Unutmayın, çok seviyorsunuz... Sevgi, her şeyi affeder mi?

Unutmayın, çok seviyorsunuz... Sevgi, her şeyi affeder mi?

Bu hususta fikrim hiç değişmemiş, yıllar evvelken de aynıydı, şimdi de aynı. İhanet de kaldırılması ağır bir yük lakin bazı insanlar affedilmeye layık, ihanet sadece bedensel aldatmadan ibaret değil ki, bile isteye planlayarak, duygularımı hiçe sayarak enkaz altında bırakması da ihanettir bana göre, hayatta ihanetten daha büyük suçlar da var, ihaneti mi şiddeti mi affetmezsin diye sorsalar bana şiddeti affetmem derim, onun affı yok, şiddet daha yaralayıcı, daha aşağılayıcı, daha kabul edilemez bana göre, ha el kaldırmış ha tokat atmış, ikisi de aynı şey, o el vurmak niyetiyle kalktı neticede, inse ne olur inmese ne olur, argo kelimeler bedensel ihanetten daha affedilmez. İhanet ederken bana saygı duyuyor belki, duymamam için kırk takla atıyor, beni kaybetmekten korkuyor lakin şiddet öyle mi, onda bir kaybetme korkusu var mı, hangisi bana elem verir kesinlikle şiddet, öte yandan sevdiğimin bir başkasıyla olması da canımı yakardı lakin çok seviyorsam, gidemiyorsam, benden gitmesini istemiyorsam, pişman olduğunu görüyorsam, af diliyorsa, hissetmişsem pişman olduğunu bir defaya mahsus affederdim, o da çok sevdiğimden, kopamadığımdan, pişmanlığına inandığımdan, mamafih bizi kazanmak için çaba sarfettiğini de göreceğim. Öyle kolay olmuyor vazgeçmek, bitirmek
Teşekkür ederim.🌺
Rica ederim : ))
Sevgi her seyi affeder ama bazi durumlar adim atmayi engeller, bir arada yasamayi ve devam etmeyi engeller.
Cevap
7Cevap
Hayır ölse biler affetmem bu saatten sonra..
Benim sorumu çalmış 🤔**
Kopyala yapıştır yaptım cevabını 😂
Çalmışsın işte 😂
Öyle olsun bakalım : ))
Görelim : ))
Bazen mecburiyetler, sevgi, aşk bazı şeyleri sineye çektiriyor. Ama er geç patlak verecektir
Affetmem, sadece affeder gibi yapar bende onu aldatiririm. Bak nasilda aldattım seni derim.
Aldatma da af söz konusu değil pek.
Asla etmem
Bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum
O hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam
Affedilse de hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Affeder diyen lutfen sg
Affederim diyen ağır slktir
Hayır.. 😃
Affetmem
Affetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar