yüzümü sabunla yıkamıyorum ve suratım çok yağlıyken gözlerim açıkken gözyaşlarım akarken çok yanıyor. Gözyaşım gözümü yakıyor. Ama banyo yaptıktan sonra gözlerim açıkken ağlarken bu sefer hiç iki gözüm yanmıyor annem babam diyor ki suratın yağlanıyor ve o kir ve yağ sen gözlerin açıkken, ağlarken gözlerinin içine giriyor. O kir ve yağ yakıyor senin gözlerini diyorlar. Küçükken yüzüm hiç yağlı değildi ve o zaman gözlerim açıkken gözyaşlarım akarken asla yanma olmazdı gözlerimde ağlayacağım, sanki gözüme sabun kaçmış gibi yanıyor ağlayamıyorum.

Niye benim gözlerim kendi gözyaşından yanıyor ve gözde kuruluk yok, kaşıntı, kızarma, sulanma, bulanıklık yok. Sadece yoğun gözyaşı altında yani ağlarken gözlerim acayip yanıyor. Acıdan ağlamaktan vazgeçiyorum o derece. Uykusuz da değilim. Bugün olan bir şey değil zaten bu. Sadece bugün aklıma geldi.
gözyaşının gözü yakması
gözyaşının gözü yakması
Güncellemeler
+1 yıl
çok kıskanıyorum ağlarken gözleri böyle yanmayan insanları ne oldu benim gözlerime neden ben diye ağlayıp duruyorum ama suratımı günlerdir yıkamadığımdada ve ve yüzüm çok yağlıykende göz çevrelerimde çok yağlı iken gözlerim kapalıyken ağladığımda gözlerim asla yanmıyor gözyaşlarım süzülürken gözlerim kapalıyken ağladığımda gözlerimde kesinlikle bir yanma meydana gelmiyor neden
Güncellemeler
+1 yıl
çok üzülüyorum tüm psikolajim altüst oldu bu durumdan eskiden küçükken böyle olmazdı gözlerim ağladığımdada açıkken ama ergenlik olunca böyle şeyler oldu neden böyle diye kendi kendimi yiyorum hiç mutlu değilim bir ara ağlamaktan korkar olmuştum ve ağlayanları görünce çok moralim bozuluyor o insanlar ağlarken hiç onların gözlerinde böyle yanmalar olmuyordur diye ben gözlerimi mi kaybedicem
Güncellemeler
+1 yıl
suratım çok yağlı iken gözlerim kapalı bir şekilde ağladığımda hiç bir yanma böyle yanmada hiç olmuyor ama gözlerimi açınca gözlerime gözyaşlarım giriyor annemin ve babamın dediğine göre o gözyaşlarımla beraber suratımdaki göz çevrelerimdeki kir ve yağ yakıyormuş gözlerimi hiç bir insanda böyle bir şey olmamış suratı yağlı olan insanlar gözleri açıkken ağladıklarında benim gibi bu durumu yaşıyorlar mı
Neden gözyaşım gözümü yakıyor?