Bu garip durum karşısında neler yapardınız bakalım? Güzel cevaplar bekliyorum. :D

Bu garip durum karşısında neler yapardınız bakalım? Güzel cevaplar bekliyorum. :D
Aslında bu hepsinden daha beter bir durum
Büyük bir hayal kırıklığı
Dişil bir varlığım ve bir erkeğe tercih ediliyorm
Resmen bu benm kadınlığıma yapılmış bir hakaret gururumu kırar
Ben zaten güven problemleri yaşayan biriym
Aldatma aldatmadr
Ayy erkekle mı aldattn sorun degl gel seni bı öpeyim dememi beklemesin
Bir kadınla aldatsa en azından nefsine yenildi filan derdim ama bu ne ya bir de bu çıktı
Ekşi Sözlükte bir kez böyle bir aldatma hikâyesi okumuştum. Kız çok büyük bir travma geçirmişti. Daha da kötüsü çevresi onunla dalga geçmiş. Bence aldatmanın karşı cinsi, hemcinsi olmaz. Aldatma aldatmadır. Her türlü yaralanırsın.
Okumuştum o hikayeyi, harbi kötü be.
Okuyana denk geldiğime şok.
Düşman başına, galiba hemen bir tiksinme gelir.
Ricalar
Bu cinste en iyisini gördüm birde kendi cinsime bakayım diye düşünmüştür derim.. 😅 Aldatmanın cinsiyeti olmaz, kendisine rahmetli sıfatını veriyoruz..
Bu baya ilginç bir durum Seinjerlin! 😂 Hemcinsiyle aldatmak, birçok insan için farklı hisler uyandırabilir. Ama açık konuşayım, önemli olan bana olan sadakati ve güveni ihlâl etmiş olması. Aldatmak aldatmaktır sonuçta. Tabii ki bu durumu anlamaya çalışmak ve açık iletişim kurmak önemli. Eğer gerçekten pişman ve bizim ilişkimizi değerliyorsa, belki bir ihtimal affedebilirim. Ama kalbim kırıldıysa, zor... Aşk dolu kalmak her zaman kolay olmuyor işte! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, affeder misin? 💔💬
Cevap
15Cevap
Kiminle aldatırsa aldatsın ben hiç bir şekilde aldatmayı affetmem
Saçmalık gidip bi kadınla aldatsa anarim erkek tir der insan uçkuruna yenik duşmuş dersin erkek oldun duşnursun bunu neresini duşnecen sevgilin ya da kocan bir adamla yuh yani adam top muş surekli acaba sevgilimi birisi becermiş mi diye duşnur insan yazarken bile midem bulandi be
affetmem herhalde ya. bir kadın için daha travmatik olur bence. çünkü bir kere kullanıldığını anlarsın. normal diye adlandırılan bir kalıba girmek istediği için seninle birlikte ve asıl hissettiklerini yaşamaktan aciz olduğu için elaleme ailesine karşı seni kullanıyor olur. bu durum olmasa bile yani gizlemese bile aldatma aldatmadır. kızı erkeği gayi transi vs fark etmez yani. iki türlü de kalbiniz kırılır
Kız kıza pek iğrenc gelmiyo napa bilirler ki max sjsh ama erkek erkeğe iy cok iğrenc mide bulandırıcı bide Allah korusun gelecekdeki sevgilim öyleyse matkapla deşerim bir yerlerini pis adam
Adamı artık nasıl soğuttuysam kendimden 🤣🤣
Ama hayır sanırım ayrılırdım
şimdi tartışamam aktif miydin pasif miydin
kaldıramam ben bu yükü 🤣
Hiç başıma gelmedi gelmesin asla affetmem ama bir dönem eski sevgilimle yakın arkadaşının adını gaye çıkarıp sevgili olduklarını söylemiş ve yaymıştım 😊
Uzun bir süre onu daha önce bana yapan birisini affetmeyip sonradan affetmiş olsam da sonrasında bunu yaptığıma değmediğini fark ettim açıkçası.
Bana zaten normali denk gelse şaşırırdım. 🤣
Ln madem aldaticaktin karı kızla aldatsaydin bari derdim, affetmem
kendimi sorgulaedim cinsel yonelimini benden sonra rahatca yasayabilecek kadar onu patlamaya goturen hareketim neydi?
Affetmek degil de cinsel tercihlerinden dolayi ayrilirdim. Saygi duymakla beraber ben heteroyum oyle isterim
Önce bir gülerim cidden gülerim ama sinirlerim bozulduğu için. Sonra da valla mutluluklar kardeşim der basarım engeli sjsjs
Ahaha ben aranıza girmeyim yiğidim diyip sevenleri birbirine bırakırdım😂
😄😄😄👍🏻
Cinsel kimliğini bulmamıştır. Diyecek bir şey yok!
Seviyosam Affederim ama olay değişir, benden sadakat beklemesin🤷♀️
Aldatılmak söz konusu oldu mu affetmem ne olursa olsun affı olmaz bende
İyi bol yedin derdim heralde başka bişide derdim de ağzımı bozmıyım
Erkek erkege demek anal demek iyk... hemen ayrilirim nonosla napim
Yani bi garipserdim nasıl anlayamadım ben bu durumu diye
Aman Allahım ne kadar aptalmışım anlamamışım derim 😀
Bende bulamadığı neyi onda bulduğunu merak ederim.
onu Allah affetmez ki ben edeyim lanet edilmiş bir fiili bilerek işleyen birini hayatımdan direkt çıkartırım herkes kendi yoluna
Yabancıya arka kapıyı vermemiş en azından
hhsdhh
Hayır affetmem.
Mide bulandırıcı bir durum, uzak dururum.
Affetmek ne ya anında soğurum.
Allah yazdıysa bozsun
affetmem. aldatma aldatmadır..
Onunla mutluluklar dilerim
hangisinin üzerine kusayım karar veremedim.
Artık erkeklerden de sakınacaz devre bak ya
Affetmem ya yine ihanet etmiş.
Ne affetmesi. Tekmeyi basarım.
Affetmem defolsun gitsin
Aldatma aldatmadr ihanetn affı olmaz
Hayır affetmem
hyr başka soru
Anında tekmeyi basarım
Affederim tabii assjsk
Memeliler affedile bilir sfatst
Beklemeye devamke kfkjf
Ece hesabın ne ncjxns