Aldatmayı sadece başkasıyla konuşmak olarak gibi düşünebilirsin...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffetsem bile hep içimde kalır ve eskisi gibi olacagini sanmiyorum artik diken üstünde olunur güvenemezsin o da bunalır belki yine aldatır nasıl olsa güvenmiyo diye. Ne kadar seversen sev bu aldatışı hep içinde kalır öyle de mutlu olamazsın onunla
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
İkiside aynı sey sen yakalamasan belki buluşma da olacaktı o anda biter affetmem her ağlayan affedilseydi.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılPişman degildir derim yine yapacak derim. Çünkü sen yetersizsin ki onu buna mecbur etmişsinde derim
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzle düşünce teşekkür ederim
+1 yılaldatmanın sınırı olmazki, pişmanlığı da olmaz, yaparken düşünülmesi gerek,
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama affedemez misin?
- +1 yıl
şahsen ben affetmem köpek gibi sevsemde, onu yapmadan önce düşünmesi lazımdı malesef değer verse aldatmazdi ben öyle dusunuyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi ister kapimda yatsın olmaz
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorsan yine de ikinci bir şansı vermez misin?
- +1 yıl
Sevgi varsa o biraz sıkıntı
Soran+1 yılEvet sevgi her şeyi değiştiriyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Başkaları ile konuşmanın kapsamı nedir? insanın sosyal hayatında başkaları ile konuştuğu anlarda oluyor hayatında çok normal. Konuşmanın sınırı nedir? önemli olan budur. Farklı noktalar konuşulurs aldatmadır zaten aldatmanın affı olmaz.
00 YorumlaKonuşmakla aldatmak oluyorsa. Sende herkes gibisin, ne farkın var diğerinden. Seninle de konuşmuş, onunla da konuşmuş.
Affet gitsin, arada bir konuşursun. Sen de başkalarıyla konuşursun. O da anlar. Zaman herşeyi çözer. Nasipse olur.00 Yorumla
+1 yılİsterse gözyaşları kurusun, ihanetin affı olmaz bende...
31 Yorumla
Soran+1 yılYa çok seviyorsan ve affetmek istersen?
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAladatmissa o iş bitmiştir bir defa yapan yine yapar geniş isen affedersin önemli olan bir kişiye kendini adamak ben öyle yapcam nasip olurda biri çıkarsa
00 Yorumla Sadece başkasıyla konuşmak aldatmak sayılmaz ama ne şekilde konuştuğu da önemli. Ben ciddi bir şekilde uyarır ve affederdim
02 Yorumla
Ben ikisini de denedim ihanetin ikiside bok. Kimse kimseyi aldatmasin :) biri aldattı ayrıldim yine üzülen ben oldum. Biri aldattı af ettim bu sefer yine olmadı
08 Yorumla
Soran+1 yıl2. si neden olmadı olmamasının sebebi neydi?
Soran+1 yılAynen öyle bence de peki 2. Sinin ne kadar sürdüğünü biliyor musun?
Soran+1 yılAskerde için içini yemiştir bence
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılAffetmem çünkü o hatayı yapan zaten beni göze alarak yapmıştır. Ayrıca yapan akıllanmaz bir daha yapar. Ondan adam olmaz. Düşünmem bile!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle konularda büyük konuşmamak lazım ama bence doğru olan affetmemek.
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an çok haklısın teşekkür ederim
Seven insan aldatmaz sevmeyecektide neden insanların kururuyla oynuyor. Neden dersen ben 6 sene sevdim Nisan yapacaktık arkadaşımla yakaladım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem ama affetmis gibi görünür denerim çünkü bir kez yapan yine yapar sadece deyişip değişmedigini görmek için ona bir firsat veririm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah cc ona yöneldiğinde kulunu her türlü günahta affederken ben sevdiğimi mi affetmeyeceğim bana dönmüşse
00 Yorumla Ederim affetmek en büyük intikam affedip süründürürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl süründürürsün?
- +1 yıl
Yani geri dönen biri zaten senin için herşeyi yapmaya hazırdır. Onu umursamamak ve kaybetmeyi göze alıp o hiç birşey yapmamış gibi yapabilirsin. Emin ol çıldıracak ben hatta biz neden konuşmuyorduk falan bile diyorum ahaha en sonunda psikolojisini bozdum engellemisti beni sonra yine kendi yazdı umursamazlık her zaman kazandırır sana
Bunu birine daha söylemiştim affetsende sen bidaha güvenebilecekmisin?
10 Yorumla
+1 yılKadın yaptığı zaman affı olmaz. Ama erkek yaparsa ufak bir hınzırlık olur.
00 Yorumla
+1 yılben affettim Allah ta seni affetsin derim bir daha da muhatap olmam
00 Yorumla
+1 yılhiç kimseye ikinci bir şansı vermeyeceksin, her inanışında tekrar tekrar sömürülür duyguların, bir kez teşebbüs eden daha iflah olmaz..
00 YorumlaAldatmayı düşündüğü an beni kaybetmiştir zaten gelip af dileyemez ona o cesareti vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetmem. Bu konu öyle birşey ki bir kere yapan hep yapar.
Seni sırtından bıçaklamış birisinin eline artık bıçak verebilir misin?
İlk fırsatta yeni saplarsa hançeri sırtına?00 Yorumla
+1 yılOnu çok seviyorsam affederim ama derin bir iz kalır beynimde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Artık sevgili değildir. İstediği kadar aldatabilir.
00 Yorumlaİçi almasada heran aklına gelsede bazen affedebiliyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanin affi olmaz, öyle Tip insanlarin herzaman icine seytan girer o yüzden yol ver gitsin
00 Yorumla Kabul ederim çok sevmekse biranlık bişeyse içtenlikle dilenmiş özürü kabul ederim.
00 YorumlaO anki ruh durumuma, ilişkimin boyutuna, aldatmanın boyutuna bağlı olarak değişse de %85 ayrılırım.
00 YorumlaAffederim ama burnundan getiririm onun. Eski si gibi de olmam
10 Yorumla
+1 yılAffetmem diyenlerin çoğu affetmiştir. Seven bir insan sevdiğinden hemen vazgeçemiyor malesef. bir şans daha veriyor en azından
20 Yorumla
+1 yılAldatmanın affı olmaz, bir defa aldatan ikinci defada aldatır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Aldatmanın ne telafisi nede özürü var asla öyle affetmek gibi bir durumum olmaz
00 YorumlaAldatma ve ihanet aşkı kaldırmaz. Kollarımda ölse gene affetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birisi olmaz ki affediyim direk mermiyi yer kafasına namussuzluk yaparsa
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp şiddete hayır!
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşma.
Soran+1 yılSonra ne olacak sen hapis o ölü diğeri pişman?
Cevap sahibi+1 yılKafama sıkmayı bile göze alan ben hapisten mi korkacak hapishaneye ayağımı basar basmaz omuzlara alınırım delikanlı adamlar baş tacı namusunu ayaklar altında bırakanı adam yerine koymazlar.
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun burada önemli olan şey sensin unutup gidebilirsin en fazla 1 sene sürsün hadi 2 sene sonra paşalar gibi yaşarsın yeni bir hayatın belki ailen olur mutlu olursun sevmeyi sevilmeyi yaşarsın ama diğer türlü sürünürsün acı çekersin
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşma bana edebiyat yapmaya kalkışma namusunu ayaklar altında gezdirerek kadar gevşek değilim
Cevap sahibi+1 yılBizde tek beden anlayışı var biz namus şereftir diyerek büyüdük ya benimsin ya kara toprağın
+1 yılhayır asla affetmem isterse kapımda ağlasın umrumda olmaz
00 Yorumlabu soruya kimse affederim demez.
o anki öfke gecip olay soğuyunca sevgi derecesine göre karar veriyor insanlar ilişkilerini gözden gecirdikten sonra yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapan pişman olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta isteyerek yapmış yanlışlıkla değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Olablir blki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benimle daşak mı geçiyor diyip kafasını duvarda patlatırım
00 YorumlaAllah düsmanima yasatmasin dedigim sey. Onurun ve gururunla yoluna bakacaksin. Affedenleride çok gördük çünkü...
00 Yorumla
+1 yılaffettim ve aldatıldım ikinci kez. Hem de daha kötüsü oldu. O yüzden affetme
00 Yorumladüşünmek istemiyorum şu an üşeniyorum :)
13 Yorumla
Soran+1 yılPeeekaaaalaaa
Soran+1 yılBurada mesele bu sorunla karşılaşabilen insanlara fikir vermek ama fikri verdin teşekkürler
+1 yılAffetmem. İhanet edene merhamet edilmez bizde.
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim.
Hayır duruma bağlı
15 Yorumla
SoranNasıl bir durum olsa affedersin mesela
Soran+1 yılTatmin cinsel bir tatmin mi nasıl bir tatmin?
Soran+1 yılSevgi olaraksa?
Sevgilime sormam lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAldattın yani
+1 yılAğlasın istemem, pişman olduğuna emin olmam lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBurcun nedir merak ettim neden böyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
Aslan,
gönülde asla affedilmez ama yaşam koşulları bazen bizi birşeylere gebe bırakıyor.
+1 yıledemem, kalpden af edemem..
03 Yorumla- +1 yıl
yukarida sor yazan bir yer var, tusla oraya sor soruna ks ye
Soran+1 yılNeden affedemeSin diye düşünüyorsun?
- +1 yıl
cok uzun aslinda, düsünsene...
sana en büyük ihaneti yapan biri, yalan söylemis baska birini kadinin olabilmek ihtimaliyle bakmis gözleri, belkide bedensel olarak birlikte olmus, ha sevgi yokdur belkide kullanmis diger kadini, bu durumu daha kötü yapmaz mi?
benim sevdigim kisi baska bir kadini ötekelesdirmisdir, diger kadini kullanmisdir.. ben insanlari kullanmaya calisan insan lari sevmem ve es yani en yakinim böyle igrenc düsünüyorsa bazi kadinlari ikinci sinif görüyorsa, ben kendimden igrenirim, daha önce fark etmedim diye
sevdiyse, ya da sevmesin neden benim duygularimla oynuyor? kimden aliyor bu hakki? ben cocukca gücenmisim siginmisim Adam yerine koymusum, benim iyi niyetlerimi sömüren birini af etmek..
kendime saygisizlik ihanet olmaz mi, sevmek güzel olsada hak edeni sevmek gerekmez mi? o durumda, inanki cok biliyorum ama duygularinin eseri olmamak gerekir
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Affetmem.
03 Yorumla
SoranNeden affetmezsin ve ne olsa belki affedersin?
3 parmak isaretini yapip hadi yoluna derim
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne bilmiyorum ama teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Biz kimiz ki affedelim Allah affetsin onu. 😒
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta sevgilisisin üzerinde hak iddaa edebilecek bir konumdasın
Soran+1 yılHm inceyi şimdi anladım teşekkürler
+1 yılAldatma aldatmadır. Pişmanlığını s*kerim onun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Söz konusu bile olamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimse ikinci şansı haketmez
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılTeşekkür ederim demekki vermemek gerekiyor
+1 yılAldatmayi af eden
Aldatilmayi hak ediyordur00 Yorumlahayir.. isterse gebersin umurumda olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılAffederm ama onunla sevgili olmam ama bağışlarm
013 Yorumla- +1 yıl
yahu soruda baskasıyla konusmus :S
- +1 yıl
detayı okumadın mı belki başka bişey konusmustur en son bana yazdı ve gitti umarım tekmeyi basmamıştır çocugun poposuna :D
- +1 yıl
İhanet ihanettir
- +1 yıl
höst o zaman sende ihanet ediyorsun sevgilin oldugu hade neden bir başka erkekle konustun?
- +1 yıl
dersneade okulda bakkalda manavda yalan mı bunlar?
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
@Xbhjs kime sorun?
- +1 yıl
@Xbhjs ok
- +1 yıl
Ben sadece çiçeğim
- +1 yıl
Umarm masumumdur
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. pişmanligina inaniyorsam affederim
00 Yorumla
+1 yılHyr buna egilimi var oldugunu anlar uzaklasirm
00 YorumlaAffetmem, cenaze namazı kılınmıştır çoktan..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
+1 yılAffedemem ama büyük konuşmuyorum çünkü daha yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAffedecek olsan neden affedersin
- +1 yıl
Sevdiğim için bir anlık gaflete düşmüştür
Soran+1 yılHaklısın ben de senin gibi düşünüyorum ama peki devam etmez mi affetmenin gazıyla?
- +1 yıl
Konuşurum bir kere tabi artık çok daha dikkatli olurum. Bir kere daha olursa o yoluna ben yoluma
Kendisi de barışmak için istekliyse peki
+1 yılCanı cehenneme derim gözümde bitmiştir o alçak
10 Yorumla
+1 yılasla geri dönüş söz konusu bile olamaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır affetmem bir kere yapan bir daha yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılDemek böyle düşünüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Affetmem
#emre0004 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılİstediğin gibi
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)