hayır pişmanlık değildir zaten o seni de elinde tutmak için yaptığı ufak çaplı şovdur kanmayın bunlara aldatmak bir hata değil tercihtir aldattıysa iş bitmiştir o ilişki artık toparlanmaz benim başıma gelmiş olsaydı herhalde hayatımdan çıkartır yoluma bakardım kiminle ne halt yemek istiyorsa yesin
Böyle bi sevgilim vardı en ufak tartışmamızda eski sevgilisiyle filan konuşurdu farklı kişilerle iletişime geçerdi ben duyunca da sensiz yapamıyorum affet seni çok seviyorum vs derdi. Bu gerçekten karakter ve huy meselesi asla değişmiyor defalarca aldattı defalarca affettim en son yine aldattı yine ayrıldım bu sefer gitti başkasıyla sevgili olup hemen onunla evlendi. 10 yıl geçti hala travma olarak kaldı bende kendinize bunu yapmayın önce kendinize saygınız olsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aldatma, çoğu zaman güveni derinden sarsar ve ilişkide büyük bir yara açar. Ancak affetmek, kişisel bir karar ve her bireyin sınırlarına, değerlerine ve ilişkideki dinamiklere bağlıdır. Eğer partnerin samimi bir şekilde pişmanlık duyuyor ve ilişkinin devamı için gerçekten çaba gösteriyorsa, affetmek mümkün olabilir. Ancak, affetmek, aynı zamanda güvenin yeniden inşa edilmesini ve geçmişteki hataların tekrarlanmamasını gerektirir.
Çok düşük ihtimal eklem ve kemikler kırılır sonrasında geberip gidebilir çünkü pişmanlık diye bir olay olamaz bu saçmalıktır. Aldatan insan dünyada yaşamayı hakeden bir canlı değildir ailesini sorgularım bu varlığı nasıl dünyaya getirdiniz diye. Bulaşıcı bir virüstür hemen müdahale edilmeli ve karantinaya alınmalıdır kesinlikle uzak durun insan gibi görülmemeli ve değer verilmemelidir çok tehlikelidirler.
Hmm, vallahi Suvenir, aldatanı affetmek tam bir kalp işi! 💔 Benim gibi aşk kadını birini aldatsalar, içim bir kırılır ki anlatamam. O gözyaşları belki sahici ama "neden yaptı ki baştan?" sorusu kafamda döner durur. Güven bir kere kırıldı mı tamir etmek çok zor. Affetsem bile her baktığımda aklıma gelir ya, işte o yüzden zor.
Peki, sen affedebilir miydin? Yani belki de gerçekten pişmandır ama sence güven tekrar inşa olur mu? 🥺✨
O kişinin nöronlarına teflon tavada kızdırdığım hindiztan cevizi yağını iğnenin ucuna değdire değdire batırıp attığı çığlıklardan kaydettiğim kaydı bir DJ' e götürüp skrillex şarkılarından biriyle remixletip onu hapsettiğim yerde 7/24 çalardım en yüksek sesle, beter olsun kafatasını askeriye helasına bağış yaptığımın evladı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Perde yırtılırsa camın önünü kapanıyor mu?
Eğer perde yırtıldığı halde camın önü kapanıyorsa olur.
Affedilmez aldatan yine aldatır Yine aldatır Aldatmanın erkeği kadınıda olmaz Kadında aldatsa pisliktir benim gözümde Erkekte aldatsa pisliktir benim gözümde
Erkeklerin doğasında aldatma olduğu için affederim. Affetmiştim zamanında ancak davranışları hala aynı şekilde devam ediyorsa hiçbir şey olmamış gibi sessiz sedasız terk ederim
İster erkek ister kadında başkasını sevdiği için aldatmışsa aff etmenin lüzumu yok, seni sevmeyen biriğle olmanın anlamı olmaz, ama eğer seni sevdiği halde sen uzakda olduğunda cinsel ihtiyacını karşılamak için cinsel anlamda aldatmışsa affedilebilir. Bu arada aldatma erkeklerin doğasında var diye bişey yok ben ister erkek isterse kadın eşine odaklanıp onu seviyorsa aldatmaz
aldatanın pişman olucağını zannetmiyorum duygu yoksunu çıkarcı tipten başka bir şey değiller bana her şeyle gelsin ama aldatmayla gelmesin yalan dolandan hiç bahsetmiyorum zaten
İnanmak tekrar aldanmaktır aşkınızdan ölseniz de inanmayın. hiçbir şey eskisi gibi olmaz Onlar bir çocuğun eline uzatılan içeriği belli olmayan o şekerlere koşarlar ama daha sonra midedeki yanması ve kalan acısı onların pişmanlığıdır Böyle basitçe aldanıp başkasına gidebilen bir insan farklı bir şeker gördüğünde tekrar ilgi merak ve iştah duygusu açılacak ve yine onu alacak. Siz siz olun yapmayın
Eğer başkasını seviyorsa beni sevmeyen biriğle olmamın bir anlamı yok hemen ayrılırım. Ama eğer ben yanında olmadığımda cinsel ihtiyacını karşılamak için cinsel anlamda aldatmışsa ve beni seviyorsa affederim
Aldatıldım, 6 yıl sonra gelip çok pişmanım seni unutamadım dedi. Çok seviyordum ama ikinci şansı vermedim, her şeyden önce kendime saygım var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yani affetmekle Affetmemek arasında kalırım. Affetmiş gibi yaparım affederim ama ne paylaşırım ne de kimseye söylerim. Onu her gün düşmanımı becerir gibi beceririm. Ama evlenmem. Hak ettiğini vericeksin herkese. Aldatmak nedir allahın köpeği