Sizce bir kere yapılan hata affedilebilir mi, güven yeniden inşa edile bilir mi?

Sizce bir kere yapılan hata affedilebilir mi, güven yeniden inşa edile bilir mi?
Bir kez aldattı zaten sonrasında evlendi. Başka bir sevgilim vardı o da aldattı hiç sesimi etmedim direkt sildim. Konuşarak sebebp sorarak kendimi yormaya değmez. Hayat devam ediyor
Kendinin kiymetinin farkinda olan insan olmak guzel
Kesinlikle böyle bir şeyin affı olmaz neticede aldatan insan her zaman yapabilir. O yüzden aşkın racon tek sadakat olmayan aşka aşk denmez aldatan insana da sevgili değil ölü denir
Merhaba! Hata demek hata kimse hata ile sevişip öpüştükten sonra yatağa girşpmsec yapmak ve buna hata diyen insanların bence büyük bir problemi vardır.
Aldatmak hata mıdır sence? Hataların en azından affedilir bir yanı vardır bu hata değildir seni kaybedeceğini bile bile hiçe saymaktır saygısızlıktır
Hiç aldatıldınız mı?
Evet
Bu konu gerçekten kalpten karar verebileceğin zor bir mesele. Aldatılmak, güven temellerini yıkabilir ve yeniden inşa etmek zaman alabilir. Ama ‘affetmek’ tamamen senin duygularına bağlı… Eğer karşındaki kişinin pişman olduğunu görüyorsan ve sen de güveni yeniden inşa edebileceğine inanıyorsan, olabilir. Ama unutma, affetmek hiçbir zaman zorunluluk değil, kendini nasıl hissedeceğin önemli. Sence, güveni yeniden inşa etmek mümkün mü? 😊❤️
Cevap
11Cevap
Geberse bile affetmem. cehenneme kadar yolu var
İki cinsiyet içinde gecerlidir hu dediğim aldatma asla affedilmez kim olursa olsun cani cehenneme o kişinin yok suygusal aldatma yok cinsel aldatma kusura bakmayin aldatmanin çeşidi olmaz affi hiç olmaz aldatan insan sinifina alinmaz
Haklısın, çeşidi olmaz, aldatma aldatmadır.
Kesinlikle
aldatma başladıysa zaten gerisi gelir. bir kere aldatan hep aldatır
Gercek anlamda pismanlik duysa bile yine yapar diyorsunuz
bi kere yapan gene yapar, hele ki affedildiyse daha büyük bir yanlışla gelerek
İhanetin tadını alan bir daha yapar. Affedersem zaten o saatten sonra ben de sadık kalmazdım.
Doğru, bunu ben de düşündüm.
Aşk her şeyi affeder mi 😃
Hic affettin mi?
Affetsem ne olacak bir kez yapan bir daha yapar..
Ya çok pişmansa olamaz mi?
Unutamayıp bu hisle yaşamakta zor, haklısınız.
Bir keresi iki keresi yok affetmem yoluma bakarım
Bunun affı yok benden uzak Allah'a yakın olsun
Göz yumulacak bir durum değil
Aldatmanın affı yoktur
Bir kere yapan hep yapar
İmkansız, affeden tekrar aldatılır
Affedemem. Bunun affı olmaz. Maalesef.
Affetmem.
Bidhaa yapar
Affetmem.
Bi kere aldatıldım intikamım fena oldu
Affetmem